45

Анонимен

преди 1 година

Всички чакаме мощното украинско настъпление, което ще изуми света. Докато обаче гледаме телевизия, забравяме да погледнем картата. А там нещата по-скоро говорят за отбрана и отстъпление. За да атакуват ВСУ, ще им трябват 10 дни поне подготовка с артилерия и авиация. А това ще им е края.

44

Анонимен

преди 1 година

До Алекс само ти май не си разбрал,че Хага няма власт над Русия.

43

Анонимен

преди 1 година

До 41 Е те територия и имат ,ама нямат армия и техника вече.А санкциите вършат работа,ама срещу другите Щото Русия си продават петрола под масата и газа също.През Унгария и през Турция,а и Азербайджан продава руски газ като техен.

42

Алекс

преди 1 година

Поредното престъпление на руските терористи.В Хага всичко се записва.

41

Анонимен

преди 1 година

Тотално сте изтрещяли всички

40

Анонимен

преди 1 година

Като гледам картата, Украйна има още бая територии за губене, ако тези не им стигат. Санкциите свършиха работа, вече няма с какво да плашат.

39

Анонимен

преди 1 година

Украйна готви мощно контранастъпление, което ще шокира целия свят, заяви Дан Райс, съветник на главнокомандващия на фашистката ***. Съобщава се, че Дан Райс, американски военен ветеран е бил назначен за специален съветник на главнокомандващия на фашистката *** Валерий Залужни миналата пролет.

38

Анонимен

преди 1 година

В самия Бахмут битките се водят в северните и южните райони. На север продължава прочистването на АЗОМ (Артьомовски металообработващ завод), а на юг музикантите усърдно си проправят път към центъра на града през кварталите Собачевка, Буденовка и Водоканал.

37

Анонимен

преди 1 година

До 27 Първо целите се задават от разузнаването и мога да ти кажа ,че щом Киев го твърди небе вярно.Те и за Запорожието така вързаха,ама друго се оказа.И не Химарса накара руснаците да се оттеглят ,а артилерия и защото те самите нямаха такава.След като се оттеглиха нямаше ли Химарс,а що не пробиха при Сватово-Кременная.В Бахмут нямаше ли Химарс или при Херсон да разбият руснаците на левия бряг и да преминат Днепър.Химарса,ако не е с тремобарични или касетъчни глави е един голям снаряд.

36

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. Северозападно от Бахмут продължава атаката на Орехово-Василевка, която ще бъде задържана от фашистката *** до последно. В югозападната част на Бахмут продължават боевете близо до Ивановски (това е и село Красное), както и в покрайнините на магистралата Бахмут-Константиновка. Артилерията и авиацията на ВС на РФ нанасят удари по съсредоточения на *** и техника на ВСУ в Часов Яр и Григоровка, където зомбинацитата прехвърлят подкрепления и резерви.

35

Анонимен

преди 1 година

Da би мирно седяло, не би чудо видяло.

34

Анонимен

преди 1 година

Продължават артилерийските двубои по линията на съприкосновение в Херсонска област: ВС на РФ нанесоха няколко мощни удара по обекти на фашистката *** в Херсон и околностите му. Вчера ЦИПСО организира публикация, че ВС на РФ напускат Нова Каховка (разположена на левия бряг на Днепър), която се оказа фалшива. Това можеше да има някакъв психологически ефект, тъй като ВС на РФ вече се оттегляха от част от Херсонска област - от десния бряг (през есента на 2022 г.).

33

Анонимен

преди 1 година

Запорожки фронт.ВСУ продължават да трупат сили в Пологовския участък (където наскоро проведоха разузнаване с бой), както и в околностите на Орехов (където също проведоха разузнаване с бой). Вероятно в много близко бъдеще ще се проведе друго разузнаване с бой. Фашистката *** изследва руските отбранителни редици в търсене на уязвими места преди по-голяма офанзива.

32

Анонимен

преди 1 година

Старобелско направление.В района на Купянск, който се намира в източната част на Харковска област на Украйна,няма големи промени.Продължават позиционните боеве без съществен напредък и артилерийски дуели.В Лиманския сектор ВС на РФ успяха да проникнат в отбранителните линии на фашистката *** в района на Макеевка ЛНР,в покрайнините на който започнаха боевете.

31

Анонимен

преди 1 година

До 22.....точно така, една ракета и 60 човека офицерски състав от нато ги няма.

30

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление/Авдеевка.На север от Авдиевка ВС на РФ напълно изчистиха Новобахмутовка от фашистка *** и леко се придвижиха на югозапад.В северозападната част на Авдиевка продължават позиционните битки близо до жп линията.След като руските бойци направиха нападение в района на Петровски, фашистката *** прехвърлиха резерви в този район и притиснаха ВС на РФ над железопътната линия, но въпреки това руските военнослужещи успяха да разширят зоната на контрол по жп линията.

29

КУРтев

преди 1 година

Най вероятно е гръмнал някой климатик!

28

запознат

преди 1 година

Украйнците сами се бомбят!

27

Анонимен

преди 1 година

Явно въпросния център е имал пво на покрива..

26

do 24

преди 1 година

Не знам за каква цел говориш, ако е за цивилните цели на ра6истите, да прав си. Успяват да поразят блокове в големите градоев. А относно ХАИМАРС- факта е, че след като ги доставиха, изведнъж руската "мощ" се спихна. В рамките на 1 седмица ги сгънаха. А в последствие върнаха половината от заграбените територии.