71

Снимката е върха

преди 15 години

Снимката е върха: красавиците и звярътТреперещите от страх красавици и страшния уличен пес.

70

До номер 69 мюмлата

преди 15 години

69. - 17:21 - ха хаОт: мюмлатаАко знаеш колко си далеч от истината ще ти се поиска да се обесиш.

69

мюмлата

преди 15 години

Уличните кучета били беззащитни?! Много добре си се защитават даже- лаят, хапят... Не им мисли тяхната защита, те са диви животни.Как така кучетата "хапят само лошите хора"? :D Какви критерии има кучето за доброта и лошотия? Кучето хапе, когато му минеш през територията или когато се чувства застрашено. То си е определило някава територия (обикновено там, където му дават храна разни изкуфели дъртофелници или собственици на сергии) и когато нищо не подозиращият ТИ, минеш от там, то скача и си защитава територията. Недопустимо е в градовете да има диви животни... Тук не е гора. Гадно е, но според мен трябва да ги избият. В крайна сметка това е борба за оцеляване (понякога за съжаление буквално)- ние или те!?

68

Кучетата са по-добри

преди 15 години

Опитът отдавна е доказал, че кучетата са по-добри от хората. Ако има някой за трепане, то това са хора, но някои предпочитат да ги мачкат, а после да си го изкарват на нещо беззащитно, като кучетата или децата.

67

преди 15 години

Днес в 9.00ч. срещу магазин 345 до хотел Плиска станах свидетел за 3 път как едно и също /червено кафяво рошаво/ куче ухапа човек.Как и на кого да кажа да дойде да прибере това куче.Докато човека се бореше да се отърве от кучето 2 баби скочиха да защитават - кучето!!!!!!!!!Това нормално ли е .......

66

Кучетат хапят само л

преди 15 години

Забелязал съм, че кучетат хапят само лошите хора. Как ги разпознават енз знам, но е факт. В този смисъл нека хапят - тези хора си го заслужават.

65

софиянец

преди 15 години

според има няколко парадокса свързани с кучетата и за които не само че не се търси решение ами ако се търси се намира някакво абсурдно такова. първо се правим на повече европейци от самите тях - имало кучета ама трябвало да ги ваксинираме и кастрираме за да умират хуманно, кой е питал кучетата дали им харесва и са съгласни?! в природата хуманно няма - има оцеляване и естествен подбор, но харата сме били интелигнетни - в държава с процъфтяващ наркоманизъм, престъпност, проституция и пазар на деца ние показваме интелигентност с отношението си към кучетата, за да ни лаят на следващия ден и да сме им благодарни че не ни хапят. мисля че трябва и да се засили отговорността на любителите и притежатели на домашни животни - да ги разплождат навред и оставят да опикават и осират където минат, да оставим че има доста големшки кучета които търчат лаейки към теб и човек се чуди дали ако му врътне един як шут, стопанина няма се обиди/може би шута трябва да е към стопанина/!?а повечето улични кучета лаят хората защото си пазят територията - няма как, вътрешен инстинкт, но може да се смачка този вътрешен инстинкт и без бой, просто трябва да се покаже кой е мъжкаря!а за съжаление адекватно решение за кучешкия проблем мисля че скоро няма да има - просто интелектуален проблем, който не се решава за една и две години.здраве!

64

П.Л

преди 15 години

Явно трябва да си помогнем сами!!! Решението е лесно и безплатно за Държавата. Вземаме орова от близката аптека малко месо и да нахраним дружно бездомните кучета... Така хем ще си решим отчасти проблемът хем ще сме сигурни че целево сме похарчили парите си....Всъщност с парите от нашите данъци "ваксинират".....

63

Vorador

преди 15 години

Колко и чии деца, роднини и близки трябва да бъдат нахапани и обезобразени от глутница *** за да бъде бързо и ефективно решен ЗАВИНАГИ проблема с безкрайните *** по улиците? Приютите са преливане на пари в джобовете на хора, за да поддържат статуквото до безкрайност. Кастрирането толкова ли е ефективно, че всеки казан за *** си има своя глутница големи и малки ***? Който иска да отглежда куче да си го държи у дома или в дворното си място.

62

преди 15 години

не се притеснявайте толкова, куче от глад не умира, все ще си намери нещо или някой да му подхвърли тва онова, така че нека си ги ваксинират, евала

61

bg

преди 15 години

AKO VSI4KI KU4EZA6TITNICI VIDIAT EDNA EHINOKOKOVA KISTA GOLIAMA KOLKOTO IUMRUK ,IZVADENA OT 8 MESE4NO BEBENCE DRUGA PESEN 6TE ZAPEIAT. TOVA E FAKT. BEZDOMNITE KU4ETA NAVSIAKADE SA UJASNO MNOGO I ZA MEN E BEZUMIE DA SE DAVAT PARI ZA NIAKAKVI VAKSINI SLED KATO PROBLEMA E V BROIAT IM.NIAMA DRUGO RE6ENIE OSVEN DA SE IZBIAT KAKTO I DA ZVU4I

60

преди 15 години

Да дойдат ветнамците!

59

преди 15 години

Аз всеки ден, отивайки на работа минавам през няколко бездомни кучета. Едно от тях е съвсем близо до офиса ми. Другите са доста около женския пазар. Един ден се случи и на мен. Сутринта рано в 7.00 ч, когато няма още жива душа по улиците едно куче се опита да ме захапе. За щастие не успя, но за сметка на това много се изплаших, защото от един двор му пригласяха още 5-6 кучета. Добре, че не бяха извън двора. Сега, обаче, вече ме е страх, защото си давам сметка, че като са повече няма да мога и да се защитя. Смятам, че не е нормално да има и едно куче бездомно! Защитниците да си ги приберат, не да ги ваксинират. Зад блока ни в Младост е същото. Имаше две кучета преди две години. Но пребройте ги сега след две раждания от по 6-7 малки.Луда работа!

58

преди 15 години

Много по добре ще е да ги убият и да се упразнят улиците, НО ТОВА НЕ БИЛО ХУМАННО.

57

П.Л

преди 15 години

Според мен е похуманно тези кучета да бъдат убити, така децата ни ще играят на улицата без бълхи и страх от тях. А на самите животни ще им бъде сложен край на страданието и глада г-да Хуманисти...........

56

П.Л

преди 15 години

Икам да попитам Организациите защитаващи тези животни, в какво точно се изразява Вашата защита? Храните бездомни кучета или обеспаразитявате такива живеещи пред всеки блок?? Тези кучета не живеят те страдат и гладуват. Всъщност Вие май защитавате този техен живот????

55

огън

преди 15 години

скапана държава. много е трудно да се убият кучетата, които застрашават хората, поредното доказателство че дори и животните имат повече права от българите.

54

лошо куче

преди 15 години

В Европа всяко куче има паспорт и ако си изхвърлиш кучето те чака затвор или солена глоба, както и ако не почистиш след него.

53

преди 15 години

България е на първо място в ЕС по заболели от кучешка тения!!

52

преди 15 години

Тази акция е наливане от пусто в празно..Бездомните кучета разнасят само зараза и болести..Като споменаваш Европа и ако си бил там въобще успя ли да видиш бездомно куче??Видя ли торбите за кучешки изпражнениоя в парковете??Според теб как са си решили въпроса с бездомните кучета?? Аз мисля че не е станало с кастрация....