132

?!?

преди 1 година

Да едкалират войната с повече мобилизиран обеднен руснак, от бедните райони! Би било равностойно те се бият смело. Не като редовната армия на заплатата.

131

Приятел

преди 1 година

До 135 -Дженди ,в нашите хотели по морето не ходя именно заради пияните бандеровци от Оссрайнината.Цялото ни Черноморие е пълно тези вонящи плъхове.Но в Гърция и Турция си ходя често.Цените са наполовина , а нацистите там слушкат и си плащат от джоба.Градинките оставям на теб , и няколкото напушени укрофили.

130

Анонимен

преди 1 година

Започнали са да им къркорят червата като на тия в Северна Корея и не могат да взимат рационални решения тия на Островът

129

Анонимен

преди 1 година

На никого не му дреме за долната ,подла и вечно пияна фашистка Уссрайня.Краварите си пълнят ненаситната гуша с парите на послушния ЕС ,който купува скъпа втечнена руска газ от тях , и храни 15 милиона мигранти , избягали от т.н. краварска "арабска пролет". Предимството на варварите от Велика Кравария е разстоянието ,но скоро войната ще опърли и техните дебели задни части.

128

Приятел

преди 1 година

Нацистка Оссрайна трябва и ще бъде изпепелена.Колкото по-скоро ,толкова по-добре за целия Свят.-Лавров ,пускайте големите ракети ,че ни писна от тези пияни фашисти ,които вече цяла година съсипват хотелите ни!

127

Андрейчов

преди 1 година

Лавров , напуснете незабавно Украйна и всичко ще си дойде на местата...вие с вашата инвазия в Украйна сте на дъното на военните действия и на ескалацията въобще - все пак имайте поне малко срам !

126

Анонимен

преди 1 година

А британците ще получат обогатена большая красная голова. Прямо в жо ***

125

Крим си е Руски

преди 1 година

Абе руснаци,защо сте толкова наивни и търпеливи.Какви партньори какви колеги,ставате смешни.Русофобия и злоба, вие ги наричате партньори.Колегите ви от сащ и англия изпращат оръжие на хохлите и досега 100 000 ваши съграждани са под земята.

124

Крим не е руски

преди 1 година

То няма война ... а има специална военна операция с обеднен уран. За каква война говори този

123

нострадамус

преди 1 година

Защо се плашите толкова много узорпатори,какво ще спечелите ако премините към любимите ви ядрени уръжия.

122

Майна

преди 1 година

Ако Русия си беше взела само Крим - светът щеше да се примири, вече беше започнал. Но Не, те пожелаха ВСИЧКО! Не им стигаше Земя, щото притежават само 1/8 от сушата. Горките!

121

Цъ до 119

преди 1 година

Този полковник Дъглас е бил съветник на Тръмпи, който е яко протеже на Путин. Тръмп има огрооомни инвестиции в Москва. Така че няма как да е против Путин. :)))

120

Красимир

преди 1 година

само да оставя това тукhttps://youtube/watch?v=xNa5XknuXkQ

119

?!

преди 1 година

А, Урко ти ли си ?

118

Анонимен

преди 1 година

Споко Лари, имате достатъчно ОБОГАТЕН уран за всичката запАднала с ***

117

Анонимен

преди 1 година

Извинете, защо триете коментарите? Hимa нa вac, copocoиgитe cвoбogaтa нa cлoвoтo нe ви e cвиgнa?

116

Напишете

преди 1 година

Патрик Ланкастъв в ютюб, ако искате да видите престъпления на Украинската армия срещу цивилни в град Донецк!

115

svetlina

преди 1 година

До кога Запада и САЩ ще диктуват на цял свят какво да правят държавите и как да живеят народите ,до кога... Дано Бог слезе на земята и раздаде своята справедливост. В библията е казано: "блажени кротките ,те ще наследят земята" , "последните ще бъдат първи".

114

анонимен

преди 1 година

Напишете на гугал ----Дъглас Макгрегър ----той е екс военен съветник на началник пентагона. Ще прочетете неговите откровения в няколко сайта за ситуацията. Много любопитно !!!

113

САЩ

преди 1 година

В момента изготвят новата стратигия ( политическа, енергийта итн за страните от Черно Море! Каза говорителя Кърби..Ег аси диктатурата, какви са САЩ да ни диктуват политиката бее?!