43

Уан Койн

преди 1 година

Да я търсят в Дубай или ЮАР. Жената отдавна си харчи парите под друго име и най вероятно визия, пък българските и американските бaлъци да духат супата.

42

Боко и Каскета

преди 1 година

Боко и Каскета треска ги тресе. Знаят ,че са следващите за Магнитски. Оказа ,че Таки е убил Ружа (която го е завлякла с пари). И Боко и Каскета не са разследвали - щото Таки е дружка на Боко и щото е купил Каскета. Обаче за САЩ Ружа е извършила прекалено голямо престъпление и искат разследване. И Боко и Каскета сега cepam kpъв от шубе.

41

Зестра

преди 1 година

Има ли? За един приятел питам!

40

А пък

преди 1 година

лорд Евгени Минчев и е бил ПР на Ружа, той самия лазказа за това. Него не го ли търсят?

39

Дава!

преди 1 година

Що за държава сме! Да екстрадираме собствените си граждани за да бъдат съдени от чужда държава! Нямаме ли съд?! Нямаме ли чест?! Нямаме ли достойнство?!

38

COLLAPSE IN BULGARIA

преди 1 година

МВР ПЕРНИК и Бобов дол се занимават с поръчкови убийства да си искарат допълнителни пари!По големи престъпници от тези няма в Европейският Съюз тези се опитват да ме убият !Мирослав Германов

37

Вижте ги

преди 1 година

МВР ПЕРНИК и Бобов дол се занимават с поръчкови убийства да си искарат допълнителни пари!По големи престъпници от тези няма в Европейският Съюз !

36

Анонимен

преди 1 година

Добре че има САЩ на тая планета иначе всички престъпници свободно ше се разхождат

35

Анонимен

преди 1 година

Герб са виновни за това да сме колония и най вече Герб и Борисов наведения, който за една седмица 3 пъти ходи в Амбасадата на Козяк.

34

Анонимен

преди 1 година

От къде е екстрадирана? От България ли? Това е скандално!

33

Спомени

преди 1 година

А като се сетя, че по времето на Тлъстия похотливец, Ружа Игнатова беше наградена дори с приза БИЗНЕСДАМА НА ГОДИНАТА. Връчен й лично от Дебелия крадлив банкянец.

32

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Според мен тая Ружа не е знаела за цялата схема. Не ми изглежда толкова умна. Била е наета да рекламира тези койни а кой е кукловода е въпроса? Най вероятно и политици са замесени.

31

Анонимен

преди 1 година

САЩ си защитават гражданите. Затова съвсем скоро БГ-крадлата ще изпищи на умряло. Ако делото се води в някой от 16-те щата със Смъртно наказание, може да я изпържат и на електрическия стол.

30

до 37

преди 1 година

Напротив, САЩ имат право да съдят всеки, който е крал от американските граждани. Без значение от коя територия го е правил. Дори да е бил 12 години под опеката на Зайчарника и Главния мафиот на Територията.

29

Анонимен

преди 1 година

Ружето или поне това от нея, което не са изяли рибите отдавна е на дъното на някой язовир.

28

Анонимен

преди 1 година

Това е директно нарушаване на човешките права ,Америка няма право да съди човек които не е на нейна територия и няма нищо общо с случея .Ким ще се погрижи за тази фалшива страна една грешка на кравата и повече красиви крадлив няма да има

27

Анонимен

преди 1 година

По времето на Тиквата такива като тая, Таки и Горанов бяха безнаказани. Защото се ползваха с чадър от Прокуратурата. Но Гешев на закуската му казаха, че ако не си размърда тлъстите задни части с него е свършено.

26

Анонимен

преди 1 година

Изпържете крадлата която 12 години си разиграваше коня срещу процент в Чекмеджето.

25

ехее

преди 1 година

А помните ли как по времето на Бойко, тази Ружа я направиха "Бизнес дама на годината"

24

Анонимен

преди 1 година

До 27 - Приказки и причудливи разкази ...