190

Анонимен

преди 1 година

Напротив, Русия си изигра много добре картите. Финландия и Швеция в нато или не, са си западни мъпети и в двата случая, стратегическа промяна тук няма. Но Русия оцеля санкциите, по единна е от всякога, с повече истински приятели и съюзници с общи интереси от всякога, нато от своя страна би било тотално унижено при загуба в Украйна, икономиката на ЕС вече никога няма да е същата, всичките ползи от Руските ресурси сега отиват в свободния свят, все по обединяващ се срещу западната хегемония

189

Анонимен

преди 1 година

Също така ще сгрешат и тези български наивници от IT сектора, които се хванат на въдицата, на агент Митрофанова, да се преместят в Русия и да работят там. Първо ще им промият мозъците, после ще ги изнудват чрез семействата им, за да предадат на руснаците информацията, която им е нужна, от предишни фирми в които са работили нашите айтиспецове. А може и по-лоши неща да им се случат. Русия, не ходете там! Русия е криминална държава, която се управлява с указите на един болен мозък.

188

Анонимен

преди 1 година

214 В момента Путин е мишена на най-развитите западни страни без САЩ и още стотина други държави признали международния съд, в които ще бъде арестуван, ако бъде видян на тяхна територия.

187

Анонимен

преди 1 година

Много женени и с деца си правят авто колоноскопия с точилката на жена си. Предимно привърженици на НАТО и евроатлантизма. Като теб.

186

Анонимен

преди 1 година

Тоя го подозирам в умиление и просълзяване при вида на черни членове. Струва ми се сантиментален тип.

185

Анонимен

преди 1 година

За двадесетата годишнина от инвазията в Ирак каза ли нещо?

184

Щерю

преди 1 година

- А защо световното господство на САЩ и НАТО се разглеждат и класифицират като нещо "добро" и подразбиращо се като такова само по себе си? Нима Бог лично ли им е предал тази власт или право да владеят Земята? Ако САЩ и НАТО си бранят "интересите, сигурността и ценностите", то другите народи нямат ли право на свои национални "интереси, сигурност и ценности"? Какво е това лицемерие и наглост САЩ да съдят другите, сякаш са над тях? Или истинската цел е религиозна - власт на световния юдео-ционизъм?

183

До 195

преди 1 година

Нато иска да даде Украйна за пример колко са велики, могъщи, как могат да защитават техните колонии ;)

182

Ром"с

преди 1 година

А за снарядите с уран от Лондон за Украйна ,това какво ли ще означава за света..?

181

Анонимен

преди 1 година

На нато какво общо има с Окраина?

180

R.A.T.M

преди 1 година

Путин игра търпеливо, очакваха още 2014 да се вдигне, а той ги врътна без да гръмне една пушка и Крим е отново руски. Запада 8г гледа как режима в Киев избива собствения си народ, геноцид срещу хора с руско самосъзнание, на времето турците избиваха арменци, после фашистите евреи, сега на ред бяха руснаците. Относно НАТО те са силни в конвенционално въоръжение, но всичко приключва с няколко точни руски удара, които те не знаят как да спрат. Естествено, руснаците не воюват ако не са провокирани.

179

Британия

преди 1 година

Праща на Украйна заряди с обеднен уран! Утре какво? Ядрени бомби?! Кой е заплахата тук бе!!

178

Анонимен

преди 1 година

Взеха колонията Европа ( като и гръмнаха газопроводите), но бутнаха Русия към Китай и циминтираха стратегичиския съюз на Евроазиатския Колос! Сащ загубиха и Средния Изток ( Иран и Саудитска Арабия подписаха исторически договор за сътрудничество и мир и прикратиха враждата), скоро и петро долара, загубиха Африка, загубиха Индия, а и Латинска Америка ги ненавижда! Халал да са им на САЩ фалиралите държави Молдова и Западна Украйна, които те и марионетките от ЕС ще издържат вовеки веков!

177

ОФчо

преди 1 година

Не Китай въоръжава Русия, а обратното!!! Миналата година Русия монтира радари за Ранно Предупреждение, тоест, всеки опит да бъде изстреляна балестическа ракета моментално се фиксира на екрана на радара и се следи нейната траектория! Най-съвремените самолети на Китай са Су-35! Най-съвременото ПВО С-400. Китай може да предостави евтени безпилотници като тези от АлиЕкспрес! Всъщност, щом цяло НАТО дава оръжие на 4.0.4, защо Китай да не продаде 152мм снаряди???

176

САЩ от страх

преди 1 година

Да не допуснат съюз на Русия и Германия, двете най големи държави в Европа и да загубят контрол върху Европа, допуснаха още по трагичния за тях съюз на Русия и Китай!! САЩ не могат да се борят срещу съюз Русия и Китай! Заради атомното оръжие на двете и икономиката на Китай! Да ни говорим за комбинираните производствени капацитети!Така че САЩ си взеха Европа ( чрез взрив на газопровода), но глобално загебиха още повече влаяние!!

175

Анонимен

преди 1 година

Както ес се съюзи отдавна срещу Русия, така и Русия може да се съюзява с когото си иска. Западът може да се тревожи, но не може да им диктува какво да правят.

174

Анонимен

преди 1 година

Има BRICS, има Шанхай Кооперейшън Организейшън, има и военно сътрудничество! С Китай, С Иран, с Южна Африка..нали всяка държава имала право да влиза във моенен съюз??? Или само Украйна има право!!

173

Анонимен

преди 1 година

Всъщност вaтeнкa номер едно постигна добър ефект със грандоманската си постъпка! Обединена Европа се обедини и ревизира политиката си, НАТО се разшири, Русия се обезкърви и Европа стана едно много по сигурно място! СЛАВА путину!

172

2 април 812

преди 1 година

Карл Велики обявен за Император от Константинопол 812 година................Но още от 313 година Константин Велики се появява заобиколен предимно от Николай Чудотворец,Франките и Саксонците да го пазят от опозицията............БосФРАНКор е Византия а Ние българите сме имали прякор Саксонците.............Та от там започва Юстиниян Първи ......Подарил ли е Василевс Исак Ангел България на Цар Асен Първи?.....ВасилевсБългарската Армия си ОТМЪЩАВА след 1018 на арменеца Й.Цимесхий а Василий БЕЗСТРАШЕН

171

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...