63

123

преди 1 година

Ебасимо висшистите и образованите, дето вече 30 години хрантутим и отглеждаме на наш гръб! Един на милион полуграмотен завършил с бутане до небесата и ще ни продънят ушите "медиите", колко са успешни! СМРАД!

62

Анонимен

преди 1 година

В конкретния случай става дума за такова варварство и жестокост, че не виждам друго място, на което да се заселят, освен затвора! Какво място имат сред обществото такива главорези, че ще ми съобщават кой къде го лекуват, къде ще го изселват. Егати държавата!

61

BG

преди 1 година

Тези с минусите . Прочетете и вище Дали неса осъдили държавата а не само да натискате по екранчето. Става въпрос за ромите които биха реинджара и ги изселиха от ало воиводиново.

60

Тих

преди 1 година

До ТаняМного хубаво, но от получаването на социални помощи, те искат още повече такива. Получава се така, че няма за какво да работят, да учат и да се интегрират. Всичко е на гърба на плащащия данъци, т.е. те трябва да получават по-малко, защото им се вдигат данъците за да могат мързеливите да не работят и само да получават на готово.

59

123

преди 1 година

Хартиената бюлетина, А??? За да могат тези *** да определят бъдещето на детето ми? Евентуално...., но не сте познали! Ще го изстрелям с 300 извън БГ! Да си ги хрантутят дупетатите с лични средства!!!

58

Анонимен

преди 1 година

До Таня до макДоста ти е инфантилно мисленето. Ако им подариш жилище и им даваш месечна издръжка, нищо няма да промениш, те ще продължат да живеят по същия начин, те няма да оценят жеста, а ще приемат че това е тяхно право и ще наглеят за още. А децата им с малки изключения ще станат същите и даже по-лоши от тях. Ето защо трябва да се приложи принципа на моркова и тоягата - ние дава само, ако те изпълняват поставените от нас цели, а ако не спазват правилата идва тоягата.

57

Анонимен

преди 1 година

Пращайте ги към Пловдив при братята им!

56

мак

преди 1 година

До Таня до мак. Да бяха се учили и трудили за да имат жилища, като всеки друг. Помните ли блока в Ямбол, какво направиха с подареното. И като им подаряваш, все ще им е малко и ще искат още, я мебели, я пералня, те са свикнали да искат. Моля ви се, не ме разсмивайте.

55

до Таня

преди 1 година

Много малко се очовечените българи, че да искаш да очовечим ромите. Българите са тълпа, сбирщина нискоинтелигентни общи работници, бедни и грозни. Те искат кръв, не искат еволюция. Ракия да има, сланина и бясна, дива чалга. Толкоз.

54

Анонимен

преди 1 година

Нека Таня да предостави първо своето жилище на хубостниците от село Тъжа и да сподели за резултатите

53

Томи Д

преди 1 година

Чекмедже-гласовете няма да пипате ей, расисти и хомофоби!

52

Циганина не мисли !

преди 1 година

За какво друго да мисли ? Овца !

51

Анонимен

преди 1 година

Има едно много елегантно да не кажа по Соломоновски справедливо решение - във всяка махала и гето се отваря по един добре зареден магазин за хранителни стоки и напитки, НО натъпкани с отрова. Оставя се магазина два три дни без охрана и готово - който КРАДЕ ще МРРЕ, който е честен нека живее.. И после никой няма да е виновен, щото никой не им е наливал насила в устата.

50

Таня до мак

преди 1 година

А къде да ги пратиш? Все ще са в България. Има ли значение дали ще режат глави в Казанлък, Враца или София? Това няма да реши проблема, а само още ще ги озлоби. Ако на тези хора се оказва достатъчна финансова помощ и им се предоставят жилища за да не мислят за друго, то и децата им ще са на училище и всички ще си отдъхнем. А следващото им поколение ще се е очовечило.

49

Анонимен

преди 1 година

Цялата агресивна фамилия трябва да се съди за тероризъм и като организирана престъпна група. Никакво изселване да се вкарат всички в ареста и да им се отнемат родителските права! Ако прокуратурата се напъне може да бъдат осъдени поне половината на доживотен, а други от 10 година нагоре - стига вече с това беззаконие.

48

мак

преди 1 година

До Таня. Провокатор ли си или да? Дори иронията ти е банална. 10-летие на ... включване не ти ли стига? И какви са резултати от него? Кръгла 0.

47

BG

преди 1 година

Изселените роми от воиводиново осъдиха държавата за 102 хиляди евро които плащаме ние. Това не е решение .и тези ще ни осъдят и следващите и ще си намерят лесни доходи пак от нас.

46

Айде сега

преди 1 година

мешерето и Краси Кънев да вземат страна по въпроса.

45

Таня

преди 1 година

Къде ще ги изгоните? На някой друг на главата. Трябват усилия за интеграция, а това без пари не става. Харсевам плана на правителството за увеличение на данъците, за да могат да се реализират програмите за малцинствата.

44

Анонимен

преди 1 година

Не само едната фамилия ами всичкото ром да се изсели.Да ги качват на влаковете,карат ги на пристанището в Бургас, оттам ги товарят на шлеповете и курса е ясен -Босфора, после Средиземно море, оттам Суецкия канал, Индийски океан и да ги стоварят у родната майка Индия. И да потъне някой шлеп по пътя няма страшно - те бързо ще възстановят популацията.