66

Анонимен

преди 1 година

Докато купуваме ще растат цените,търговците купуват таралясник за 1000 евро и се опитват тук да го продадат за 10 000 лева.Спрете за година -две да купувате и цените ще се нормализират

65

Нефтен Бос

преди 1 година

Не разбирам защо хората пазаруват втора употреба... Като винаги можеш да спестиш и да си купиш нови неща! Това да вземеш втора употреба е все едно да се ожениш за разведена жена с две деца...

64

обективен

преди 1 година

Обикновенно купувам нови коли - но този път направих изключение.Взех втора употреба на 3 години и 60 000 км. Барабар с поскъпването - излиза ми наполовина по евтино от новата и в същото време пак е нова - сравнително.По принцип покупката на кола(каквато и да е) си е наливане на пари.Обаче точно сега си е баш инвестиция.Парите губят стойността си по бързо от колите.Факт.

63

Анонимен

преди 1 година

Мечтала ли е някога Европа, че ще я отърваваме от старите трошки?

62

Случаен минувач

преди 1 година

То хубаво да продадем употребяваната кола, ами като дотрябва? Автомобилът не е разкош, а превозно средство, са казали още Илф и Петров.

61

??!!

преди 1 година

А то, всъщност колко беден и изпаднал трябва да си за да си купуваш втора употреба автомобил. Това е същото, ако си купиш дрехи втора ръка на килограм??!,

60

Анонимен

преди 1 година

скоро и старите ръжди ще ги забранят, и никой няма да кара автомобил по-стар от 10 години. Така пътя ще се прочисти от комплексари със стари "класически" возила, които създават хаос и са опасни за себе си и околните. Автомобила не е за всяка уста лъжица. Само залсужили и съвестни хора ще притежават такива. Чакам с нетърпение!

59

Урсула

преди 1 година

"България се купуват малко нови коли, но вече и в Европа търсенето на коли втора употреба е по-голямо."-----------------Преодоляхме кризата. Не обръщайте внимание на цените.

58

ВАДЕТЕ АРМИЯТА

преди 1 година

ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗАРАДИ НЕВМЕНЯЕМ ГЛАВЕН ПРОКУРОР СЛУГУВАЩ НА ЮЛИЯН БОРИСОВ ГЕОРГИЕВ - ЧИКАТИЛО, РУМЕН НИКОЛОВ-ПАШАТА, КОРУМПИРАНИ ПОЛИЦАИ И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ!ТОЗИ ПОРЪЧВА ИЗТЕЗАНИЯ И УБИЙСТВА СРЕЩУ НЕУДОБНИ БЪЛГАРИ И НИКОГА СРЕЩУ МУТРИ !

57

Еко мен

преди 1 година

Това е прекрасно, великолепна новина. Ще минем на нови електрически автомобили и децата ни ще дишат чист въздух. Възхитително!

56

Анонимен

преди 1 година

ЕС забранява колите с ДВГ и минава на електрически автомобили.

55

Споко

преди 1 година

Споко бе, ЕС минава на колела и ходене пеша, скоро никой няма да може да си позволи електричка, то така и така няма толкова суровини за производство на батерии и електрички.

54

Анонимен

преди 1 година

В Горубляне автокъщите може да затворени, щото масово внасят коли за брак и няма кой да ги купи. Идват на автовоза и един месец стоят в сервизи докато стане за показване.

53

с 30 години назад

преди 1 година

Антирекорд 2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 когато са произведени 9.2 милиона. Нормално в ЕС се произвеждат около 14 милиона автомобила годишно.

52

Нормало

преди 1 година

Пазарна икономика. Хората в ЕС все повече обедняват, а автомобилната индустрия се срива. Западняците вече не могат да си сменят колата с нова както преди, следователно за тyземците равноправни членове на ЕС и НАТО има по малко таралясници, а колкото по-млако са таралясниците - толкова по висока е цената им.

51

ВАДЕТЕ АРМИЯТА

преди 1 година

Въведете Извънредно Положение веднага заради неадекватен Главен Прокурор и корумпирани полицаи убиващи Българи за забавление по особено мъчителен начин в София, Перник, Пловдив, Варна, Бобов дол, Сандански, Русе... !

50

Анонимен

преди 1 година

Това е и добре защото София се задръсти с трошки и не може да се мине по тротоари.

49

Анонимен

преди 1 година

Цените се определят от клиентите, като им стоят, ще паднат цените с 50%

48

Анонимен

преди 1 година

Явно е спекула но МВР и съдебните наблюдават само.

47

Анонимен

преди 1 година

Комунизма се върна . Ще чакате на упашка за втора употреба а първа само за най богатите . И телевизиите останаха само две и половината им облъчване е пропаганда . Честито ви брюкселски комунизъм . Венсеремос Брюксел . А бананите кога ще ги спрат ?