369

до 408

преди 1 година

Някоя сутрин няма да се събудиш и скоро ще има погребение.На никой няма да му е тъжно за тебе на празника по случай преминаването ти на другия свят.

368

??

преди 1 година

Хари Труман,американският президент,който пусна две атомни бомби на Япония престъпник ли е???

367

Източна Украйна

преди 1 година

отказва да се подчини на фашистите в Киев и е нормално да стане част от Руската федерация..........ако Западът не позволява, руснаците ще си я вземат с война!!!А в Западна Украйна да си живеят католиците,нацистите, бандеровците и фашагите!!!

366

да се знае

преди 1 година

Да не забравяме, че близо 10 години преди началото на специалната военна операция на Русия в Украйна фашисткия и нацистки режимв Киев убиваше невинни деца,жени и мъже в Донбас, Донецк и Луганск.............това се знае , документирано и доказано........но западните лицемерни политици,политолози,социолози и професори нещо пропускат тия неща!!!

365

Мосфилм

преди 1 година

Анимациионно посещение бешеТаварищ Путин е заврян в Бункера

364

Анонимен

преди 1 година

До За ... 765За разлика от други лидери путин е престъпник.

363

Анонимен

преди 1 година

Да си остане там! В траурния парк..

362

Анонимен

преди 1 година

Международно признат престъпник.

361

2

преди 1 година

Много работа за двойниците тези дни. Кремъл е на зор.

360

Анонимен

преди 1 година

Русофили, бъдете сигурни, килиите в Хага ще стигнат за всички кремльовци.

359

До 404

преди 1 година

Бъркаш с шмърканяка Зеле. А в Москва парламентарна конференция Русия-Африка. 40 страни са изпратили свои парламентаристи, вкл. 14 говорители на парламенти. Толкова за "изолацията" на Русия.

358

За

преди 1 година

разлика от други "лидери", Путин има болс и класа!

357

4ти километър

преди 1 година

С какво ли се е нашмъркал, че така замаяно гледа?

356

Анонимен

преди 1 година

До 398....В Украйна неонацисти няма.Това в предлог на руските неохитлеристи да нахлуят на територията на Украйна Под девиза , че я освобождават Същото постъпваше у Хитлер в началото на войната.

355

do 401

преди 1 година

дей Виетнам дей Камбоджа...

354

Анонимен

преди 1 година

До 399....В Украйна Русия изсипа стотици ако не и хиляди ракети за поразяване инфраструктурата на държавата.Защото храна се купува .Но без ток и вода не се живее в един град.Виетнамците живееха в горите и основно от там се изхранваха.Затовя САЩ там се целеше.А зад виетнамските ,,партизани" се криеха руските военни пратени на страната на червените камери

353

Анонимен

преди 1 година

Търси къде ще си направи виличика на азовско море.

352

Мариопул

преди 1 година

Навремето САЩ изсипаха няколко милиона тона оранжев агент над полетата на Виетнам за да уморят виетнамците от глад унищожавайки им посевите. Над селата и джунглите изсипваха *** за да изкарат оттам криещите се партизани ....Що за война е тази в която Украйна успява да ожъне 40 милиона тона жито , а в Киев цивилни не са и помирисали барут ?!!

351

Анонимен

преди 1 година

Както гледам групичката от 2-3 психодесни отново се опитва да пропгандира в полза на неонацистите от окраина вместо да си пие хаповете.... Аре друм...

350

Марина

преди 1 година

Новомобилизиран младоженец пита жена си как я кара. Тя му отговаря: "Скука мъжо, телевизия гледам и с Путим лягам и с Путин ставам". Той ѝ се ядосва и ѝ отговаря: "Аз пък с началника лягам и с началника ставам".