95

Режисьор

преди 1 година

Много ми е интересно тези 800 хиляди елитни войници как ще се впишат в театъра на бойните дествия при една евентуална конфронтация между САЩ, Южна Корея, Япония Ким Чен Уния. Шиши да не си мисли, че някой ще тръгне да го напада пеша с морски пехотинци, или друга вид наземно базирана войска? Ако се стигне до война, дано не се стига, просто американците първо ще ги нападнат със самолети, с ракети, после ще им метнат някоя мощна бомба и дотам.

94

До край на трета С.

преди 1 година

Само дето, тогава няма да има България. Няма въобще да има държави. В полиси градове, които са били с милионно население ще се съсредоточават малкото останали маргинализирани и болни хора. Там ще властват диктатори и ще цари беззаконие. В Москва, Пекин и Ню Йорк /не Вашингтон/ ще управляват банди, които ще се опитват с остатъците от старата цивилизация да водят война. 200 години по-късно хора няма да има. И по-добре...Земята ще се изчисти от изчадия като теб.

93

Анонимен

преди 1 година

Да не се окаже и тяхната войска като на шушляците, само на хартия и в главите на ръководителите им?

92

Анонимен

преди 1 година

800 000 х 40 кила, праи сметка ква войска, при по силен ветър ги е отвеяло

91

тулуп

преди 1 година

май наистина 2023 ще е началото на глобална световна война

90

слава

преди 1 година

то, ако бройката ще решава съвременната война/не дай боже/ индийците са номер едно! а пред корейците е дилемата войска или глад ... ама кво ми ги пишете тия нещасни хорица цел ден, що не пишете за руските танкове армата или иранските дронове, българските боеприпаси и авганските доброволци ...

89

Анонимен

преди 1 година

кимчо путин ако му свирне веднага изпраща половин милион войска- правете си сметката

88

Анонимен

преди 1 година

Те няма какво да ядат, всички са кожа и кости, ама ще се биели :)Американските пехотинци ще ги изядат живи.

87

Анонимен

преди 1 година

До СССРСУПЕРКИРЛИВИЯ: Сигурен ли си, че са мъже? Защото 20 процента от младите американци се обявяват за транссексуални. Освен да пратят старците на война.

86

СССРСУПЕРКИРЛИВИЯ

преди 1 година

А американците могат да мобилизират едни 50 милиона и да претрепват жълтите жаби за 6 часа. Все пак в Америка има 170 млн мъже. Муахаха

85

.!.

преди 1 година

знаѝи много ми е интересен следния факт! А именно рашистан е бил империя! китай е бил империя корея и там е имало империя САЩ никога не са били империя! Но пък сега всичките тез империи разправят как някой които няма нищо общо с империите та именно той бил империя! Еми нашия мъдър народ го е казъл: Гузен НЕ гонен бяга! Та така!!!

84

Париж смърди

преди 1 година

Над 10 000 тона несъбрани отпадъци по улиците на Париж.

83

Анонимен

преди 1 година

Владимир Зеленски наложи персонални санкции срещу сирийския президент Башар Асад.

82

до 93

преди 1 година

бил съм в доста страни на запад, и винаги съм бързал да се върна в "моята България"......а ти ако желаеш да живееш там, терминала те чака, защо си още тук?

81

Хахахаааа

преди 1 година

ЕС се разпаднал, и какво, ще емигрират в Русия хахахааа ? Упс , аз забравих че на западняците са им отказали виза за Русия.

80

Немам думи

преди 1 година

Още едни , дето ще ги нападат у тях !

79

да

преди 1 година

става същото като с украйна! пак янките въоръжават други да се избият помежду си! ЗЛО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО - ТОВА Е САЩ!

78

не е виц

преди 1 година

ако отворят границата на СК дали ше останат 800 000 там ? по скоро ше идат да живеят при империалистите :)

77

Ха-ха-ха

преди 1 година

Ха-ха-ха!

76

Анонимен

преди 1 година

Почечето русофили страдат от биполярно разтройство - само реват колко зле било в запада, а същевременно гледат как да отидат още по на запад. Вземете си по една лодка и гребете за Масквя, там ще се успокоите.