89

Анонимен

преди 1 година

Адолф като разновидност на името Адам има излишък ОЛФ наобратно Фло като Флор или Флавий то ест Адолф Хитлер е Йосиф Флавий........Андреас Расмусен се сблъсква със унищожителят на Християнството по цялата планета Андреаш Брайвик по волята на план Андропов на Сорос и Мосад?.......Турски сапунки вероятно

88

баба мара

преди 1 година

а атомните бомби над япония за тях кога ще се разплащаме

87

АнонимеН

преди 1 година

До 94До 92/ КОГО ЛЪЖЕШ ТИ БЕ! ЗЕЛЕНСКИ Е НА ВЛАСТ ОТ СРЕДАТА НА 2019-ТА НЯМА КАК ДА ДАДЕ ОБЕЩАНИЯ ДА СЕ СПРЕ КАКВАТО И ДА БИЛО ВОЙНА , ЗАЩОТО НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБРАН!// НЯМА ДА ИМА МИЛОСТ ЗА ВАС ПУТИНИСТИТЕ ДА ВИ Е ЯСНО ТЕПАНЕ И САМО ТЕПАНЕ ТОВА Е ;D

86

До (-_-)

преди 1 година

Така е, Украйна дъществува само от 24.02.2022 и затова е невинна като пеленаче ;))

85

До 92

преди 1 година

Зеленски също наруши предизборните си обещания да спре войната, значи по твоята логика е нелегитимен и трябва да се махне!!

84

(-_-)

преди 1 година

До хронология: нищо няма да забележат, защото за този вид *** историята започва от около година назад. Те напълно пренебрегват терора върху хората, който Украйна упражнява спрямо своите собствени граждани, не признават проведените референдуми и незачитат намесата на САЩ, която датира още от обявяването на независимостта на тая изсмукана от пръстите държава!

83

АнонимеН

преди 1 година

ХРОНОЛОГИЯ НА СЪБИТИЯТА: МОРДОРСКОВСКАТА ПОД-ЛОГА ЯНУКОВИЧ СПИРА УКРАЙНА ЗА ЕС С КОЕТО НАРУШАВА ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ И СЪОТВЕТНО Е НЕЛЕГИТИМЕН ВЕЧЕ ДА УПРАВЛЯВА! НА ВЛАСТ ИДВА НАПЪЛНО ЗАКОННО НОВО ПРАВИТЕЛСТВО! МОРДОРСКОВИЯ АНЕКСИРА КРИМ В НАРУШЕНИЕ НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА И С ТОВА МОРДОРСКОВИЯ Е ВЕЧЕН ПРЕСТЪПНИК КРАЙ НА ХРОНОЛОГИЯТА НА СЪБИТИЯТА! СЛЕДВА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПРЕСТЪПНИК ВЛАДОМОР!

82

ОГЪНЯ на ФРОДО

преди 1 година

Адолф Адам Хитлер и *** Браун само дето ДОКАЗАНО Глобалният Матриархат създал от реброто си сегашния Патриархат..........Още Айнщайн намеква че е възможно Чърчил да е водил истинска война срещу двойник на Дизраели то ест двойник на Парвус...........Набожния ционист Айнщайн отричащ Юдеизма а и отричащ Йехова вярващ си в Научния Бог след като завършил РимоКатолическо училище само до звание Сръбски Православен Християнин стигнал.....Зигмунд Фродо Фройд директно Гръцки Православен Християнин станал

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 Посъщия договор Англия ти е изпила мозъка и те е лишила от разсъдък

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 По лондонския договор 1913 г. Англия ни взема мраморно море и го дава на Турция.

79

Анонимен

преди 1 година

До До 75 Това са проруснашки глупости. Не може само въз основа на езика да решаваш кой какъв е и да нападаш независими държави. По вашия русофилски принцип би трябвало, ние да нападнем Сърбия да превземем западните покрайнини да организираме за седмица фейк референдум и да анексираме територията. По същия начин Германия да анексира Австрия или САЩ част от Канада. Това което направи Путин и Русия е бандитско нападение което няма никакво оправдание.

78

АнонимеН

преди 1 година

До (-_-) СЛУГА НА САТАНАТА ОТИВАЙ ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ!

77

Хронология на събити

преди 1 година

САЩ финасират и правят преврат в Украйна ( втори подред след неуспешната Оранжева революция). На власт идва нилегитимно правителство! >>>> Путин анексира Крим >> ДНР и ЛНР обявяват независимост >>> Минските споразумения са фарс и се провалят >> Петин напада Украйна. Може би накой прозорлив ке забележи че всичко започва с намесата на САЩ с организиране на преврат???

76

АнонимеН

преди 1 година

До До 79/ АЗ СЪМ ИСТИНАТА ПЪТЯ И ЖИВОТА! НАЧАЛОТО И КРАЯ! СВЕТЛИНАТА В МРАКА :D

75

(-_-)

преди 1 година

Това да не е оня съд, който съчиниха да оправдават интервенции в суверенни страни като бившата Югославия? Същия тоя съд, който САЩ не признава за легитимен обвинява президент на суверенна страна, защото е отстранил деца от район на военни действия? Това вече е извън всякакви разумни действия!

74

Анонимен

преди 1 година

Източна Украйна е вече руска територия защото Русия спечели войната и те имат договор с Путин за военна помош. Украйна е агресор. В противен склучй що нато не ни върнат Тракия където турците зибиват бг население.

73

Уау с колко милиона

преди 1 година

Са си купили САЩ присъда от МНСъд?

72

До 79

преди 1 година

Тебе пък кой те пита?? Кокъв си ти!

71

Анонимен

преди 1 година

Безсилието на САЩ ражда анекдоти смях то управлениеето на САЩ само от деменций че и на Европейския съюз

70

Анонимен

преди 1 година

До До 75/ ТОВА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ! Важно е червения режим в мордорсковия да падне! ДАЛИ ДОГОВНЕЦКАЯ ЩЕ Е АВТОНОМНА ОБЛАСТ СЛЕД ПАДАНЕТО НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ МЕН ТОТАЛНО НЕ МИ ПУКА! МОРДОРСКОВИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ И НАЙ-ВЕРОЯТНО ДОГОВНЕЦКАЯ ЩЕ СЕ МОЛИ ЗАЕДНО С КРИМ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ УКРАЙНА!