15

Анонимен

преди 1 година

В цяла Европа идва Военен комунизъм. Вчера дойде Шефът да ни моли за оръжие. За нищо друго не ни е молил и е спирал всички важни проекти за нас. Ние сме важна черноморска сила във войната. На колене трябва да ни молят и искат прошка от нас, за еврозулумите си през историята. Бихме искали да направят спешно един документален филм за героя от Лайпциг - Георги Димитров, и другите двама българи, които бяха първите борци срещу нацизма. Северномакедонските им номера трябва да спрат.

14

НАТОматоНАСРАТО

преди 1 година

Сакън...безсрамници !Ние не разрешаваме!Ще наложим нови санкции...спираме износа на моркови за Русия!

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12. Тия пари да не са държавни бе че ги събираш ? Няма да видиш и стинка от тях. Всичко е частно и е пазарна икономика и капитализъм както ние го разбираме налки така ? Кво броиш чужди пари бе ?

12

Анонимен

преди 1 година

Блицкрига стана Явашкриг. Никой не бърза. Нека се въоръжават, нас ни интересуват само парите, които ще спечелим и свръхпечалбите, които държавата ни ще прибере от американските и европейските пари. За да построим нещо полезно за нас. Продаваме им оръжие и събираме пари за 100 процента държавни АЕЦ Белене и 7 и 8 блок на Козлодуй.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9. Точно в Русия ли ? Как го измисли ?

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7. Къф ти е проблема със сроковете на превоъръжаване на руските подводници ? Бързаш ли за някъде ?

9

Анонимен

преди 1 година

Китай и Индия чакат ядрената война между Белите, за да завладеят Русия. 140 милиона ще пратят веднага от селата и бездомниците от градовете.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5. Кви лазерни оръжия те бият по глъвътъ бе фантазьор ? Как е възможно да има такива хора без абсолютно никакви познания и да се напъват да се правят на интересни не ми е ясно

7

Анонимен

преди 1 година

Адмиралът не посочи конкретна дата за превъоръжаване на подводния флот с новите ракети /// Разбирай че до четвърт век може и да стане

6

Роко

преди 1 година

Само да не пушат около тях....

5

Анонимен

преди 1 година

Голям SCAM са тези ракети, вече излезе информация. Iris-T се гаври с тях. То няма какво друго да очакваме де- хиперзвуковата технология е използвана от НАСА 63та година. Докато едните правят лазерни оръжия и въоръжават F-35 с тях, другите си играят на хартиени ракетки.

4

От

преди 1 година

Ех тая расия само хипер свръх мега итн за обиване а нещо хипер мега свръх итн за олесняване и спасяване на човечеството неможахте ли да измислите или то за това трябва акъл а рушнак и акъл къде си видел

3

Анонимен

преди 1 година

Тези ракети имат само един недостатък! Летят където си искат, никой не знае, къде ще паднат!

2

Не може

преди 1 година

Чуждия негативизъм и чужда война не ме интересуват .Които е войнолюбец да отива на фронта ако му стиска

1

Курск

преди 1 година

Руските подводници като онази в баренцово море ли?