195

Анонимен

преди 1 година

Eвaлa, мaйcтopcko изnълнeниe!

194

Боби

преди 1 година

До Анонимен "То ако можеше, щяха да пратят Ф35-чка." Ф-35 е комерсиален успех и Военно КВАЗИМОДО НЕДОНОСЧЕ... Ф-16А/Б Блок 25-35(реновирани Ф-16) във визуален въздушен бой изяждат Великия Ф-35. А още старите МиГ-29 с механична система за управление по маневрвност в близък въздушен бой конкурираха Ф-16 почти във всички режими. А сегашните Су и МиГ с двигатели с управляем вектор на тягата и компютърно управление просто пилота на Ф-35 няма да разбере от къде ще му дойде...

193

Анонимен

преди 1 година

Всичко което произвежда русия е крадено. Като калашника, москвича, волгата и други. Извадиха безпилотния самолет за да видят как е направен и с какви части.

192

Анонимен

преди 1 година

Ми те московските пилоти само срещу безпилотни и невъоръжени летателни апарати могат да воюват.

191

Анонимен

преди 1 година

Безпилотният апарат ЕмКю-9 "Рийпър" на военно-въздушните сили на САЩ падна в Черно море /дълбочина около 900 м./ на 14 март на 60 км югозападно от Севастополь. Вчера руснаците го извадиха парче по парче и си го прибраха като военен трофей.

190

Боби

преди 1 година

До Българин "Как няма да ги наградят, като това е най-голямото постижение на руската армия от 1 година насам." Сериозно ??? Това че Руските медии са забранани в ЕС не означава че и от двете страни на конфликта няма герои. Просто защото всякаква положителна информация за РФ е забранена(и ти трябва да се сдобиваш с нея през обходни канали) нашите медии пряко или косвено притежавани от западните медии какво правят - дехуманизират руснаците - по-черни от дявола.

189

Анонимен

преди 1 година

До Боби - То ако можеше, щяха да пратят Ф35-чка.

188

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 217 - Самата идея на това, да има разузавач, кото лети без транспондери е, да си спестиш, да пращаш бойни самолети за по 72 млн. долара.

187

Боби

преди 1 година

До Анонимен Ано експерте "Дрон - разузнавач пак ще лети по този маршрут само че ще бъде съпровождан от F 35 тогава да видим СУчките ще се покажат ли .Ха-ха" Забрави два важни факта: 1. Ф-35 просто няма подобен обсег 2. скоростта на дрона е 330км/ч на височина 10000м а на Ф-35 700-800км/ч какво ще обикаля около дрона като сателит... Аман от хора които не могат два факта да проверят в интернет и се излагат в ЕФИР като кифладжии

186

Анонимен

преди 1 година

До 216 - Колко от онези 5+ милиона души в анексираните територии са застреляни?

185

Ердоган

преди 1 година

Не моем ги траем теа САЩ,ще пращам Байрактар вече!

184

Боби

преди 1 година

До руски войник Сериозно ли мислиш че рашките по този начин действат? Умнико не знам дали знаеш какво е ОДВ Бомба(Вакумна неправилно я наричат) Ако Руснаците не се интересувах акой ще затрият като срещнат опорен пункт на ВСУ дали ще е в къща, полеви бункер или са се окопали военните в Блок - ползва се подобна бомба и от сградата/бункера нище не остава - братска могила - ВСУ ползва мирни жители за жив щит ако се ползват масово подобни бомби щеше да има стотици хиляди убити цивилни...

183

Анонимен

преди 1 година

Дрон - разузнавач пак ще лети по този маршрут само че ще бъде съпровождан от F 35 тогава да видим СУчките ще се покажат ли .Ха-ха , время покажет .

182

руски войник

преди 1 година

"Застрелях ги от упор. На видеото се вижда как ги застрелвам. Те предадоха оръжието си, но аз все пак ги довърших. Никого няма да оставя жив, нито жени, нито деца!"ТЕ ТОВА СА РУСНЯЦИТЕ...

181

Българин

преди 1 година

Как няма да ги наградят, като това е най-голямото постижение на руската армия от 1 година насам. Всичките медали и титли да им дават, че други герои трудно ще намерят.

180

Анонимен

преди 1 година

А Масквата извадиха ли я от дъното?

179

?

преди 1 година

това на снимката е прихващане на самолет не на дрон

178

Анонимен

преди 1 година

Нали оня ден казаха, че дрона сам паднал, а днес дават награда. Намалете малко водката.

177

Анонимен

преди 1 година

До 201'Да не питат само къде е Киев.

176

Aноним

преди 1 година

Голямо постижение за великата руска армия ГОЛЯМ СМЯХ