29

KOKO

преди 1 година

До СПОМЕН . . . .Винаги и то наши Български, истински а не найлонови като сегашните. Имаше стотици оранжерии но и много отиваше за износ.

28

СПОМЕН . . . .

преди 1 година

Кога зимно време през комунизма е имало домати и краставици ?

27

Д.Попов

преди 1 година

За Бога, братя, не купувайте !

26

Анонимен

преди 1 година

Сега Кирчо ли ви увеличи краставицата или Кокорчо?Севда кво вика?

25

Анонимен

преди 1 година

Че аз съм ги спрел да ги купувам. Само химия. Ард у лево. Пълен игнор.

24

Анонимен

преди 1 година

Внасят ги на 40 стотинки от Турция. Колко искате да ви ги продават?

23

Анонимен

преди 1 година

И след това като почнете да ги купувате пак, ще скочат на 10 за да си избият загубите от преди това. Тези филми сме ги гледали вече.

22

Анонимен

преди 1 година

Ами ние и не можем да купуваме понеже са скъпи. Обаче два лева няма да станат, понеже са чужда продукция. Мисирките нямате мозък и за два лева и се влияете от това кво казал този или онзи на пазара, щото трябвало нещо да каже. Поне да бяхте видяли че търговците са изкарали киселите краставици уж с намаление като алтернатива.

21

Анонимен

преди 1 година

За краставици дори не си помислям по това време. Вече не купувам и домати, омръзна ми да давам повече пари за по-лошо качество. Като дойде лятото може и да купувам ако са на добра цена.

20

Анонимен

преди 1 година

Ама те от Възраждане изкупиха всички големи краставици

19

Jhgg

преди 1 година

За бога не купувайте

18

Анонимен

преди 1 година

Коментар 3 яде краставици на по 2 лева и споменава точната локация от където си ги купува, докато 4 коментиращи след него твърдят, че нямало как да се намерят на по 2лева щото били извън сезона. Хахаха. Ум царува, ум робува, ум пaтки пасе. Паралелни реалности.

17

Анонимен

преди 1 година

Аз като пенсионер краставици и домати зимата и пролетта не ям, но сиренце, кашкавал ям по малко по 10грама на ден, а киселото мляко го разреждам с вода и една кутийка 400грама ми стига за 2дни. Взимайте пример от мен и ще ви останат пари за дрехи трета ръка. Благодаря за прочита.

16

Анонимен

преди 1 година

За спекулата не знам, ама има един Банкянския алхимик, който превръща асфалта се чисто злато - самородно, на кюлчета.

15

До 11

преди 1 година

На мен ми харесаха краставиците. Верно, не купих от начупените и спаружени, нито от целите но пак спаружени. Някой ако не знае защо, от дълъг поне седмица престой непродадени, краставиците губят течност и омекват и се спаружват. Едните на 2, другите на 2.50лв кг. За 2.50-3лв имаше и неспаружени, но надебелели, значи оставени необрани на корена почти докато почнат да зреят. Които имат вече развити семки вътре и са гнусни. Затова пък на цена 3.50 за килограм съвсем нормални краставици, купих си

14

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме все пак че 95 % от борсите на едро, както и почти 100 % от хлебопроизводството, месопреработването и млекопреработването се държат от фирми на ГЕРБ и ДПС. Именно те спекулативно надуват цените за да саботират Промяната.

13

Анонимен

преди 1 година

Ей, тия лоши Кирчо и Кокорчо бе ...всеки ден вдигат цените, нищо че Мафията ги свали още на петия месец. А добрата Тиква от Банкя 12 години непрекъснато обикаляше с Жипката (най-вече по села и паланки, защото в София го беше страх да си покаже носа, дори с 32-*** гавази охрана) и щом срещнеше някъде висока цена - на момента я сваляше. Моменталически.

12

Анонимен

преди 1 година

Преди да стигне до бизнесмените на ГЕРБ, краставицата, млякото, сиренето и кашкавала са два пъти по-евтини, отколкото бизнесмените на ГЕРБ и чуждите вериги ръководени в България пак от ГЕРБ, ни го продават.

11

Анонимен

преди 1 година

То и сега никой не купува краставици! Те са извън сезон. За 8 лв. по-добре да купя кило месо. :-)

10

...

преди 1 година

значи дори никой да не купува краставици те пак няма да станат 2 лв. Просто няма да се продават кваставици! не за друго ми тука нормата е кръв повръщам пари не връщам! това е нормата тука по тия земи!