29

Анонимен

преди 1 година

Какво достойнство в клуба на богатите колонизатори?..

28

Нашмърканяк....

преди 1 година

...драскащ простотии по вратите на свои колеги, а после криещ се като плъх близо две седмици, коментира чуждата чест и достойнство? Класика!

27

баба мара

преди 1 година

сега ли се сетихте за чест и достоинство 30 години скачахте и рипахте искахтедемокрация и евроценности ето ви евроценностите в бълг вариант

26

Анонимен

преди 1 година

Поне по една метла да бяхте ударили кат мааете *** по мегдана..мотики ,лопати за вас няма ли...или ви е под достойнството да свършите нещо полезно освен да зяете - ко било...що било

25

Анонимен

преди 1 година

На Морфов му липсват 2 ракии та се е поизнервил

24

Анонимен

преди 1 година

Изглежда, че и на Морфов, а и на много от подкрепящите го им липсва чест и достойнство. Защо не спре да прави в постановки в Народния театър? Отиди другаде и призовете публиката да бойкотира театъра, така почти сигурно ще има по голям ефект от разни културни движения Сега хем го уволняват като главен ръководител, хем той иска да продължи да поставя там пиеси.. Не е много достойно

23

Анонимен

преди 1 година

Тази пияница пръщи от чест и достойнство, в тази държава има закони и онзи предния Минеков и той като вас си мисли, че вие като сте режисьор а той министър и може да прави каквото си пожелае, но не е така законите важат и за вас и за министъра.

22

Морков

преди 1 година

Има и други държави като не му изнася.

21

Сата НАТО

преди 1 година

Бащата на Морфов е комунистически полковник, аташе в посолството ни в Москва по времето на най-предания съветски лакей - бай Тошо. Морфов е руски възпитаник, русофил и храненик на Путин. И грижливо му е изграждана легендата на "гениален режисьор", което словосъчетание по принцип не значи точно НИЩО. Но жълтопаветника е такова тьпо същество, че според него щом е казал една дума срещу Боко или ДПС, значи е наш човек.

20

Иво

преди 1 година

Морфов не може да разбере, че времената, когато артистите се назначаваха от комунистическата партия, са отминали. Това е театър, минава се кастинг, за да играеш там, представяш проект на спектакъл, за да те одобрят. И обикновено режисьорите са на срочни договори. Той иска щат, доживотен, да си повтаря Хъшовете и Шекспир до повръ щане и да си взима 3500 лева заплата. Толкова му беше дал директорът Василев.

19

Анонимен

преди 1 година

Всеки пие но не всеки се продава У някои са остснали чест и достойнство и това е Морфов е да не Ви харесва особенно на онези които им повишиха заплатите Няма лошо всеки работи за заплата но да зачрчнех нвкой който е с чест и достойнство това е лошо Не обвинявам артистите които ще вземат по високи заплати обеиняеам онез които продадоха себе си

18

Анонимен

преди 1 година

За разлика от Морфов онази Кръстева или каквато беше там от депесето явно има повече чест и достойнство. Въпреки атаките срещу нея и уволнението й, тя си трае. Казват че й били уредили друга длъжност. Но той и морфовия ако беше чак толкоз добър щеше да си намери друго място. И... някакъв абсолютен гамен който драска по вратите да ми говори за култура, айде няма нужда.

17

Анонимен

преди 1 година

Не ни стигат кикитата, та сега и морфетата ще истерясват

16

Морфов

преди 1 година

се занимава с политика в театъра: 1. Мишок е, защото той надраска вратата на една дама, и си траеше дълго.2. Точно този директор го върна в театъра.3. Взел е 50000 лева за Антигона, и още не си е свършил работата в Плевен.4. Скандалджия и пияница.5. Не зачита правата на останалите хора.

15

Анонимен

преди 1 година

Краката на тея скандалджии не трябва повече да стъпват на театралните сцени.

14

Сата НАТО

преди 1 година

Когато разберат, че са им подпъхнали един путински агент и комунистически шапкар по баща, *** дъълго ще гледат като пребозали телета...

13

Анонимен

преди 1 година

Ква държава,коя в колониите чест няма ни достойнство

12

Мхмм

преди 1 година

Тези бездарници са свикнали да пият по цели дни, да не ходят на работа с дни и да им се плаща! Защото били хора на изкуството, артистични натури и не може, разбираш ли, да изискваш от тях да ходят като всички нас на работа? Ами, като са такива таланти какво са се хванали за държавната ясла и не пускат? Да ги видим като малковиц. Ще има ли някой да плаща за изкуството им такива пари. Ама те май знаят отговорът. А че един директор просто е поискал някакъв ред, може само да се поздрави.

11

Анонимен

преди 1 година

Зщото и на хората им липсват тези качества. Държавата са хората.

10

Бай Пешо

преди 1 година

Може да е най-добрият режисьор, най-умният, най-интелигентният, но култура никаква. Ако това го беше направила някоя чистачка, отдавна щеше да е уволнена и щяхме да сме забравили за нея.