85

м?

преди 1 година

Като живеем толкова по-малко, тогава средно на колко по-ниска възраст се пенсионираме от останалите европейци?

84

Анонимен

преди 1 година

Между другото, наскоро се загледах в два пакета сол от различни марки, продавани в България - произход: Беларус. Някои знае ли къде се продава българска сол?

83

.....

преди 1 година

За съжаление заради мошениците в парламента, които ядат кебапчета по 0.30 стотинки, българите са се превърнали в Африканците на Европа,това е положението.Не може да мизерстваш непрекъснато и да доживееш до 100 години, няма логика

82

Анонимен

преди 1 година

До Dim Stayn 56. Не си прав.

81

Анонимен

преди 1 година

Избягаха хората в градове затова е така. Изоставиха най много планинските села а точно там животът е най здравословен. Чист въздух, изворна вода, домашна храна, движение всеки ден. Нямаш разходи и градските ядове. Така се е живеело едно време. По цял ден с животните по поляните, работа в градината, за дърва в гората... Няма цигари, няма телевизии и новини. Вечер удрят по една 1-2 ракии и това е.

80

Анонимен

преди 1 година

Беларус е по-качествена държава от България, тази статийка е чисто заблуждаване.

79

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на България не е колко години средно живее населението, а защо политици предатели живеят толкова дълго.

78

Анонимен

преди 1 година

Това са нагласени статийки от цру -- нека кажат колко е животът в Украйна. Сигурен съм че е по-кратък отколкото в Беларус.

77

До 79Тялото

преди 1 година

Спортуват казваш . Но не всички спортуват. Спортуват тези дето нямат работа или се занимават с тъмни сделки.Като ти гледам ника и ти спортуваш и вземаш химия за мускули . С химия най много до 67 години и довиждане.

76

Тялото

преди 1 година

Като четеш коментарите все някой друг е виновен. Факта че БГ-тата спортуват най-малко от цяла европа и си купуват предимно вредни и мазни храни, че пушат най-много, не се споменава.Също така мълчание че по време на комунизма е била още по-голяма разликата с Европа. Реално те са се развили, ние = не особено.

75

Анонимен

преди 1 година

Живеем най-малко и най-малко сме ваксинирани.

74

Анонимен

преди 1 година

Пилето със зелето предполагам го знаете. Един живее 90 г друг живее 20 г общо живота им е 55 г. Всеки живее колкото му е определено, такива обобщения са алабалистики.

73

1млн емигранти за12г

преди 1 година

12 години, що народ измря, докато чакаше да му вдигнат пенсиите. Много баби и дядовци...

72

Анонимен

преди 1 година

Колкото по малко българи толкова по добре за територията и за майката Земя!

71

Минута Мълчание

преди 1 година

Да запазим минута мълчание за хората, които се самозапалиха заради ГЕРБ.

70

Баба Дора

преди 1 година

Боко ми изкла ягнетата. Забравихте ли ме вече?? ... всяко чудо за 3 дни.

69

Помним

преди 1 година

По времето на ГЕРБ и Ковид, хората умираха по стълбите на болниците, защото здравната система се срина.

68

Прост

преди 1 година

Аз като по-пpocт, ще направя една прoстичка сметка. Така. Ако един медицински хеликоптер струва 25 млн лева, а Горанов и Боко са откраднали от данъците 700 млн лв, 700/25=28 медицински хеликоптера са откраднати от Тулупа. (само с една мушенгия)

67

Анонимен

преди 1 година

хората в Белорус едът най екологичните храни в света ! ние имахме 15 млн едър рогат добитъта сега едва два млн ! Теимаха 10.5 а сега имат 17 млн едър грогат ***

66

До Край

преди 1 година

Тъй е - евенки ненци, чукчи, буряти живеят доста кратко, особено когато батюшката ги прати преимущенствено на фронта, също като арменците и грузинците през ВСВ. Да се готвят следващите покорени народи... та така..