116

Анонимен

преди 1 година

Тук виждам само нападки и сеслки изцепки, но не е и адекватн коментари на статияат или на поуснатите материали.

115

Анонимен

преди 1 година

Щом като има хора да гласуват за Киро, Кокорчо, Лорер и такива подобни типове България няма шанс тя просто ще изчезне. Спомнете си как дойде на власт ПП , като разнасяше ковчези и бесилки за ГЕРБ и замеряше държавните институции с яйца, домати, развалена риба и т.н. И като бяха на власт какво направиха, нищо но от сърце. Държавата затъна и всички цени станаха двойни и тройни. Сега пак искат от същото, но има хора , които го подкрепят. Приятно гладуване и мизеруване.

114

Въпрос за Усри

преди 1 година

Гешев кажи си за масовият убиец Юлиян Борисов Георгиев от Перник - Чикатило, в момента убива в град Бобов дол!? Гешев защо криете Пернишкият ЧИКАТИЛО с на 20 убийства зад гърба си !?

113

Сата НАТО

преди 1 година

Господин каскет закратко беше активен борец срещу фалшивия вирус. Ако си спомняте често излизаше да агитира за затваряне, карантини, кпп-та и други "медицински" мерки. -----////------ Гешев първи прочете някакъв манифест в НС, с който искаше превръщането на страната в Северна Корея - пълно затваряне, пълно ограничаване на придвижването, преминаване изцяло на вътрешно изхранване. Гешев е пълен из род, ама 200%. Но те играят всички заедно.Просто България жестоко го е загазила с комунисти-шапкари.

112

Анонимен

преди 1 година

Щатите махат визите за румънците.Да наградим Херо с един Мустак!

111

Диагноза българин

преди 1 година

Гешеф, и децата вече знаят как си се овъртял с опг гроб. Не е нужно да се зориш.Дори и герберастията не ти вярва

110

Анонимен

преди 1 година

Срещу Къро се пише от едно известно време и са все от кръга "атни Божков".

109

Анонимен

преди 1 година

Господин каскет закратко беше активен борец срещу фалшивия вирус. Ако си спомняте често излизаше да агитира за затваряне, карантини, кпп-та и други "медицински" мерки.

108

Анонимен

преди 1 година

На всички е ясно, че ПП и ДБ са партии корумпирани от престъпници! Затова и разрушиха спец съда, да оттърват престъпниците затвора. Аз незнам нормален човек да е имал проблем със спец съда и някой да искал закриването му.

107

Анонимен

преди 1 година

Абе, Каскет, не е ли много унизително да си маша на човек като буци, чието IQ е равно на възрастта му делена на две?

106

Анонимен

преди 1 година

Поуплашила се е мафията, че ще загуби изборите и веднага започнаха да спретват разни апокалиптични сценарий в комбинация с разправа с неудобните. Дано народа бъде разумен тоя път, че съдбата му зависи от избора който ще направи на тия избори.

105

Анонимен

преди 1 година

не им върза номерта с nexo, сега нова постановка...

104

Анонимен

преди 1 година

Всичките ДЪРЖАВНИ служители които са в съдебната система или са за затвора или трябва да ги съкратят ,защото те с в книгата по рекордите на ГИНЕС нито един осъден от десетилетия взимат само заплати подкупи и бонуси и не работят нищо закриване веднага и назначаване на международен български съд, който например за изнасилване дава 3-4 години да не говорим за подземния свят и пияните и дрогирани които карат кола и се разминават с условни или минимални присъди смях в залата айде малко на работа ами

103

Румен Николов-Пачата

преди 1 година

Гешев кажи за Пернишкият ЧИКАТИЛО - Юлиян Борисов Георгиев!

102

МВР що мълчат

преди 1 година

Гешев защо криеш Масовият убиец Юлиян Борисов Георгиев от Перник - ЧИКАТИЛО известен като Юлиян - Яйцето, този продължава да убива независимо, че ви е семеен приятел, моля арестувайте го, над 200 жалби са входирани и вие потулвате!Мирослав Германов

101

Анонимен

преди 1 година

Браво Каскет! Велик си! Вчера няква тьотка каза, че България щяла да фалира, което е директен държавен саботаж и измяна, ама всичко е точно. Нашия тръгнал да се занимава с някав "магистрат" и разбира се са засегнати само Промяната. ДПС и ГЕРБ както винаги имунизирани

100

ХХХ

преди 1 година

Ами пуснете аудиозамиси и как магистрати изнудват по заможни хора ! Или то 10 тона суджуци и луканки не е рекет !?

99

Уау :)

преди 1 година

Тези доказателства са железни. Няма кой да ги оспори в съда. Минимум доживотна, може и разстрел.

98

анонимен келеш

преди 1 година

В България всичко е възможно:):):)Киро накара полицията да арестува Бойко за едно денонощие само щото Черепа му се обадил от Дубай и му казал,че от ГЕРБ го рекетирали с милиони:):):)Черепа.смятай:):):)Помнете ми думата!Махнат ли Гешев веднага в България се връщат Таци,Къри,братя Галеви,Божков,Цецо Василев.Все отбор юнаци:):):)

97

Румен Николов-Пашата

преди 1 година

Главният прокурор Гешев е най-добрият полицай, познавам го лично!