14

Банкеро

преди 1 година

Какво сте се разпискали бе! В европа може цените да са по-ниски на храните и т.н. но тук заплатите за компенсация са МНОГО по-ниски. Ревльовци!

13

Ганьовска пропаганда

преди 1 година

Там е работата че англичаните не купуват яйца в Бг левове тази бананова фиатна еденица никой не в знае и ползва извън клоаката . Жалките бг *** да беха публикували цените на продукти в британски паунди тука да видим колко е евтинко тук кашкавала от 30 лв ше едва 15 пандура соц. Евтиния направо

12

Анонимен

преди 1 година

През цялото време ни убеждават колко сме добре! МЕРСИ! И сами виждаме как всеки ден сме все по-бедни.

11

Анонимен

преди 1 година

Боровинките acai бери са по-евтини в Бразилия щото са си местни, а тука акай бери на прах е доста скъп. Това е несправедливо. : )

10

Анонимен

преди 1 година

Цените в България нарастват над 100%, прекупвача е алчен.

9

Анонимен

преди 1 година

Платена статия. Направих една бърза справка и се оказа, че в Лидл UK 15 броя яйца струват £ 1.99, което е по-малко от цената на 10 яйца тук.

8

Kuncho

преди 1 година

Много некоректно сравнение! Лобистки подбрани продукти при които България е износител (млякото е изключение и си личи от цените)! При останалите няма как цените в БГ да са на нивото на сравняваните държави! Явно трябва да се покаже че е евтения в БГ :)

7

Анонимен

преди 1 година

Пак ни взеха за индианци... Все едно не можем сами да проверим цените в Европата.

6

Пепи

преди 1 година

До 100% Бай *** Тока в Испания беше близо 70 стинки за битови нужди . А ток си се харчи . Отделно карта за транспорта под 90 евро за големите градове няма . Тъй че ...

5

Зозо

преди 1 година

Да, ама Ганчоо по цял ден се подпира по ъглите и чака минималната 780лв. Ако иде в Германия или Англея ще му скъсат дупката от бачкане за 2500-3000 евра :))))))))))))))))))))))))))))))))))

4

Анонимен

преди 1 година

РАЗЛИКАТА Е В ТОА ЧЕ ТАМ ЖИВЕЯТ А ТУКА СЪЩЕСТВУВАТ

3

100% Бай Ганьо

преди 1 година

Сравнете цените на тока водата сметоизвозването данъците.Ко ми сравнявате някакъв смешен кашкавал където илий не го яде

2

ФАКТ

преди 1 година

Робите са подвластни на мафията и няма да се оправим никога ако боко е още на свобода продължава да убива държавата и народа.

1

Пепи

преди 1 година

Аре стига сте сравнявали несравними неща . Има олио и олио . Има кашкавал и млечно кисели продукти в Германия да речем . Има коли - фиеста за 15к евро има бмв седма серия за 200к лева . Само си губите времето с глупости .