49

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи. Крайнодясна руска секта, основана от германци, които чели някаква руска литература. Идея за напускане на индустриалното общество, ама се забили в Австрия. То Германия, Австрия - все тая. Ама руска секта, а?

48

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах защо да живееш сред природата се оценява като крайно дясно. и защо трябва това да е секта, като няма ритуали и парични вноски. * или поне в текста не пише). А в американските " протестантски църкви" има. Не пише да има някакви наказания или ограниченоя, свързани с поведнитео на човека, които са опасни. докато при "Свидетели на Йехова" се забранява кръвопреливане например...

47

Анонимен

преди 1 година

Крайнодясна руска секта проповядвала завръщане към природата, а проповядващата "зелената сделка" на Акушерката каква крайна секта е? Крайнолява ли?

46

анти идиоти има

преди 1 година

не само в България.

45

психопат имаш нужда

преди 1 година

от психиатър

44

Angelov, BlizzardEnt

преди 1 година

Днес е 16.03.2023 по Грегорианският календар. По големият календар не ми се смята. Преди седем години на този ден аз за малко не умрях, но бидейки почти мъртъв и беззащитен с всичките си здравни и пенсионни осигуровки платени и професионални отличия ми написаха диагнози и в хирургията на Пирогов се опитаха да ме доубият, а не да ме спасят със 11 тампона "забравени" в трупа ми, а майка ми поради диагноза метална плати за операция екзекуция.

43

Модерни

преди 1 година

Западни секти. Сега е модерно.

42

Анонимен

преди 1 година

Отново руски психясали извратеняци из Европа.

41

Космонавт

преди 1 година

До От историята Ох, сега ще се появи дежурния съгледвач и ще те попита към кое сатанинско течение спадаш ха-ха :)) Хората повярваха, че са слаби, повярваха на глупостите за обърнатите бузи, как не трябва да се гордеят с постиженията си, забравиха, че Бог живее в тях и навсякъде около тях и отново чакат Иисус Христос да ги спаси. Всеки човек с душа е бъдещ Бог! Оставят се да ги командват нечестивци, стахливци и паднали. 99% от хората са тъжна гледка, ако бях на мястото на Бог щях да ги изпепеля.

40

Космонавт

преди 1 година

Какво му е лошото на завръщането към природата? Мерки срещу коовид не е имало, защото не съществува такова нещо като ковид или вируси. Притеснително е лепенето на етикети и грознотоо виене, всеки път когато се появи свободомислие и критично мислене. Ковид изкълченяците воняха като развален маринован сафрид за колективните отговорности, как човек е задължен да слага първо общото благо преди собсвеното щом живее в обществото. Ето, хората искат да живеят сред природата и веднага са сектанти. Аве, я

39

От историята

преди 1 година

Така са заклеймявани и последователите на Христос.Като секта.Последователите са почти избити до крак до обявяването на християнството за официална религия.След първият събор са доизнамерени и доизтрепани останалите малко последователи.Попитайте който и да е православен свещеник, ,,Защо е разпнат Иисус?" и той веднага ще ви излъже.окото му даже няма да трепне.А Иисус беше разпнат,само заради това,че е казал че Бог е във всеки един от нас,но не и в самата Църква.И че Църквата финансова институция.

38

Анонимен

преди 1 година

Не виждам нищо религиозно в това движение, но пък за сметка на това подкрепям с две ръце идеите им. Друг е въпросът, че всичко това е трън в очите на демократите-поробители на народите.

37

Анонимен

преди 1 година

С две думи- пропагандата не върви. Стараете се, ама не хваща дикиш :)

36

681

преди 1 година

Руската секта е установила траен контрол върху нашата държава още от 1878г. Добре че ние не сме пудели като сърбите и не се поддаваме на провокации. Били сме първи и пак ще бъдем.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 Ти не си чувал за тях, но преди време бяха спипали нашенски даскал да се опитва да привлича ученици към тази секта. Беше някъде в провинцията, забравих къде.

34

Има почва в руcороб

преди 1 година

Руска секта се установи току-що с българско участие (разбира се). И с участието на Стивън Чайковски. Блатофили от цел свят - обедняяйте са!!

33

Анонимен

преди 1 година

Руска секта в основата, на която стоят Инес и Норман родени в Германия, но преместили се в Австрия?!?...но руска ?!?

32

Анонимен

преди 1 година

Изведнъж ми просветна дали тази същата секта не стои зад нападенията с боя срещу произведенията на изкуството в музеите.Може би и зад самата Грета Тумберг! За това мозъка на милото дете е промит от такава крехка възраст.Това може да е деяние само на много опасна секта.

31

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Термина "антиваксър" е неплавилен, тъй като белтъчни ваксини не са прилагани срещу ковид. Вместо това се прилагаше препарати за генно лечение ( пацента става ГМО). Органите на участващите в експеримента произвеждат чужди белтъци, късните ефекти все още не са известни!

30

Анонимен

преди 1 година

Аллатра са украинци. Имат и ютюб канал, и сайт, имат книгите от Анастасия Нових на сайта и на български и на всички езици. Впрочем книгите са интересни, действието се развива с момиче на 16 години което се разболява от рак по времето на соца в СССР.