11

Анонимен

преди 1 година

Хаха. Как да не е

10

До 9

преди 1 година

Класацията е специалност право в СУ, а не разни факултетчета към всички институти!Завършила съм право в СУ.Голямо четене падаше! Веднага мога да позная кой е завършил СУ или платените дипломи!

9

анонимен

преди 1 година

Всеки да учи, да се развива и усъвършенства. Това е социален, а в някакъв смисъл и морален дълг на всеки. След това да има професия, в която да дава максимума. Да се труди много, но първо да се труди като студент. Тесногръдите хора и онези без позитивна нагласа винаги ще отричат висшето образование. Няма да следва онзи, който може да се реализира без висше. Когато един млад човек е твърдо решен да има най-доброто висше, възрастните, които откажат подкрепа, са предатели.

8

Хахаха

преди 1 година

Или Главният Прокурор Иван Гешев, приятел с Румен Николов-Пашата, шефа му Борисов, Дончо 59г Перник-Психопат, егати правото, то само извратени мутри, нямам думи !

7

анонимен

преди 1 година

Възмутен съм от коментарите, които чета. Те са повече от осъдителни. Гимназисти, дванайстокласници, дерзайте и се борете за мечтите си, колкото и да е трудно понякога и напук на някои несправедливости, с които ще се сблъскате и непочтени и подмолни игри. Не слушайте родителите си, а още по-малко тези, които пишат под тази новина. Висше образование е нужно на почти всеки и моля никой да не се опитва да ме опровергае, защото съм убеден в това. Това, че вие нямате нужда, не допуска подигравки.

6

За какво говорим

преди 1 година

Съдия Ели Скоклева работи срещу много пари за мутрите Братя Галеви, Румен Николов-Пашата, Юлиян Борисов Георгиев-Перник-масов убиец, за какво право говорите бе Българи!?

5

Анонимен

преди 1 година

Да,да....Затова ги приемат с оценки от преписаната матура.Смях....

4

Анонимен

преди 1 година

ко друго да произвежда най-корумпираната държава?

3

Не Мерси

преди 1 година

Като видите съдия Ели Скоклева Дупница ще ви се още и право и все, която мутра не я я хванал той не я е купил! Скоклева корупцията убива, с.елянко с тога!

2

юристи

преди 1 година

Българските убийци и престъпници са най защитени от класни адвокати и съдии.

1

Анонимен

преди 1 година

И какво произвеждат от там да попитам ?Пълно зависими същества ,които изпълняват поръчки и вместо да бъдат справедливи ,те яко чупангелес с мъни