26

ами да

преди 1 година

До Зелен Демократ А българите да ги наредят по всички гари да реват възторжено "Да живее демокрацията!Слава на БКП!"

25

Зелен Демократ

преди 1 година

Да се качват всички на общия европейски влак, ако няма гориво или ток заради санкциите сами да си направят влакче като г-н Макрон да е локомотива, най-отпред, а Орбан да е последния вагон ;)

24

на 3 морета и 5 океа

преди 1 година

Франсетата си бяха въобразили нещо велико и неоколониално,ама Орбан им обясни,че не е българин!

23

Анонимен

преди 1 година

Макрон, който вдигна пенсионната възрастбвъв Франция, ще убеждава Орбан, който увеличи почти двойно майчинските в Унгария, в "идеята за европейско единство"

22

Анонимен

преди 1 година

Макрон: "Трябва да има европейско единство, ама по начина по който аз искам и както на мен ми харесва" - Е, става ли така?! )))))

21

до 24

преди 1 година

Чакай сега, не променяй нещата, империята на злото не е САЩ, друга е. Още на времето Рейгън посочи къде е абсолютната концентрация на злото.

20

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха, кво стана е, психо-либерали? :D Нещо империята на ЗЛОТО ФАЩ започва да си заминава, а?

19

Анонимен

преди 1 година

С две думи казано "великите демократи" всъщност са шантажисти! Или прави както ти казваме ние,или няма да получиш пари. Много демократично и показателно!

18

Анонимен

преди 1 година

Хахаха долара щял да се прикрепи към рублата за да оцелее. То от много санкции Европа и сащ започнаха да фалират а уж трябваше да стане обратното. Евроатлантиците ни и либералните .рши гледат като наакани.

17

Тукашния евроджендър

преди 1 година

Размишлява очакват се още 3 големи банки да фалират бе смеш печатането на долари е към своя край. За три дни замина бюджета за 6 месеца на Украйна. Изгърми ли още една банка няма да се учудя ако в сащ не избухне гражданска война между демократи и републиканци. Дори и на децата вече им е ясно, че долара си отива а от там и хегемонията на сащ.

16

IQ 3.14

преди 1 година

До Тукашните рашки тукашните рашки ще хванат къра като райфайзен и пощенска затворят по команда. човек не може един документ да си изкара от индианци и каскети ,д ето теглят заеми. бай иван ако иде, ще му искат първороден син, индиана джоунс пълни джоба и пуща сръбете. идат избори, ако бсп не успеят ще падне голям смях.

15

Тукашните рашки

преди 1 година

Се радват на 2 банкрутирали банки и се надяват целите щати да се сринат и въобще не им иде на главите ,че това нещо се лекува само със победа във голяма война където победителите ще възтановяват, но и ще придобият огромна територия на влияние ! Сега така е със възстановена Европа ,а после със украйна ,която сама не може да се възстанови ключа за въстановяване е във сащ и се казва капитал . Дай Боже да обърнат и русия и да направят от нея една нормална не ядрена държава !

14

Ей плебеи

преди 1 година

Западът си е добре с изключение на Орбанска Унгария и там е мизерия като Бг така трябва да бъде в про путинистите държави.

13

Анонимен

преди 1 година

"Орбан е на посещение в Париж. Макрон опита да го убеди в идеята за европейско единство."-------------Стига сте ни баламосвали, сякаш сме в детската градина. С какво е изнудвал Орбан? Мога да се хвана на бас, че е със замразените средства с цел да принуди Унгария да се откаже от националния си интерес и да им играе по свирката.

12

Анонимен

преди 1 година

Френската държава да бъде мила с тези хорица, ако използвате сила сте нацисти.

11

Анонимен

преди 1 година

Макрон,бият ли френските полицаи? Гледах,как ги млатят протестиращите,той Европа ще оправя.

10

Анонимен

преди 1 година

Щото "оправи" франсетата та сега е ред на ЕС

9

Анонимен

преди 1 година

Това не го ли писахте вчера

8

Анонимен

преди 1 година

Тия почнаха да просят. Франсета, кам он.

7

Анонимен

преди 1 година

Как сте евроатлантици, потънаха ли ви грантовете като американски банки?