48

Анонимен

преди 1 година

Васко Кръпляка,Комунизма се завръща

47

Кръпката

преди 1 година

Комунизма си отива,комунизма си отива,комунизма си отива ,комунизма си отива,спете спокойно деца.

46

Me

преди 1 година

Гълъбе, просто се преборете с картелното наговаряне на високи цени. Така всичко ще си дойде на мястото. Сега, две три вериги да се наговорят за цените са богове. Народа плаща а КЗК се прави на ударена. А тези ограничения на надценки и тн... това са някакви уникални глупости, които е ясно че няма как да работят.

45

Анонимен

преди 1 година

Янко Шумкарята ще ви боцкат отзад докато не поумнеете, това каза Гугутчо!

44

Мутри Вън

преди 1 година

Гогутко,не ни заблуждавай.Всичко в България е МАФИЯ и МУТРИ.

43

Анонимен

преди 1 година

Гугутка не по врат а по шия усещаш ли,че се дъниш а?????

42

Анонимен

преди 1 година

е вие от кдъе знаете колко е надценката?? Никъде не пише стока-надеценка. Цената винаги е обща...

41

Анонимен

преди 1 година

Стига сте драскали глупости за комунизъм и капитализъм, не се правете на разбирачи ами си гледайте реалитата, слушайте си чалгата, пийте си ментака ракия и си знайте мястото

40

Анонимен

преди 1 година

Ха ха е честно няма такова име

39

Анонимен

преди 1 година

през лошия соц господа *** и чуждопоклонници всеки обикновен човек можеше да си купи жилище ,ами сега?

38

Анонимен

преди 1 година

Бас ловя, че не си го представяхте така свободния пазар хахаха като не мислите сега ще плащате или ще гладувате

37

Васко

преди 1 година

Комунизма се завръща! Спрете спокойно деца...

36

Анонимен

преди 1 година

Кой е гласувал за тебе та да връщаш комунизма ??? Никакви намеси на свободния пазар . Да си плащат сами тока и да си ценообразуват сами . Правителството да се погрижи само за по конкурентна среда.

35

Шрайка

преди 1 година

Регулираните цени са приьом на комунистическата планова икономика. Имаше я през соца, има я и в неомарксисткия ЕС. През 89-та се радвахме, че ще има пазарна икономика, а се оказа че заменихме съветските комунисти с неолибералните троцкисти.

34

Morski

преди 1 година

Гугутката, тя мамина! Стой си заключен в гугуткарника, че за нищо не ставаш! Ти и да говориш свободно не можеш! САМО ЧЕТЕШ ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ КАТО НА ПОЛИТСЪБРАНИЕ! Но то какво да очакваш от едн бивш ЗКПЧ(за не знаещите Заместник Командир по Политическата Част в армията на НРБто)! И не се шегувам този е бил точно такъв. Има му историята в нета! РАДЕЕЕЕФ само с *** си се обградил, за да изпъкваш, но си същия *** !

33

Гугутко Гълъбов

преди 1 година

Е , как ще обявят война на големите вериги? Нали всички вериги са немски. После много лошо ще им дърпат ушичките от немското посолство. Може и Шолца лично да дойде чак от Берлин и да им нашока т,ъпите, продажни к.р.атуни! Нали затова БГ-то си е колониална територия - де кой мине замине да си граби и краде на воля. А българската рая въобще да не чака тия п.родажници да й помогнат или да намалят безбожните цени от спекулантите! Раята трябва ча чака дори още по-голямо поскъпване(т.е. спекула)!

32

Анонимен

преди 1 година

Ей сега ще видим коя ще е най-търсената професия - посредник, естествено! Прекупвач! Да видим какъв "бум" ще има при откриването на нови фирми. Много подходящо за икономическия отчет на държавата.

31

ОФчо

преди 1 година

Трябва да поканим официално Делегация на другарите от Северна Корея, че както е тръгнало скоро ще се наложи да изполваме техния опит!

30

Доктор ох боли в г.з

преди 1 година

На запад било зле. Никой не говори какво е на изток. В Русия 1% седмична инфлация. В Турция 60% за 1 месец. Ама ние сме добре бе!!

29

Маалата

преди 1 година

Нащъ Къща без "тавани"! Див капитализъм, батеее...., какту е тръгналу, скору и Омите шъ станат "Комунисти" на "Всеки километър"!