30

Анонимен

преди 1 година

На практика забраняват шофирането на шофьорите, които по някаква причина се явяват на медицинска комисия. Тази комисия - ТОЛЕК (Транспортен ТЕЛК), толкова "бързо" работи, че и сега минават месеци преди да успееш да се доредиш да са се явиш на комисията. Какво ли ще стане, когато още и десетки хиляди шофьори трябва да се явявяват на тази комисия, което си е безмислица по принцип? Вероятно ще се чака поне 5 години за явяване на комисия.

29

Анонимен

преди 1 година

Очевидна дискриминация по възраст.

28

Анонимен

преди 1 година

*15 минутен град*. И то пеша, няма млади, няма стари. В Англия вече го прокарват.

27

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с кривите краставици този проблем няма ли да се реши най накрая.

26

Каракочев

преди 1 година

Тизи от ЕК да си - сещате се, нали.

25

Каракочев

преди 1 година

Тези от ЕК да си ***.

24

Анонимен

преди 1 година

ако ти падне батерията не телефона ,нямаш право да шофираш.Интересен замисъл, реално това си е изключен телефон и нямат информация през това време за тебе, така че е приемливо от загубата на информация да си пешеходец.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако ви откраднат смартфона как ще си вадите документи за самоличност? Значи може и без смартфон да се удостоверява самоличността. Следователно не е нужен за идентификация.

22

Анонимен

преди 1 година

Цифровизация на документите може да има само по избор. Никой не трябва да е задължаван да ползва смартфон. Аз например не искам да ползвам въпреки че понякога би ми било удобство, не считам че трябва да ме следят какво правя и всичко да ми зависи от едно усторйство, защото при повреда или кражба оставаш без пари, без документи и без какво ли още не.

21

Анонимен

преди 1 година

Всеки има право да кара, кой дава право на тия старци от ЕС да ограничават хората, за това ли са в парламента. И без това извинение за всички глупости, са измислените климатични промени.

20

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има системи в колите които да предотвратяват сблъсъци и навлизане в насрещното. Не трябва всеки да бъде лишаван да управлява защото всеки е различен. Може някой да получи инфаркт и на 40-50 години ако не е живял добре, без такава система сблъсъка няма как да се предотврати, в същото време може някой на 80 да е и пак да може умело да управлява колата.

19

Извън системата

преди 1 година

От възрастен шофьор не ме е страх, страхувам се от младите надрусаняци и повЕрвали си шумахеровци които няма ден да не профучат през пешеходната пътека докато пресичам. Да оставят възрастните на мира за да могат да се обслужват сами и да си вършат работата без да ангажират децата си! Чиста дискриминация и нарушаване на човешките права. След време този европейски съюз ще реши всеки млад човек да убие родителя си, за да не тежи на държавния бюджет (да не стига до пенсия).

18

Марсел Попов

преди 1 година

Дъpтитe пъpдyxaли нямат място в колите защото са изкукaли, а и така ще се спаси климатът.

17

ГОЛЯМ ПРОПУСК

преди 1 година

Защо ли и в Америка не въведат такова узаконено своеволие ? Там много голяма част са възрастни шофьори . И ИМА ДОБРЕ ВЪОРЪЖЕНИ !! Може би схващам защо там такова узаконено своеволие няма да се приеме ! Европа винаги е служела на Америка като пример за не подражание .

16

Анонимен

преди 1 година

Възрастните са най- прилежни! Друга е логиката май. Идеята е да се намали потреблението на коли, които вече не достигат и разходите на възрастните! Щото в потребителската кошница на възрастните няма да влиза гориво и коли.

15

Анонимен

преди 1 година

Това вече е истински ф***шизъм! има хора, които и на 100 години са годни да шофират, Има хора на 20 - 30 години, на които трябва да се забрани да припарват до шофьорското място!

14

Анонимен

преди 1 година

Ами то в ЕС всичките управляващи са яки пенсии. Ама тия пенсии ги возят. Е като искат да са зелени немските пенсии ще си стоят в къщи и ще мислят за климата, а не за пикник и екскурзии. В ЕС всичко им е ОК, та само с глупости се занимават, сега ще спрат пенсиите, после по младите, докато накрая всички спрат, е климатични промени. Ще купуват тесли и на автопилот.

13

Анонимен

преди 1 година

Оня ден нали хванаха един пъф-деди на 92 пиян и без книжка.

12

Анонимен

преди 1 година

То скоро шофьори няма да има,всичко ще се кара от спътник.Даже собствени коли няма да има,викаш си по телефона една,качваш се и те вози.

11

Ром"с

преди 1 година

ЕМИ то трябва да има и ограничения и за лекари,учители,президентиШефове на НС на България..и т н.