41

Анонимен

преди 1 година

Защо в България ляво трябва да означава подкрепа за Московия? Защото се борим за гласовете на пенсионери, копнеещи за СССР и за лади. Ами няма да стане.

40

Анонимен

преди 1 година

А пък България е против Левицата , т.ч. всичко е точно

39

непорочни

преди 1 година

плашила плашат децата не ви е срам стари миризливи жени вие сте идеални коментирайте вашите мъже,деца и моделирайте по своя селски образ миришете хора като говорите замърсявате въздуха не говорете за други не ги гледайте не ги цапайте с гнусните погледи и на вас не сме ялови

38

Пешо 2

преди 1 година

Комунизма е ялов като Дончева. Сега живеем в комунизма все още. Дончева не й пука за бъдещите поколения защото тя деца няма. На вас ако ви пука се евакуирайте от България. Най-умните и кадърните вече го направиха.

37

Анонимен

преди 1 година

Що ли всички леви мераклии за власт са все милионери. Какво общо има тази cвиня с работническата класа?

36

Анонимен

преди 1 година

Всъщност газовите хранилища, в които и досега има още газ заради топлата зима бяха напълнени с руска газ много по рано. Американската шистова газ е само една малка част, америка няма толкова много газ че да покрие нуждите на икономиката на ЕС, но тя така и така вече си отива икономиката на ЕС.

35

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не е в тази зима, която мина криво-ляво с американската шистова газ. Проблемът е в другата зима. Как ще се напълнят хранилищата, с какво пари като всичко е похарчено, а икономиката на ЕС спира и производството намалява. А ако следващата зима се окаже студена? И ако Русия не бъде победена дотогава? Затова всички на фронта!

34

Анонимен

преди 1 година

Под "левицата" тая разбира Путин - господарят и.

33

Анонимен

преди 1 година

Българската икономика и държавата като цяло трябва да функционира като корпорация -- няма място за политици с някакви външни каузи да ни източват бюджета.

32

Анонимен

преди 1 година

Не е работа на България да определя дали Москва ще сложи правителство или не. Интернационалистите могат да отидат на фронта да се бият, там набират желаещи.

31

Помагач

преди 1 година

Ти остави помоща за зеления ами кажи на нас кой ще помогне като сме потънали като хипопотам до главата в блатото и сме отворили уста също като него. Кое ни е наред ?

30

Анонимен

преди 1 година

Политиците трябва да спрат да подвеждат и мамят обществото с израза "помощ за украйна" -- става въпрос един път за търговски сделки на военните заводи, които трябва да са на пазарни цени, и не само за украйна. Ако продаваме на украйна трябва да продаваме и на Русия, на принципа на пазарно търсене. Втори път помощ -- безплатни подаръци от български военни запаси -- това не, да си купуват. Ако даваме безплатно означава да стимулираме войната. Желаещите да подаряват -- от собствения си джоб.

29

Калеко Алеко

преди 1 година

Едно си баба знае едно си бае ... левицата е за "Мир", за прегазване, унищожаване и заличаване на Украйна и назначаване на Кремълско марионетно правителство, Пригожин вече заяви желание да е бъдещия президент на анексираната територия ... така левицата е готова да приветства този "Мир" и в България, под дулата на путинските танкове ... и другарката Дончева е готова да посреща братушките, като kурнeлa и копейкин, с хляб, сол и свалени гaщи, белким този път и на нея и излезе късмета ... !!!

28

Анонимен

преди 1 година

Т.нар. Левица са руски поцелуйковци!

27

Анонимен

преди 1 година

Фашизма в украйна се събужда още по времето *** мандата на виктор юсченко когато посмъртно награждава касапина бандера със званиято герой на украйна тогава само поляците възнегодуваха и една еврейска организация

26

Анонимен

преди 1 година

Затова се наричат левица защото са леваци за нищо не стават колкото пъти са управлявали държавата фалира.навремето ги държаха на власт от Москва и сега се надяват на същото но освен платените писачи са колкото един файтон хора толкова са били и по времето на съветската окупация когато са извършили преврата с помощта на онези от паметника.

25

Анонимен

преди 1 година

Слугуването на Русия уби лявото в България.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30. Въшки знаеш какво е в цяла Европа. Дрънкаш глупости.

23

Анонимен

преди 1 година

И аз съм против като левицата обаче ако мове и да печеля по някой лев от износа на оръжие за Украйноа което противейки се им продават с удоволствие...

22

Анонимен

преди 1 година

В България няма левица, а банда руски слуги. В цяла Европа левицата е в подкрепа на Украйна само българската "левица" е на страната на агресивната руска орда.