356

Анонимен

преди 1 година

вреден и отровен за българия -- липсват милиарди -- на какви избори се канят да участват? по време на премиерстването си е работил повече за сащ отколкото за българия.

355

къде е асфалта

преди 1 година

Тоя подпухнал *** на снимката да каже къде е асфалта от магистралите, а не да ми дрънка ...Има вид на уплашен, чака следващия списък Магнитски

354

Анонимен

преди 1 година

Ние сме единствената *** държава, която се дели на северна и южна. Толкова *** народ и *** политици няма никъде. Това е някакво безумие - да даваш на едни региони за сметка на други. Наистина няма такъв народ.

353

Анонимен

преди 1 година

Още от времето когато Иван Костов каза"Ами ако са виновни?" съм отвратен от българските политици. Как пък никой от съветниците му не бе прочел в списание Нейчър статията на професор Люк Монтание за истината за епидемията от СПИН в либийските болници? Те не си помръднаха пръста за ония наши сънародници които на практика бяха заложници на Кадафи!Защо да гласуваме за такива?

352

възмутен

преди 1 година

Преди около година Intel искаше да направи в Европа завод за 10 nm процесори.Нито една българска партия не се заинтересува от тази възможност.Ето сега да излязат и да ми кажат защо да гласувам за който и да би било!Серията от най скъпите процесори струват над 10 000 долара за 1 процесор. Заводът е напълно автоматизиран - техници влизат при машините само ако има проблем! В България има достаъчно подготвени кадри,но не и политици мислещи за България!Защо да гласуваме за такива???

351

препатил

преди 1 година

За когото и да гласуваме все тая! Ако зависеше нещо от нас не би имало избори.Системите на управление са две- диктатура и "демокрация". При дикатаурата ако си недоволен и протестираш идва милицията бие те и те вкарва в ареста. И не става това което искаш. При"демокрацията" протестираш-никой не идва ,никой не те закача и пак не става това което искаш! Управниците и при двата модела си живеят в палатите,припичат се на яхтите си,давят се в лукс,а народът се дави в мизерията.

350

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК

349

САТАНА

преди 1 година

Има оправия, оттегли се от властта !

348

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Готви се за президент, ама и там неще го огрее. Само на сянка в кауша.

347

Анонимен

преди 1 година

София била виновна за мандатите. Всички други са виновни, само не и той. Сякаш някой друг е управлявал дълго след 2009 г.

346

Анонимен

преди 1 година

Той беше уволнен от ... една жена със странното име ... Херо Мустафа.

345

Анонимен

преди 1 година

ти и да искаш Баце ФаЩ не дават , ти си свърши работата - плати за хартиените самолети

344

Защо?

преди 1 година

Защо заплатата на Лена Бориславова беше 13 690 лв месечно като говорител на Кирил Петков. Тя с какво беше по-умна от останалите българи?

343

Анти Мутра

преди 1 година

Дърта мутро, марш от тука.

342

Анонимен

преди 1 година

Добре баце, ама върни ни парите за асфалта!

341

Алекс

преди 1 година

Верно ли бе, Баце?А дано.Има надежда за България.

340

Анонимен

преди 1 година

Смятай каква пародия на държава сме след като тия искат пак да се върне плондера. А другите се кефят на детската градина на Джон траволта и Лена общата. Мъка

339

Марис

преди 1 година

До И. Карагечев Зависим !!!

338

Бай х

преди 1 година

Вярвате ли му на Баце?

337

И. Карагечев

преди 1 година

До Анонимен 365. Аз ще гласувам за ГЕРБ, но не съм умствено ограничен. Нито пък съм без пари. Сега какъв ще ми кажеш ,че съм?