24

Анонимен

преди 1 година

ковачевски некой е бил ковач

23

никой

преди 1 година

престанете да обръщате внимание на тези ЛАЙК..УЧКИ, И НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТОНЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ СТЯХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 1 година

имам идея що не вземат да минат в лева

21

Анонимен

преди 1 година

До Ковачевски - Жалко, щеше да е по-бързо отколкото през Москва!

20

Ха-ха

преди 1 година

Правилно, пътят на Макетата за ЕС миниава през Космоса, ама затова трябва ракета и яко дупе.

19

Наблюдател

преди 1 година

Този индивид е типичен представител на внедрените в Македония сръбски агенти. Има характерния озлобен поглед и деформиран череп.

18

Сата НАТО

преди 1 година

Правилно!

17

престанете да ни ги

преди 1 година

натрисате тези изолирани мрънкала и неблагодарни дето само мислят как да ни ужилят и наричат татари

16

123

преди 1 година

Тате, обеща да ме вкара в ЕС, ама друг път! Сега вие разговаряте с Брюсел, но в края на всяка глава, ще трябва пак да чукате на вратата на София! А, защо ли ми се струва, че през всичките десетки години, които ви престоят по пътя, все ще сгафите и с Атина! Успех ви желая!

15

Ужас

преди 1 година

Ще стигнеме до там да се определяме като македонци за да мием тоалетни в шенген

14

Анонимен

преди 1 година

Добро попадение право в целта Македония ще влезе във ЕС и Шенген и Еврозоната без България честито господа Македонци от утре ще ставам Македонец

13

Анонимен

преди 1 година

Много надменен тоя бе!!!Ще гледате ЕС,ама през крив макарон!А да видиме дали пътя не минава през София!!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Пътят на Македония първо минава през Африка и после могат да влезнат в Европата!!! първо да се видят с прадедите 🐒 маймуните да станат хора и тогава в Европата :)))

11

Майора

преди 1 година

Стрснно мислене на Ковачевски! РСМ е кандидат за ЕС , но да се знае че макар и една страна да наложи вето ,те не могат да станат членове! Така че когато си оправят договореностите с България ще могат да влязат в ЕС!

10

Анонимен

преди 1 година

Аре стига плюхте. Човека си е прав. Те наистина преговарят за членство в ЕС. Не за членство в България?! Нашите претенции ЕС не ги прие и въпросът е дефакто двустранен. Но въпреки това ЕС уважи нашата позиция на член и каза, че не е справедливо да се неглижират българите в РСМ. И им постави условия. Нищо обидно не е казал ковачевски. Истината е че ЕС никога няма да възприеме исторически спорове за важни, защото всичко в Европа е история.

9

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Господ като създал Адам,отишъл да го види в Райската градина. Адам,нали е пръв го попитал -какъв е този,който лежи...гол под една сянка. Господ рекъл -не го знам,тук го...заварих,казва че бил...някакъв македонец.

8

:

преди 1 година

Може ли на следващото парламентарно заседание , българските политикани да си погледнат хубаво в гащите , дали не са с жънски полови органи , на това жалко , измислено племенце , няма ли най-после да се отговори подобаващо , да се поставят на място , вземете малко мъжки хормони от южната ни съседка , в по добра позиция сме от тях , защо всички мълчат като п..ки , тва няма такава нагла *** !

7

Григор

преди 1 година

Те ги другите украинци. Нема оттърване от зомбита.

6

?!?

преди 1 година

На тия все не им е ясно. Пътят към Европа минава единствено през С. Македония и ангажиментите който поема. А техните политици продължават да лъжат собствения си народ

5

Анонимен

преди 1 година

Тия си търсят ново вето