12

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия евреи бе !!! Народът ни измира от глад,мизерия,недоимък,безперспективност,бежнадежност,причинени му от безхаберните и неадекватни управници,които се уляха да се лигавят около пустите му евреи!

11

Радев

преди 1 година

Чий е Йерусалим!

10

Идиотизъм

преди 1 година

Това не е български празник!Евреите са подмолни и винаги са били срещу България!Президент- с фес и тюбитейка и каска не е българският президент!

9

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата срещу България, от страна на световния еврейски комунизъм, е огромна и отвратителна. Когато в Хитлеристка Германия се извършва погром над евреи и тяхното имущество, Борис Трети не е могъл да окаже съпротива. И това, което е направил е доста много. Ако беше отказал да бъде съюзник на Хитлер, Борис Трети щеше да изложи живота си на риск, а България щеше да бъде премазана и унищожена от Хитлеристката военна машина, най-мощтната тогава в света. Ранната мусмърт е показателна.

8

Обективно

преди 1 година

И ЗАЩО НИКОЙ НЕ СПОМЕНА ИМЕТО НА ПЕТЪР ДЪНОВ , КОЙТО ЧРЕЗ ЛУЛЧЕВ Е ДАЛ ДОБРИЯ СЪВЕТ НА ЦАРЯ , КОЙТО ПЪК ОТ СВОЯ СТРАНА Е ИМАЛ ДОБЛЕСТТА И СМЕЛОСТТА ДА ГО НАПРАВИ!!! ТОВА ДЕЛО Е ЕДИНСТВЕНО В СВЕТА!!!! Поклон!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Все пак, много евреи са искрено благодарни за спасението си. Благодарни на българския народ и на Борис III. Атаките срещу България, от страна на световния комунизъм и левите западни медии, отминаваме с презрение.

6

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата срещу България, от страна на световния еврейски комунизъм, е огромна и отвратителна. Когато в Хитлеристка Германия се извършва погром над евреи и тяхното имущество, Борис Трети не е могъл да окаже съпротива. И това, което е направил е доста много. Ако беше отказал да бъде съюзник на Хитлер, Борис Трети щеше да изложи живота си на риск, а България щеше да бъде премазана и унищожена от Хитлеристката военна машина, най-мощтната тогава в света. Ранната му смърт е показателна.

5

В чест

преди 1 година

на спасените евреи, СОС реши да премахне паметника на Червената армия, която победи фашизма във ВСВ.

4

Анонимен

преди 1 година

Евреите, които са би без българско гражданство не са могли да бъдат спасени, за съжаление. Тези, които са имали български паспорт са били спасени тях, 40 000. На още 15 000 са дадени пасавани в българските легация по света, за да могат да пътуват транзитен и да се спасят. Отнети имоти, но с глави на раменете, спасили живота си. Царят не е могъл да окаже пълна съпротива на големия натиск, който е оказала Хитлеристка Германия над него. Трябва да се отчетен реалността.

3

Анонимен

преди 1 година

А що ние я отбелязваме? Не трябва ли те да си я отбелязват? Народът е казал "Направи добро и го хвърли зад себе си".

2

Che

преди 1 година

За съжаление не останаха българи вече, които биха спасили други народи за вбъдещв

1

Анонимен

преди 1 година

Време е да спасявате и българите от европейско робство имот глад, господин президент.