38

Анонимен

преди 1 година

"...японските власти отбелязват, че "не може да бъде изключена" причинно-следствена връзка между ваксинацията и настъпила смърт..." С други думи възможно е да е заради ваксината, но това не е "починала заради ваксината".

37

до40

преди 1 година

За съжаление много неваксинирани също се "спасиха" в един по-добър свят. За съжаление някои от тях близки. Както се казва гарантираното на всички на този свят са смъртта и данъците.

36

Анонимен

преди 1 година

Много невярна статия. Първа ама друг път и то за Япония доказана официално.Май сте забравили за тримата млади мъже които починаха малко след като им бяха били ваксина на конкурентната фирма.Японците изтеглиха партида от 1 милион ваксини тогава официално с оправданието ,че били замърсени.Много лошо е да имате къса памет!

35

никой

преди 1 година

умряла е от алергичен шок, а не от ваксината

34

Бъстин Джийбър

преди 1 година

В ефир водещи падат като кегли, спортисти *** като мухи, поп-звезди отменят участията си, а в Япония най-накрая доказали първия случай! Можем да заменим идиома за бавен от "български реотан" на "японски социален служител".

33

Анонимен

преди 1 година

Жириновски се набоде 8 пъти и пукна от ковида.

32

Анонимен

преди 1 година

Ваксините спасиха милиарди животи.

31

Нюрнберг 23

преди 1 година

Съд за ковид фашистите! Най-добре съд на Линч!

30

Анонимен

преди 1 година

Ваксините спасяват животи, антивакс пропагандаторите отдавна трябваше да се затворят и да им се налагат по 50 тояги на гол ,ъз и после да се овалват в брашно катран и перушина за назидание - особено Космонавтите, поскоземци

29

Космонавт

преди 1 година

Ха-ха-ХА-ха :)) Задължително трябва да се издирят дори и тези които пропагандираха за "ваксините" в коментарите на всички сайтове. Мислите, че ще ви се разминат убийствата и масовото склоняване към самоубйства чрез страх от несъществуващи вируси? Изкуственият интелект и меритокрацията/оптимокрациятта ще ви научат да пазите живота.

28

Анонимен

преди 1 година

Имам НОВИНА - един на няколко милиона ще си замине и от всяка друга ваксина която си поставите - или казано по друг начин шансът за фатален изход от всички ваксини известни на човечеството е 0,000000000000000001 %, такъв е шансът за фатален изход и от аспирин, както и от аналгин, както и от бъканото сирене с химия или от най-обикновен салам - СЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯ

27

Д-р Евроречев

преди 1 година

Аз лично знам за поне 7 случая, но японците за един, смях!

26

Анонимен

преди 1 година

Колкото е вярно,че има умрели от фалшив вирус, толкова е вярно и че това е първият умрял от т.н. "ваксини".

25

Анонимен

преди 1 година

А миналата седмица по телевизията се вайкаха, колко милиона ваксини в България отишли зян и трябвало да се унищожат... Една ваксина доколкото знам е 40-50лв!!!!! Я сега да кажат нашите умници колко милиончета хвърлиха в кофата със закупуването на тая отрова?

24

Анонимен

преди 1 година

Ще намерят начин да ни принудят да се ваксинираме. Да не забравяме, че ни очаква друг, по- опасен вирус. Така поне предупреди Б. Гейтс.

23

(-_-)

преди 1 година

Още при самото тестване на ваксините беше ясно, че са опасни и някой хора умират от тях, ама то си е бизнес, какво като някой имат крайно нежелани странични ефекти.. Доказването е изключително трудно, а печалбите са първи приоритет.

22

Анонимен

преди 1 година

С тия ваксини за малко и аз да изгоря.... Размина се за една седмица... Не че щях да се бода, ама по работа имах командировка в Германия и ми искаха за полета измисления зелен сертификат. Аз нямаше да се боцкам ама ми трябваше ЗС, та намерих доктор да ми го издаде ама щях да се простя с 400котки за услугата. Бях ги прежалил де, ама се размина.

21

Анонимен

преди 1 година

ваксините убиват , а Ковида и всичко друго - не - това ли е тезата на ***

20

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам на всички, които така неистово убеждаваха, даже задължаваха хората да се ваксинират и наричаха противниците на ваксината "*** ", да им се случи същото, защото са подкрепяли бялата мафия, която натрупа милиарди, създавайки масова ковид психоза

19

Обективно

преди 1 година

БРАВО НА БЪЛГАРИТЕ! ПРОВИДЯХА И ПРОУМЯХА ВАКСИНАЦИОННОТО БЕЗУМИЕ. ЗАТОВА ТУК СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД ВЕЧЕ Е ПОД 0,1%.