15

Бунгар

преди 1 година

Само да допълня.Средната работна заплата в Япония е над 6000 долара,като в статистиката не участват богатите индустриалци,като най богатия японец Митцубиши и други. В Южна Кореа средната работна заплата е около 5000 долара и пак без богатите индустриалци,като най богатия кореец Самсунг,Хюндай и т.н. В Южна Кореа също правят кисело мляко по лиценз ,но не става за ядене,сладникаво и блудкаво.

14

Анонимен

преди 1 година

До Бунгар. То това се знае отдавна. Няма да им носим мляко от тука я. Обаче не съм виждал японец да яде мляко по клипчетата които съм гледал в Тубата за пътешественици. Както винаги хиперболизираме.

13

Бунгар

преди 1 година

С няколко думи да ви кажа истината за българското кисело мляко в Япония.На всяка кофичка на горния ръб с малки букви пише ,,Licence by Bulgaria,,Изнасяме бактерии и японците сами си го правят с тяхно мляко.Цената му е около 100 yeni,което е около 1,50лв.В маркетите и малки магазинчета се предлага с още 5-6 вида йогурт.Например гръцкото е с цена над 400 Yeni,но те го изнасят като йогурт пакетирано,а не като бактерии. Йогурта с българска бактерия е наистина много вкусно и познато.

12

Анонимен

преди 1 година

Да бехме произвели некой български автомобил най-накрая...обаче то нямало как обаче то нямало инженери обаче то нямало институти и предприятия обаче не си произвеждаме материали понеже нямаме подобна индустрия обаче руснаците ни пречат но имаме кисело млеко което произвеждат в Япония за ипонцити а тука кльопаме некво нишесте

11

Оффффф

преди 1 година

Да бе верно с това мляко цел живот...ама то като се замисли човек с какво друго?

10

Анонимен

преди 1 година

Днес.РУ редакторчета, .Как е ? Добре ли върви цензурата? А?

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9. В тия либерални времена друго нямаме освен спомените за киселото мляко. За Япония не знам.....може и да го произвеждат по технологията обаче у нас вече няма нищо общо

8

Жоро Павето

преди 1 година

Да каже на Японците как тука поне всичко ни е наред ще бутаме паметници, как народа няма пари и за кисело мляко, как служим на всякакви интереси, само не е и нашите, да не ми се хили само като зеленчук , а да разкаже.

7

Един с Една

преди 1 година

я не разбирам как решавате ей така снимате некъв студент у япония да ми обяснява как ни приемали там и с какво ни знаели?????

6

<><>

преди 1 година

Скоро великия ЕС и това ще ни отнеме ! Токсично било ....ще внасяме "истинско" модерно кисело мляко от запада !

5

Анджин Сан

преди 1 година

Япония е най-верният и лоялен СЪЮЗНИК на България, от началото на Втората Световна Война Япония има безвизов режим за българите, българите ги посрещат сърдечно в страната си, която традиционно е враждебно настроена към всякакви чужденци (гайджин). Японското кралско семейство 2 пъти е посещавало България по времето на Родор Живков. Благодарение на японците България се сдобива с машини, които копират чиповете на Моторола в компютрите Апъл II за да създадат свой компютър - Правец 82.

4

баба Пена

преди 1 година

Забравих да спомена че сме и к - у - х - и

3

Bongo Bongo

преди 1 година

Оппаа не е ли известно там? Туй е за извинявам се, ама ко праиш там...оппа

2

баба Пена

преди 1 година

Те може да са сремажливи което е признак за възпитание, но за сметка на това ние сме нагли, необазовани и все си мислим че вселената се върти около нас.

1

наследник на левски

преди 1 година

не ме занимавайте с предатели и наследници на поп Кръстьо