118

Анонимен

преди 1 година

За Русия няма народи и държави има територии буферни зони на влияние и роби Те не ценят и уважават човешкия живот на собствения си народ как ще ценят живота на други народи

117

Петър Петров

преди 1 година

До АнонименНе трябва да се забравя никога и от никого че братята руси помогнаха да се оттървем от пет вековното турско присъствие и се появи на картата на Европа пак България.Не трябва да се забравя че Англия Франция и Германия разпокъсаха България чрез Берлинскя конгрес.Кой след втората световна война ни помогна да построим тецове,вецове .язовири и АЕЦ-бРАТСКИЯ РУСКИ НАРОДНе трябва да забравяме кой бомбандира София и унищожи хиляди невинни българи и сгради-Англия и Сащ .

116

Анонимен

преди 1 година

Когато изгониш руснак през вратата той влиза през прозореца Руска поговорка Захарова с вашето имперско нагло варварска поведение ще накарате не само България но и много други страни да си заковат прозорците и да прогонят всичко руско

115

Анонимен

преди 1 година

До Я, па Я 119. То германските войски не са извършвали зверства.Или българските също не са.

114

Анонимен

преди 1 година

Хаха че кой подкрепя варвари и убици

113

Анонимен

преди 1 година

Българите почитат русия по следния начин Дават им 100 лева едно руско знаме качват ги в един автобус екскурзия до София веят знамето крещят и после се прибират вкъщи да пият ракия :) Тези същите по същия начин и гласуват срещу заплащане :) Захарова вие си плащате за масовката виж руските знамена после са та кофите за *** там им е мястото

112

п.п.

преди 1 година

аз и мои приятели така обучаваме децата си - да обичат ВЕЛИКА РУСИЯ - нашата двойна освободителка!

111

Анонимен

преди 1 година

бии руснака по аската, то и без това акъл там няма, избили са си интелектуалците както при нас *** ..

110

Анонимен

преди 1 година

Захарова, в дълбока заблуда сте или с много изкривена представа за реалността! Гледай демонтирането на паметника *** и ще ти стане ясно, не манипулирайте фактите, както на Русия й се иска да бъдат за българите.

109

Я, па Я

преди 1 година

От 09.09.1944 г. до края на 1947 г. Пуснаците и техните български лакей започват кървава разправа с патриотично настроената бг интелигенция, осъдени и избити са над 135 000 човека, цялата интелигенция на страната. На тяхно място са поставени полуграмотни но верни на БКП и СССР хора. Жертвите растат с разрастване на съпротивата на гораните и се предполага, че в края на 50те години са над 200 000. За събитията около Македония всички знаем какво национално предателство се е случило ...

108

Я, па Я

преди 1 година

На 07.09.1944 г. БГ армията вече води бойни действия срещу германските войски изтеглящи се от Гърция. В това време Червената армия нахлува и Окупира БГ. Много скоро до фронта достига информацията, за зверствата които правят пияните руснаци в България. Една дивизия и два полка се вдигат и тръгват обратно да защитават родните си места. Посрещнати са от заградителните отряди на съветската армия и бг комунисти-партизани помощници на руснаците. Разправата е кървава. Дядо ми е свидетел на всичко това.

107

Анонимен

преди 1 година

Откъде самочувствие у тази тетка да говори от името на българите ?? Трябва да се помни какво са правили съветите за да не се повтаря никога повече

106

Я, па Я

преди 1 година

В началото на кримската война, руснаците се надяват на въстание на българите и съответно помощ от наша страна. Руските емисари обаче докладват, че българите още не са забравили зверствата от 1929 г. и не само не са склонни да помагат но и се организират отряди в помощ на турската армия за да не се допуснат руските войски на юг от Дунава. В крайна сметка се оказва, че без помощта на местното население Руската армия не е в състояние да воюва на юг и губи войната.

105

Я, па Я

преди 1 година

Турския султан е възмутен от коварството и подлостта на руснаците и ги помилва наказани са само най старшите чинове сред които е и вуйчото на Г.С.Раковски. Наказанието е било заточение на гръцките острови. Руснаците преди да се изтеглят брутално със заплахи и терор отвличат 300 000 български семейства и ги заселват в южна Украйна, а от там прогонват черкезкото и татарското население, което е преселено в БГ.

104

Я, па Я

преди 1 година

Опитите за въстание на българите през 1812 г. са потушени от Русия но чрез унгарски и сръбски наемници. Българите в края на краищата се подчиняват на месния Полу независим владетел Осман-Пазвантоглу който е наполовина българин и помагат за укрепване на независимостта на Видинския Бейлик. През 1828-9 г. Руските войски стигат до Одрин. Българските офицери вдигат въстание за освобождение на БГ. Всички са арестувани от руснаците и предадени на Османците.

103

Я, па Я

преди 1 година

През 1812 г. Руската армия може да даде свобода на Българите, но вместо това Русия създава Сръбска държава на територии населени с българи. По това време сърбите са предимно мюсолмани (бошнаци) около 1,5 млн. и православни около 600 000. Сърбия е съставена от два воюващи по между си клана живеещи около един от западните притоци на р. Българска морава. Българите по това време са около 6 млн. христиани и 1 млн. мохамедани с територия около 255 000км2.

102

Ристо

преди 1 година

Не се притеснявай Маре, здравомислещите хора в България никога не сме ви възприемали като освободители, ами като окупатори! Още Левски, Раковски и Стамболов са ви казали какви сте!!!

101

До 98

преди 1 година

в русия ли се е сменило поколението. М.и време беше 21 век е!!!

100

Я, па Я

преди 1 година

Напрактика Берлинския конгрес осуетява този план но по него се работи непрекъснато, чак до ВСВ, особено по частта за Македония. Идеята за създаване три отделни нации от българите също е руска и се реализира в Македония. Тракия и Добруджа оцеляват защото Сталин умира. На Парижката конференция 1947 г. се предлага БГ да се признае за съвоюваща страна което ни дава право да си запазим Македония, Поморавието и Беломорието границите от 1941 г. с гласа на Русия и СССР тази идея се отхвърля.

99

До 98

преди 1 година

Ти руснако си се прибирай дамой и давай акъл! Тук поколенията се смениха!!! България е ЕС и НАТО!!!