64

Антипутиноид

преди 1 година

Руското Министерство на Отбраната съобщи, че са взривили двайсет и шест Северни потока, седемнайсет Южни потока, и са поразили точка с висока концентрация на Тюлени.

63

До Калеко олигофрена

преди 1 година

Никой викаш не иска руска газ,а купуват само руска газ.Българина даже плаща 30% отгоре пак за същата газ щото много е доволен от нея

62

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами взривен или не, северен поток и без това е обречен, като нападна Украйна путин сам му врътна кранчето, никой в Европа вече не желае руска газ, която се оказа средство за войната, която путин обяви на цивилизования свят ... острата и натрапчива миризма на руска газ се усеща само в този форум, изпускана от матросовците подложили задните си части на путинската амбразура ... !!!

61

Анонимен

преди 1 година

САЩ го взривиха разбира се. Те си признаха, завалиите. Естествено по CNN няма как да ви го кажат. Пуснете си Fox News например и ще видите как САЩ (тоест НАТО), взривяват стратегическа инфраструктура на друга държава партньор - Германия. За което германците имат всички основания да обявят война. Но как се обявява война на държавата, която те е окупирала ??? 110.000 американски войници на територията на Германия. Цялото злато на Германия се намира в САЩ. Какво прайм сега, дамен унд херен ???

60

Анонимен

преди 1 година

Риторичен въпрос, не са извънземни, за да е мистерия. Освен това свършен факт не е факт. За ЕС и зелената сделка е добре длшло. Има война, няма газ, всичко е като по поръчка за зелените политики. Тия рашки каква игра играят.

59

Анонимен

преди 1 година

Кой запали Райхстага, а? Има ли дим, търси българина запалил огъня.

58

Анонимен

преди 1 година

Умнокрасив българин е взривил потока. Няма съмнение. Естествено, с пълното спомощесвувателство на господарите си от сащ, чрез техните местни на робската на сащ територия - есср, агентури. Звездите ми го говорят. Вярвам им.

57

Э

преди 1 година

Частно лице няма откъде да има и най-бегла представа къде минават тръбите. Обикновено е виновен този, който най-много вика.

56

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Назная защо, но нашите "приятели и съюзници" правят първи стъпки да прехвърлят вината върху укрите и нас, българите! Това е нов вид евроатлантическа солидарност и ценост може би !?

55

Пределно ясно е

преди 1 година

Клаус Шваб да каже как ограбват Германците и Французите.Путин да се чудиш що се спотайва и мълчи?Явно Си Дзи Пин ще прави 2024-та година Китайския камунизъм в Сибир.

54

Гелаевски Спецназ

преди 1 година

Същият, който взриви жилищни блокове преди Чеченската война!

53

Анонимен

преди 1 година

А Извънземните? Тях къде ги забравяте?

52

Анонимен

преди 1 година

Бившият съветник на Зеленски Олексей Арестович : Ако бях на мястото на руснаците, щях да направя същото. Западът ги измами!

51

дедо Ташунко

преди 1 година

Тази публикация нищо не струва. "Кой има полза" са ни завещали великите мислители от римското право. Русия да не е луда сама да си прави харакири?

50

Анонимен

преди 1 година

49 Много си "осведомен"? Сигурно знаеш и кой ги е взривил????

49

ами да

преди 1 година

Естествено Путин Защото трябва да плаща загуби иначе

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 Ние вече го отнасяме и плащаме по-скъп руски газ от Турция, вместо да имаме пряка връзка с Русия и освен че щеше да ни е по-евтино, щяхме и да печелим.

47

Ха ха

преди 1 година

Днеса, пак не сте в час. Теория 5- сомалийците са го взривили или ако не те, македонските са.

46

Не ве злета!

преди 1 година

Бугаристанското разузнаване го гътнало северния паток. Сега и на турецкия му мъдри същото. Не прочетахте ли че били с наши паспорти. Национална гордост. Слава на Украйна! Слава на България!

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 Руснаците знаят че са американците, американците знаят че руснаците знаят, но американците никога няма да го признаят освен ако нямат някаква друга причина която да ги накара, например заплаха от втора гражданска война с латиносите, коренното население, чернокожите, много народ има там и има поле за изява.