15

Адмирации

преди 1 година

Грузия, Армения, са част от Русия! Те столетия са живели в мир с останалите кавказки народи в РФ! Същото като Финландия, Естония, Латвия, Литва, Полша, Беларус, Молдова и Украйна! Ако всички те се върнат в Руската Федерация, където им е мястото, ще има мир, но някой зад океана не иска!

14

Дзивко

преди 1 година

Защото няма лошо нпо да финансират изложби и спортни събития, но когато финансират медии, за конкретни политики или професори в образованието или политолози, реално формират обществено мнение, в повечето случаи не е много в интерес на обществото а на определени кръгове, никой не дава пари ей така за спорта, винаги рано или късно има възвращаемост

13

До хаха

преди 1 година

Абе човек, целия ЕС блокира и забрани всички руски и алтернативни медии, каква свобода на словото хахаха

12

Ужас

преди 1 година

Сорос пак победи....с пари .

11

Дзивко

преди 1 година

Интересно, в САЩ имат подобен закон, сутринта от нова тв говореха че там имало закон ама я Грузия щял да се ползва за репресии, пък аз си мисля дали щяхте да гласувате за ГЕРБ ако преди това знаете че е финансиран от немски нпо или пък за ДБ, ако ясно е написано кой ги финансира (НПОта) близки до демократите в САЩ, значи у нас може да се финансират политически проекти с цел смяна на политиката и формиране на обществено мнение, в САЩ не може, що тъй?

10

Анонимен

преди 1 година

Ей от мениха законопроекта дето беше копие на американския закон за чуждите агенти. Американцуте държат монопола над демокрацията :)

9

Анонимен

преди 1 година

Имаше едно предаване (по дъртите като мен помнят) на Тодор Колев *Как ще ги стигнем?* американците, а сега се чудя Как ще ги стигнем грузинците?!?! Оня ден гледах клип като обсъждаха ЗА/ПРОТИВ НПОтата в грузинския парламент - ами знаете ли какъв хубав бой си спретнаха, а нашите 240се дУпетати си ги посрещнаха НПОтата с хляб и сол. Продажници - нищо не става от тая държава -ЗАКРИВАЙ!!! То се е видЕло

8

Анонимен

преди 1 година

А защо е спорен закона? - Защото се опитва да пази Грузия от външни политически влияния, например от САЩ. Обаче това не се харесва на САЩ и те платиха на грузинските либepacти да излязат на протести

7

Анонимен

преди 1 година

Краварите не дават, да излезе на светло агентурата им! Само те могат да прилагат тоя закон.

6

хаха

преди 1 година

Mdaaa, "може да потъпче свободата на медиите"?! За какви свободи на медии може да се говори, когато се забраняват медии под предлог - пропаганда?! Или само наглосаксонска пропаганда може да има, другата е забранена.

5

Сата НАТО

преди 1 година

И в Просията има такъв закон.

4

Mиро

преди 1 година

А защо е спорен закона?

3

Анонимен

преди 1 година

В Русия има ли такъв закон?

2

Анонимен

преди 1 година

Обаче в САЩ има Закон за чуждестранните агенти и всяка обществена организация - медии, НПО и други с над 20% чуждестранно финансиране са длъжни да се регистрират като Чуждестранни агенти, а в България и в Грузия не може - пак двойни стандарти!

1

Бай Дрън

преди 1 година

:)