132

Факт

преди 1 година

доларееее ....доларееее летят ! хахахахаххахаха

131

Готвач без чук

преди 1 година

До Въпросче?Никъде не е казано,че нямат ракети а,че са намалели чувствително.От баражи по над 100 сега едва стигат 40 и то рядко.Това не е хляб за да се произвежда всекидневно.Запасите намаляват и започнаха да разконсервират много стари съветски оръжия,повечето напълно дефектни и неточни.

130

Анонимен

преди 1 година

Кремълското деденце може само по този начин да гади на Украйна с безразборно хвърляне на бомби. Не смее да воюва като мъж, армията му беше превърната в ЛБГТ сборище. Стана за смях пред света. Джепането свърши, вади техника от музеите модел 1939 година. Събира войската от психиатриите поради липса на затворници. Следващите които ще отидат да воюват за велика Русия ще бъдат наемани направо от реанимациите. Таварищи русофили нещата за Русия са съвсем зле, радвайте и се докато все още я има.

129

Факт

преди 1 година

Зиленско отдавна не е в окрайна . Той е в холивуд където го снимат за пропагандата. Днеска тури зеленото поло, утре сложи камуфлажен панталон...като манекенка го такмят

128

Въпросче?

преди 1 година

Абе нали немаха ракети?

127

Пен

преди 1 година

Лопатите като заиграят не ми се мисли какво ще става ! :))

126

Да попитам:

преди 1 година

Интересно с какво руснаците нанасят ракетни удари,след като по информация на западните експерти ракетите им свършиха още миналата година?! Възможно ли е ударите да са с кирките и лопатите,с които са въоръжени руските войни? Ако е възможно ЦРУ и "Ройтерс"да ни обяснят!

125

Предатели вън!

преди 1 година

До Олимпий ПановОбстрелват районите с най-много етнически българи,а вие възхвалявате терористичен режим!Долни предатели,това сте вие!

124

Олимпий Панов

преди 1 година

Укри Вие сте врагове, а не Русия!

123

Анонимен

преди 1 година

СЪБИТИЯТА С ВОЕННИЯТ КОНЛИКТ В УКРАЙНА ПОКАЗВАТ, ЧЕ КОНФЛИКТА СЕ "БЕЙРУТИЗИРА" И ТАКА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ С НИСЪК ИНТЕНЗИТЕТ И 15 И 150 ГОДИНИ. РАШКИТЕ ЩЕ НАНАСЯТ УДАРИ ПО СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ИНДУСТРИИ НА УКРИТЕ КЪДЕТО И КАКТО СИ ПОЖЕЛАЯТ И ЩЕ ГИ ТОРМОЗЯТ КАТО АЛИГАТОР ЗАХАПАЛ БИВОЛ!!! СЪЩО ТАКА ПОКАЗВА, ЧЕ СВЕТЪТ Е ИЗПРАВЕН ПРЕД ГЛОБАЛНА БЕЙРУТИЗАЦИЯ.

122

абе

преди 1 година

не се плашете, бе, русия е готова за 50 год. война.....бавно, методично ще си прибере руската у-крайнина!

121

обикновен гражданин

преди 1 година

Добре че руснацитя нямат ракети и всичко им е свършило. Незнам какво щеше да стане, ако имаха .....

120

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Като "ЗЕЛЬО" не разбира от дума така става. Жалко за невинните жертви. Трябва с него да си разчистят сметките, но той се крие като "*****". Да не говорим, че едва ли е в Украйна.

119

руснаците....

преди 1 година

....нещастници!!!

118

Анонимен

преди 1 година

Руснаците преди правеа такива удари на всеки 4-5 дни. Сега ги разредиха до един два пъти пък месечно. Нещо и ефективността им рязко паднА :) Лошо, Седларооов, лошоооо :)

117

Анонимен

преди 1 година

Нали беха свършили ракетите? Били им останали 2-3. Сега изведнъж удри. И тая снимка горе дето пише Архив по нея от къде е? Да не е от земетресението в Турция?

116

Дядо Йоцо гледа

преди 1 година

Е невярвам те руснаците от кога нямат ракети и ги изчерпаха,какъв е тоя масиран ракетен удар?

115

Любопитен

преди 1 година

До Байдън Що й е пък на Украйна каквото и да било оръжие?

114

Байдън

преди 1 година

Трябва да изпратим ядрено оръжие в Украйна за да настъпи вечен мир ! Ние сме ЗА мира ...против войните сме ! Никога не сме палили война !

113

ХХХ

преди 1 година

Е , има файда от оръжията пратени от "миротворците" от САЩ и цяла Европа ....Войната затихва....направо си е към края си !