1026

Анонимен

преди 1 година

До Мишо /////Хайде, назови поне един загинал на българска територия съветски войник, не се броят умрелите от препиване окупатори! Няма нито един. За какво е тогава този паметник? Чия памет тачи? На окупатора? А, няма нужда. На това място имаше плочи с имената на българи - загинали за свободата на България, тези плочи трябва да се върнат на мястото им!

1025

Анонимен

преди 1 година

А, дано!!!! Има решение за премахването му от години, но все не го махаха заради протести на русофили, бекапейци, бесепари, мая маноловиции т.н. червенушковци.

1024

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има народен съд... няма проблем.

1023

Учителя

преди 1 година

Явно ставаме нормална държава...най-после този позорен тотем ще престане да трови държавата ни

1022

Мишо

преди 1 година

Да си демонтират главите! Изопачаване на историята и всичко българско! Позор.

1021

Анонимен

преди 1 година

Защо някакви хора, които не съм избирал, ще решават вместо мен?

1020

И.Б.

преди 1 година

Добро решение.

1019

оферта

преди 1 година

Който го иска да си го осинови и вземе в двора на вилата негови разноски

1018

Лили Барута

преди 1 година

Гледайте само с какво се занимаваме,гледайте само....вместо да си оправиме държавата и да дръпнеме напред ние се чешеме там където не ни сърби....И за каква култура,морал и история можеме изобщо да говориме....А тия които сега плюят по Русия,утре ще са първите които ще посрещат руснаците когато танковете им преминат границите ни с цветя и топли погачи....

1017

Срам

преди 1 година

Ще демонтират паметника, за да монтират нов с парите на народа, усвоени от пордения гербероскулптур. Който не е ходил скоро на изкуственото езеро с пейките в Южен Парк, нека да отиде и да види каква гротеска на абсурда са монтирали в него. Едно в цвят злато ***-пастир и 4 овце, големи колкото крави. Символиката, овчий народе, е повече от красноречива. Овчият народ следва пъдаря си, позлатен от изпокрадените пари по европрограми. Плащайте за паметници, когато децата ви гладуват.

1016

Анонимен

преди 1 година

На кой му бърка този паметник и каде му бърка ?!

1015

Анонимен

преди 1 година

Замина MO-ЧА :), надявам се и подръжниците му да захфръкнат за ватенкостан

1014

тя

преди 1 година

Фашистите надделяха , ама тая няма да я бъде !

1013

мен

преди 1 година

Че то 30г само тона се прави-РУШИ СЕ! Иначе се построиха три спортни зали и половин стадион може би за цялата страна. Да не забравим и великите ни магистрали. Хаир да ви е!

1012

az

преди 1 година

До кубанская столица Най-добре го разруши! ще сме ти благодарни! но внимавай - това е равносилно на обида за путин! ако те хванат - ГУЛаг те чака!

1011

Учуден

преди 1 година

Ах каква битка за съветската империя на злото?!Сто процента съм уверен,че ако преди 30 години Ахмед Доган беше тръгнал да събаря паметникът на Шипка,никой нямаше да си мръдне пръста!Щото тогава ДПС и БСП мафията колеха и бесеха.Но за Съветските,фалшиви артефакти петоколонниците са готови да легнат и под влака!!Робско племе,робска психика!!Никъде в БГ не можеш да намериш паметник на БГ армията с подобна големина и с подобно централно място!!Но за Рашистите и г,зовете ще си дадете,РУЗКИ ИБРИЦИ!!

1010

Срам

преди 1 година

Паметникът принадлежи на историята на цял един народ, а не на шепа хора, управляващи София.Долу родоотстъпниците, които държат чуждо знаме по терасите на българска община!

1009

Разрушете Олимп

преди 1 година

Когато БКП под диктата на освободителите от немско иго разрушиха над 3000 хиляди храма и избиха проповедниците ни системно за 50 години убиха и вярата на народа.Разрушиха историческите ни паметници.С материалите от първата ни столица Плиска строяха железопътни линии и ЖП гари (голямата ЖП гара в гр.Шумен е пистроена с камъни от руините на Плиска).Паметника е подтискащ- гледаш от долу ония във високото - новите господари на душите и телата ни.

1008

Слънцето

преди 1 година

Вземането на решения от политик, никога не са полезни за народа. Разделението - е стар метод за контрол. Това може да го допусне само при"мат . Разумът е за съединението, а политиката =парите са за разединението.

1007

давайте, давайте

преди 1 година

Демонтирайте, демонтирайте. После като дотрябват части за АЕЦ-а, който е руско производство, ще ви питам от кого ще вземете части - ЕС или США. Ще пригаждаме части от рено на жигула все едно. Следва режим на тока в най-скоро време в БГ. Всички дето се радват сега ще се поливат с канчета със студена вода много скоро.