32

Анонимен

преди 1 година

До 32.Така ли ,а Китай от къде ще купи петрол като не и стига, хванал си се за палците ти ,щото американския газ е четири пъти по скъп,а за петрола изобщо не говорим.Сега Русия като не продава и цената ще се вдигне.Русия може и да не продава същото количество,ама си има,а тия дето купуват щото няма да му мислят.

31

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите се пенят тук,ама на колонката като видят цената пожълтяват. Русия пак си взима нейното, нас изтърбушват пълноправните ни партньори.

30

Анонимен

преди 1 година

Другарите от Кремъл сами си отрязаха клона ,преди войната ЕС работеше за русия.30 милиарда месечно влизаха в Русия от продажби на горива.А сега същите пари отиват в САЩ.А Путин се е хванал за палците на краката и чака китайците да го онодат.

29

Дон Бастон

преди 1 година

Да, Вие, драгие друзя и сега не признавате 60-те $ за барел....продавахте го (миналата седмица) за ~$53.....***

28

Крундел

преди 1 година

хахаха, ама този др0гар наистина е пил от водката с гъбки на димата...Явно продажбата на загуба на индия и китай е форма на протест срещу тавана на цените?

27

Анонимен

преди 1 година

хахаха пазара диктува цените, т.е. търсенето. САЩ с соц. мерки към капитализъм.

26

Анонимен

преди 1 година

То не е идеята вие да го признавате този таван :)

25

Pen

преди 1 година

"Американски служители твърдят, че таванът на цените работи, тъй като руската смес "Уралс" - еталон за износа на Москва - се продава с голяма отстъпка спрямо сорта Брент, използван за международен маркер." И в крайна сметка колко е тази голяма отстъпка ? На колко се продава реално ?

24

Алекс

преди 1 година

Няма да признаете,но продавате на цени под тавана на Индия и Китай.Драконът е хванал здраво Мечката и няма: не искам,недей.Икономиката на Русия се оказа забележително устойчива според руската стъкмистика и пропаганда.В действителност денги нет.Вашингтон знае как се събаря империя чрез манипулации на петролния пазар.СССР даде фира и Русия ще фалира.

23

Питам

преди 1 година

Няма ли да свърши най после тази руска газ и петрол и руснаците да мирясат ?Тогава няма да се плашат, че някой ще им вземе природните богатства и белким спрат до правят бомби.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 И какви стоки точно сме внесли от Русия за тая стойност?Щото аз дори един руски *** не съм си купил.Ако говориш за горива и газ,може.

21

Анонимен

преди 1 година

Веднага след Нова година Блумберг пресметна, че до края на 2022 г доходите на РФ от продажбата на петрол не са паднали под $74 за барел.

20

Анонимен

преди 1 година

Миналият декември влезе в сила ембаргото на ЕС за доставки на петрол от Русия, а веднага след Нова година Блумберг пресметна, че до края на 2022 г доходите на РФ от продажбата на петрол не са паднали под $74.

19

Анонимен

преди 1 година

Индия каза: проблемите на Европа не са наши проблеми. Толкова. Тавана се определя от пазара.

18

Анонимен

преди 1 година

КЪВ ТАВАН БЕ, 60$ УРАЛСК НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ АКО ЩЕ ДЖУДЖЕТО ДА СЕ НА. ЕРЕ! СЕГА Е НА 40-50$ И НЯМА КОЙД А МУ ГО КУПУВА, ЧУДИ СЕ КАК ДА ВЪРЖЕ ПРОБИТИЯ ОТ ВАНАТА БЮДЖЕТ!

17

До БАНко и БОБИ

преди 1 година

Къде се изгубихте гълъбчета? Липсваха ми вашите коментари....умни и прозорливи....като това,че зимата ще умрем от студ, правдиви и неоспорими,като това че Украйна е нападнала Русия и Русия не воюва с редовната си армия. Сладките ми болни мозъчета.....елате при мен...аз съм ви запазил стая,...знаете къде....толкова е бяло и хубаво...елате милички ....

16

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Таван на куково лято. Това не ви е ЕС с "ОБЩИТЕ ЗАКОНИ " и отчаяният опит за "ОБЩА КОНСТИТУЦИЯ". Америка да си нали супата. Дори точно това и заслудават.

15

Краварчетата

преди 1 година

Трябва да слагат не тавани, а подове. На IQ за държавните си служители.

14

БАНко

преди 1 година

РУСИЯ ТОЛКОВА СЕ УПЛАШИ ОТ ,,ТАВАНА НА БАЙДЪНЧО " , ЧЕ НА ДРУГИЯ ДЕН СЛЕД ПРИСТИГАНЕТО МУ В ВАРШАВА ГАЗПРОМ СПРЯ ПЕТРОЛА НА ПОЛША !!!

13

Анонимен

преди 1 година

Вносът на стоки от Русия в ЕС се е увеличил с една четвърт през миналата година до 203,4 млрд. евро, като през 2012 г. е достигнал връх от 203,6 млрд. евро. В същото време износът на стоки от ЕС за Русия е спаднал до най-ниското си ниво от 2005 г. насам - 55,2 млрд. евро. Хахаха