55

благодарните миряни

преди 1 година

за тази блага вест ще се наредят пред урните отново

54

Статистик

преди 1 година

А, глупости ,я питайте бат боко за най големия икономически растеж къде е? А, не знаете ли ами че у нас разбира се - тука течаха реки от мед и масло по негово време. Стига да има кой да му вярва.

53

Анонимен

преди 1 година

До Чугунолеяр - "Българинът ще стане европеец, когато..." че кой иска да е безкритичен, многократно инжектиран насекомояд? Вие, които избягахте и сега само висите да сипете обиди по родината си във форумите, станахте ли "европейци" вече?

52

Анонимен

преди 1 година

Усмъртиха майка ми след четвъртия опит, миналата година! Не искам , излишно е да говоря! И не мога да си обясня само, наистина ли сме толкова просто народ?

51

ЦИРК С МАНИПУЛАЦИЯ

преди 1 година

Бяхме на първо място в ЕС по смъртност и през 2019 година и през 2018. Имаше статия за това преди пландемията. А през 2022? Изостанахме след инжектираните държави.

50

Анонимен

преди 1 година

Професия: журнаГлист. О, я виж ти, радикално-лявото ме-ке-ре Н.Х. Сега, журнаГличстче, вече е 2023. Знам, че ти е малко трудно да следиш дата, но пробвай поне годината да уцелиш. 2023, месец Март. Кажи нещо за 2022. Нещо? Не? Не, няма проблеми, ще почакам, ходи провери.

49

Чугунолеяр

преди 1 година

До Гиб Мелсън / Българинът ще стане европеец, когато се научи да си плаща. Буров го е казал.

48

Проблемът е

преди 1 година

Че само в частна болница следкато си пратиш ти обръщат внимание и може и да се излекуваш въпреки че за болен мозък като теб май няма надежда

47

Хаха

преди 1 година

До от КАРЛОВО И в колко часа се разходихте? Щото баш там има доста млади семейства, дечурлига...Да не е било между 9 и 17, когато всички са в казармата или в заводите?

46

Гиб Мелсън

преди 1 година

Първа стъпка към удължаване живота на българите. Забрана със закон така наречените частни болници да смучат пари от здравната каса. Пари от здравната каса само за държавни болници, които няма да бъдат търговски дружества и ще се знае колко пари получава доктора, колко мед.сестрата и колко директора на болницата. Това обаче никога няма да се случи, защото лобито на бялата мафия е в структурите на всички партии. Няма кой да въведе ред. Ще смучат кървани пари докато има народ.

45

Анонимен

преди 1 година

А, че отакто дойде "Промяната" да не би да се е "променило" нещо в тази тенденция? Даже може да сме затвърдили първенството!

44

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че сме най-големите капацитети за ковид и ваксини в Европа

43

Българин

преди 1 година

Бачкай, робе! И яж *** на господарите. Никой не му пука колко живее един роб, защото робите са лесно заменими. Но сами се докарахме до тук. С многото слушане на англосаксонски марионетки, инсталирани във властта.

42

Закривай

преди 1 година

държавата! В тази държава парите отиват за държавните чиновници, за лекари, военни, милиция, но не и за старите хора, за лечение, за лекарства, ....

41

Анонимен

преди 1 година

И през 2021, и през 2023, и нака нататък.

40

30 годишен

преди 1 година

Гадно е когато починеш, без съмнение. Най-добре е когато доживееш дълбоки старини да си отидеш тихо в съня си, без болести и мъки!

39

анонимен

преди 1 година

четете "гласове" - оставете го тоя *** сайт!

38

Анонимен

преди 1 година

На територията НЯМА здравна система. Парите са за лекарите, началници, а за болните трохите, държавните болници - ко по тори, лекарите до обяд в държавните болници, а след обяд в частни кабинети.. Няма такава държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Оруел

преди 1 година

Абе някакво ограничаване на свободата на словото и свободно изразяване на политически възгледи ми си струва ме има.

36

Анонимен

преди 1 година

Дори в турско не сме били подлагани на такъв геноцид ,както сега от комунистите,маскирани като демократи.