30

Абе

преди 1 година

Я стига с тия храни ние сме хора а не антилопи

29

Ахаа

преди 1 година

България няма такъв проблем. Жената е равна с мъжа от поне 44-та. Социализмът е бил анти всякакви патриархални ценности и за активното навлизане на жената в производство, индустрия и тн. В заплатите също няма разделение. Такъв проблем има в западните страни, където капитализма е позапазил някои от тези стълбове на обществото. Сега като си длъжен да наемеш жена на всеки мъж, четен на всели бял, гей на всеки хетеро, ще я втасаме. Няма вече можещ и неможещ. Това никой не го гледа.

28

Анонимен

преди 1 година

До Моята жена ----- Ми то коя друга ще те търпи, освен лaйнoвoзът? Рускинята, ако изобщо съществува, е същата както останалите рускини - миловидна и ласкава като котенце, докато не сключи граждански брак. Докопа ли се до заветната позиция на законна съпруга, надебелява още през първите няколко години, алкохолизира се и става най-агресивното женище на света. Да ти е честита!

27

MAiD

преди 1 година

За бедните ще има MAiD.

26

Анонимен

преди 1 година

Работил съм като учител. В колектива имаше и мъже, и жени. Нямаше никаква разлика в заплащането. Откъде го измисляте всичко това?

25

Анонимен

преди 1 година

Идеално - по средата сме. Има разделение, без да стига до крайности.

24

Анонимен

преди 1 година

Техниката се развива, в мините и по строежите работят все по-малко хора, защото различни машини ги заменят. Онези, които все пак са там, работят под командата на по-умни от тях, които не са непременно мъже. И какво става тогава с най-нискочелите мъже, които според един тук са на върха на социалната йерархия, защото имали повечко мускулна маса, за разлика от броя на мозъчните гънки?

23

Анонимен

преди 1 година

А цените, доходите инфлацията как са? Как е смъртността?

22

Анонимен

преди 1 година

Тука няма разделение. Двата пола са равни.

21

жена

преди 1 година

Нещо много сте се объркал за ниско платените - миньорите и строители са от доста високо платените. Нископлатени - м. сестри, гледачки по домове за стари хора, гледачки почасово за лежащо болни, чистачки, камериерки, я ми кажете колко мъже с тези професии познавате? И стига с тези миньри, ако един мъж е слабичък и дребен, без мускули, ще го презирате и омаловажавате както правите с жените? Уважавайте поне майките си!

20

Анонимен

преди 1 година

Айде почнаха сводките за жените. Ами и те станаха кариеристки, не искат да раждат, и не могат да готвят. Че каква жена е това

19

Генетически жените

преди 1 година

са тези,които се грижат за "семейното огнище" и отглеждането на децата,мъжът е създаден по-силен физически за да е успешен"ловец",работник по изграждането на дома и осигуряването на храната.От анатомичните следват и психически различия между половете, следва традиционното "разделение на труда"в семейството(има и изключения).В природата не можем да искаме крокодилът да се надбягва с антилопата(една от храните му).Не може половете да са равнопоставени,един превъзхожда в едно,друг в друго.

18

Анонимен

преди 1 година

Жената преобладава в най- ниско платените сфери ресторантьорство и култура. . . . . . . . . . А как е в редакцията? Сигурно жените - каква дума - заплащат за да работят в нея или тук таме нещо в натура!

17

Анонимен

преди 1 година

,,Като българин дължа уважение към Русия. Славянството, православна вяра, историята, всичко ни сближава с тази страна. Приемете, че съм дошъл като човек, обичащ Русия,, - Това са думи на нашия герой умрял за свободата на Домбас от киевска окупация .

16

Нели

преди 1 година

Абе ***, какво е това говорене за мъже и жени? Ами къде останаха останалите 32 пола? Някак не е политкоректно. Хората неутрални тоалетни правят по света, ти ни говориш, че жените били майки. Или викаш за т'ва плащат, за т'ва пишеш.

15

Анонимен

преди 1 година

шопенхауер е казал че жената е генетичното изч адие на мъжкия ген. нисша във всяко едно отношение освен да ражда. както се вика другаде - от мъжкото ребро

14

Анонимен

преди 1 година

По цял ден само промивки за половете и климата ни облъчват.

13

Анонимен

преди 1 година

Що ми махнахте мнението, че това са безкрайни глупотеивици?!? Нещо не ви харесва истината ли какво?!?

12

Евроатлантик

преди 1 година

А с трети пол ко става ?А с джендърче?Ще имали родител 1 и 2?Кой освободи България ?ЛГБТ еднополови ли е ?

11

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е тези другари могат ли да дефинират какео е "жена". :-) Как рабраха всички тези глупотевици?