70

ДЛВ перник

преди 1 година

Скоро и длв Перник! Да не забравите и кюмурите на орлинчо ще ви се разсърдят

69

Анонимен

преди 1 година

Едно време точно така ГЕРБ го откъснаха от БСП, принудиха го да купи Водстрой и да стане партийна касичка за ресто от поръчки. Нищо ново под слънцето.

68

Анонимен

преди 1 година

Капитан Дриско

67

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Обичам когато се появява интрига между нашите опоненти. Едните крадливи ,другите глупави и войнствени майцепродавци .Общото между тях е че всички служат на Американското посолство което впрочем никак не харесва Гешев а той е много важен за ГЕРБ .В същото време Боко му обръща гръб и Гешев може да мине на отсрещния бряг. И тук цялата история става много забавна и разрушителна за всичките участници в нея !А когато двама се карат,знаете кой печели !

66

Анонимен

преди 1 година

Докато не настъпи моментът, в който народът гони бягащи гербави отрепппки по улиците и ги настига по тавани и мазета, където престъпниците са линчувани на място, та до този момент, България няма никакъв шанс!

65

Анонимен

преди 1 година

'' С държавни поръчки всеки може '' .................................. в корумпирани, корупционни общества като България и русия, единствения бизнес е харченето на публични фондове за приближени до партията и лидера ... реалeн бизнес на практика не съществува.

64

Анонимен

преди 1 година

Някой просто се прави на интересен.

63

Анонимен

преди 1 година

Какъв бизнесмен е този??? С държавни поръчки всеки може.

62

АНГЕЛ

преди 1 година

Боко обърна гръб на Гешев заявявайки че след като от Американското посолство са му дърпали ушите искрено е съжалил ,че не са гласували закона за съдебната реформа. Гешев в момента му отмъщава като предизборно вкара в зандана Гербаджийските фирми.Ще стане интересно на изборите!

61

Анонимен

преди 1 година

Интересни неща, ама малко имена. Аудиторията не разбира.

60

Анонимен

преди 1 година

АБЕ,Я НИ СВЕТНЕТЕ КАКВО СТАВА С ОНИЯ 50 МИЛИОНА ЗА ПЪТИЩА, ИЗНЕСЕНИ С ДИСАГИ ОТ БАНКИТЕ!!...

59

Анонимен

преди 1 година

Айде и тоя юнак от магнитната мафия гроб - дпс глътна водица. И той шампион по обществени поръчки, и той знае как се прави път с 30 % по-малко материали, истински гений.ЕС и САЩ сериозно запукаха сикаджийската мутра и наглите тинтири минтирита в обкръжението му, до изборите все ще е така, а след изборите трети рунд магнити в малоумната милиционерска манерка на простата тиква.

58

Анонимен

преди 1 година

Вичо Касичката още през ноември 2021 след изборите е викнат при Боко Тиквата. Боко го пита: Ти, колко работници имаш, Вичо? Вичо Касичката отвръща: Ами 5000. Боко: Ами като са 5000, колко преференции изкара? Ами 2500 Боко: А къде са останалите, Вичо?!Още от тогава Вичо Касичката почва да бяга по тъча на Боко, на който иначе се отчиташе години наред от асфалт и магистрали и беше всеизвестен с прякора Вичо Касичката.

57

Анонимен

преди 1 година

Войната между Гешев и Боко официално започна. Сега борбата е коя сви ня ще вземе превес и ще контролира другата за да си купи някой друг ден повече свобода. Часовника тик така. Гербопитеци, или сте безкрайно тъ пи и политате с Боко и Шиши в пропастта или започвате да пеете чинно за всяка една схемичка, във всеки един областен град, селце и паланка. За да отървете собствените си мизерни кожи. Щото нито Боко, нито Шиши, нито Каскета ще се поколебаят да ви хвърлят на лъвовете....

56

Анонимен

преди 1 година

Колко мъка има

55

Анонимен

преди 1 година

Тоя гнусен крадлив гербераст и за милион години не може да излежи откраднатото. Само че ще го оправдаят...

54

ХА!

преди 1 година

Удариха ВДХ Водстрой-Хидрострой Холдинг! Това е акция наМВР с Кьовеши на фон тук каскета не може да пипа - поискал документите веднага, но предполагам няма да ги докопа ;-]

53

Анонимен

преди 1 година

Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчегъртахме Бай Тошо преди 33 г

52

Анонимен

преди 1 година

И него ще ги пуснат като Тиквата и ще обявят ареста за незаконен. Гешев затова сложен - да ги пази.

51

Желев

преди 1 година

Хидрострой= на ДПС престанете да мешате Боци във некви глупости!! Информирайте се малко а не веднага със опорките!! Ако беше човек на боци нямаше да падне!! Боци го готвят от Европа отново за власт нема да го пипнат!!