96

Въпрос?

преди 1 година

При ГЕРб хлябът беше 1 лв, при ПП и ДБ той е вече над 3 лв. Кой управляваше по-добре България?

95

Таня

преди 1 година

Дори е малко. Българина трябва да се научи да се храни здравословно. Стига сте се тъпкали с тесто, свинско и пилешко. Свежи салати, пловодве, ленено семе, бадемово брашно, за месата - супер по-здравословни са прясната сьомга, акуловите риби, пъдпъдъци, фазан. И никакво олио, слънчоглед, царевица и др. храни за животни. Влезте в новия свят най-накрая.

94

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КУКЕШЕВА ХЛЯБ НЕ КУ ПУВАМ ЗАЩОТО НЕ Е КАЧЕСТВЕН В БГ СТИГА МАНИПУЛАЦИИ ОТ 90 ГОД НАСАМ ЕДНИ ЗАГРАБИХА ВСИЧКО ДЕ ЩО ИМА И ПЕЧЕЛЯТ ЯКО А ОСТАНАЛИТЕ СЕ СПАСЯВАТ ПОЕДИНИЧНО

93

Факт

преди 1 година

И без никакво ДДС цените пак скочиха. А всъщност идеята беше точно това, да не скочат цените. Просто се приемат едни закони за Нашите хора и те не плащат данъци, като хлебари и ресторантьори...И държавата остава без приходи, цените пак се вдигат а Нашите хора печелят още повече !

92

Бучо

преди 1 година

Ами тогава ще си купуваме хляб от чужбина. Навсякъде е по-евтин. Както всяка друга хранителна стока. Тогава ще се научат да го дуят търговците.

91

Чичо

преди 1 година

И как 11% ДДС ще доведе до 80% ръст. Със сигурност не е по законите на математиката, закона за алчността може би?

90

ДОЛО ГЕРП

преди 1 година

Долу ГЕРБ! Всички от ГЕРБ трябва да бъдат държани на каишка (по европейскому "в затвора"), за да няма такива драми с цените.

89

ГЕРБ са виновни

преди 1 година

ГЕРБ съсипа всички работещи институции, Младежкото ГЕРБ направи спекула на цените на Олиото и Бензина, само и само за да не са ПП на власт. Сега да поемат отговорност и да отиват всички дружно да търкат нара в куша.

88

До нинов

преди 1 година

Ами като нещете еврото, сега ще чупите рекорди по инфлация.

87

Девила

преди 1 година

Истината е, че в хляба, който се продава в магазинната мрежа, брашно почти няма. А това, което се използва за направата му, е некачествено, съдържащо повече люспи, отколкото истински семена и глутен. Хлябът, направен от истинско брашно, е тежък и плътен, а ако е ръчен има неправилна форма. Добавяме набухватели, емулгатори, подобрители и получаваме клисавата субстанция, която така много обичате да си похапвате с всичко. Успех!

86

Анонимен

преди 1 година

През февруари средната борсова цена на електроенергията е била 278.34 лв./мВтч, което е с минималните 4.5% над нивото от януари, но наполовина по-малко от средното за 2022 г. Около 270 лв./мВтч пък е цената на тока в първите 5 дни на март. А хляба без ДДС все нагоре?

85

Новината

преди 1 година

По време на конференцията Energy and Power, организирана от Капитал, стана ясно, че американската компания "Уестингхаус" е започнала преговорите с българските държавни органи за строежа и инженеринга на новия реактор в АЕЦ"Козлодуй". В интервю с вицепрезидента на компанията се даде яснота за технологията, ситуацията в Европа с ядрената енергия и какво се очаква от България като търговски партньор.

84

Нинов

преди 1 година

За 1 година в ЕС хляба поскъпна с 18%, а в България без ДДС с 30%

83

Анонимен

преди 1 година

Радев кога ще дава медал на Зеленски за заслуги? Благодарение на него българският бизнес натрупа рекордни печалби.

82

Анонимен

преди 1 година

При визитата си в Индия тази седмица Анална Бербок дълго време не можа да си хване такси от летището, тъй като никой не я посрещна.

81

Анонимен

преди 1 година

"Блумбърг": Русия и Китай държат в мъртва хватка осигуряването на световните храни.

80

Не се уточнява...

преди 1 година

...за кг хляб, или на самун. Хляба, който купуваме, царевичен, 400 гр., 2,00 лв.

79

До Българин

преди 1 година

Ти си българин? *** на изследвания, защото повече ми биеш на германец, или белгиец/нидерландец. Може и да си поляк, или прибалтиец също :-)

78

Българин

преди 1 година

Добре поне, че сме в ЕС и НАТО и живеем в клуба на богатите, а не като руснаците без канализация и с външни тоалетни.

77

в Сибир

преди 1 година

В Сибир при -60 градуса студ децата в стаята играят по тениски и шорти.