161

ББ

преди 1 година

уоу,руската пропаганда си вярва,САЩ са се доказали в Исторически план като защитници Свободата на Човечеството ни,благодарим на малкото си приятели!ЕС е наш партньор...найвно финансират обслужващи путин като орбан и дпс-герб и други в ИЕ,вътрешни ...но САЩ са доказали,че няма да приемат мафиоти и обслужващи убиеца путин за "партньори"в опити да пазят властта и грабежите налагани над Народите им!!!

160

Анонимен

преди 1 година

ЕС никога няма да са равностойни на САЩ, смешно е дори да се помисли, а и какво ще произвежда ЕС, дори Филипс вече е в руини в YouTube го има. Електромобили, по добре електрокари.:))

159

Мда

преди 1 година

Ето затова беше нужна войната на САЩ-да постави Европа на колене.

158

Анонимен

преди 1 година

"ЕС ще договори получаването на статут на равностоен партньор на САЩ в свободната търговия. Това ще гарантира определени решения." - Ххахаха! Аз преди 3 месеца питах в Туйтър, дали сме равноправни партньори, а после ме изгониха от рабоъа хаххахаххахах

157

--

преди 1 година

Когато и да я видиш тая ряпа трябва да я заплюваш..

156

Анонимен

преди 1 година

ЕС договаря голямо споразумение със САЩ! Не разбрах - споразумение или недоразумение?

155

Анонимен

преди 1 година

ЕС договаря голямо споразумение със САЩ . . . . Кога ще се научите да ползвате правилно сегашно и бъдеще? В текста по нататък се оказва, че е в бъдещо време!

154

ПроСоТо

преди 1 година

не знам каква далавера са задвижили....Но човека долу е прав:..-Тази на снимката е хиена !...Дупеда е яко на "Съюза" с нея !

153

Майко мила !

преди 1 година

Като видиш тази на снимката и ...Значи да очакваме, поредната гадост за Европа...

152

ЕС е мафия

преди 1 година

Тази трябва да я съдят в Хага за геноцид на европейците! Заради това нищожество сега ви се вдигат цените! Тази к у ч к а подари 78 милиарда евро наши пари на мъжа си работещ в американската компамния фаизер за да произведе никому ненужни ваксини!

151

Мале мале

преди 1 година

Колко икономически експерти имаме и, колко сме я закъсали българите!

150

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А бе,турци,ако си почешете косматите езици след като сте си отклепали roBnaта с ръце при поредното фекалиране , имате ли проблем с фекални микробични гъбички,непозволяващи ви да мигнете през нощта от воня и сърбеж? Забавлявате ме .Искам ви в Зоопарка!!!!!!

149

Анонимен

преди 1 година

България има със САЩ статут на привилегирован партньор с тях,което е повече от равностоен партньор в отношенията включително търговските.

148

Шаро

преди 1 година

Ес договаря, ако може , все пак само за единия палец да се хване, като го наведат :)

147

славянин

преди 1 година

Помните ли как в началото на пландемията ''дивите и изостанали руски азиатци'' спасяваха италианските пенсионери в старческите им домове и как доставяха с военно-транспортните си самолети кислородни апарати на летищата в гвдария!? Аз помня и първото и второто!

146

Народен съд

преди 1 година

Тази наложи един престъпен договор за ковид ваксините и задължи европейските държави да плащат милиарди евро до 2025г. Никой европейски гражданин не я е оторизирал да преговаря от негово име, защото никой не е гласувал за нея.

145

Анонимен

преди 1 година

Личи си, че са й набивали в канчето, че все пак тя е само една гинеколожка и е от съществена важност да следи знаците на по-умните от нея.

144

до 155 от славянин

преди 1 година

Според демократа умен човек е този, който приема за норма и то законова култът към всяка психо-сексуална дегенерация и консумативизма до спукване! Поредният, но разбира се, не последният изблик на ''интелигентност'' е узаконяването на промишленото отглеждане на ***, скакалци и червеи и превръщането им в ежедневна храна! А пък признака на ''свобода и демокрация'' е че насекомите в ''храните'' няма да се упоменават на опаковките им! Съвсем по ''свободному и демократичному''!

143

Анонимен

преди 1 година

О, вече колонията ЕС се задължава да плаща официални редовни данъци на колонизатора САЩ?

142

Анонимен

преди 1 година

До Тъпият русофил Затъваме защото нямаме производство и имаме само внос, и американците затова затъват, за разлика от китайците.