123

македонецот

преди 1 година

Хайде Шмърки, марш в Миманса. Дано не хванеш последната субсидийка

122

перко

преди 1 година

Айде гледай си Чалгата! За политик не ставаш, бита карта си! Решавай каквото си искаш, но няма кой да те слуша!

121

Анонимен

преди 1 година

Разбирам че не му стигат акъл и знания. Ако имаше обаче кауза, трябваш да работи с Киро и Кокоро поне 2-3 години. Иначе стана един голям беладжия и няма кой да му прости. Това е държава, не е ти на мене, аз на тебе, както е в развлекателния бизнес.

120

Кур за русофилите

преди 1 година

Висша класа държавник

119

Червени Макеминало

преди 1 година

ИМА червен марксизъм ИМА и македонистки нацизъм..........На ден рожден ден на Карл Маркс ,ЦСКА сф а и Станишев 5 май по югославски официални документи е създаден македонския език то ест македонизма..........Чак до 10.11.1989 македонистки подготвяха нещо като въоръжени въстания в Гърция и България което си върви с вербуване за тайната милиция на Скопие на многобройни червени тикви главно от БКП и ДКМС.....Гузен Слави Трифонов да не бяга негонен прикривайки се зад Турция?

118

###

преди 1 година

Сега на Мишока да не му се е приискало пРезидент да става? Аман от про сташки прищевки!

117

Анонимен

преди 1 година

Цялото време без правителство е еднолична отговорност на дългия инвалид

116

Анонимен

преди 1 година

Гениална мисъл на Чалгаря.

115

Анонимен

преди 1 година

До Грък---български възродител предложил ТУРСКАТА дума КИБРИТ да се смени с българското "Драсни Пални Клечица"...............иначе Слави Трифонов има мачове за професионалния баскетболистки "ПЛАМА"Плевен.........Име като фабриката за кибрит ПЛАМА град Костенец........имаше Холивуд филм "Подпалвачата" демек Станислав(Слави ) Трифонов

114

Анонимен

преди 1 година

Слави дали се гордее с новите изборни секции отворени в Турция, благодарение на неговата партия? Дали ще изпее "Боя настана" на Турски?

113

Анонимен

преди 1 година

И кво се оказа накрая? Певеца на патриотични песни работи за правата на избирателите от Турция?

112

Анонимен

преди 1 година

Хвани тоя,удари оня.Нито тоя ще види повече парламент,нито оня повече ще ни управлява.Видя се,че и без двамата слънцето изгрява.

111

Анонимен

преди 1 година

Всичко което постигна Слави бе падането на ограниченията за изборни секции в чужбина. И рекоредн брой гласоподаватели от Турция. Това против което се бориха Българите с години. Ха сега Слави да изпее "Кой уши байряка" по този случай.

110

Тошко пръдлето

преди 1 година

Едно ти признавам Дълъг! И Бареков не успя да се о..ре и залезе толкова бързо от политехническия небосклон, за разлика от тебе... ахаха.

109

Анонимен

преди 1 година

Съвсем сериозно мисля, че Слави не беше купен когато направи голямата беля с правителството на Киро. Направи го от глупост и наранено самочувствие, че не го "уважавали" Не си ли спомняте: " Аз да не съм ***?" И ще си ближе раните докато е жив.

108

УЧЕН

преди 1 година

Четвърти километър те чака.

107

НАРОДЪТ

преди 1 година

АЗ ПЪК ТАКА РЕШИХ - СЛАВИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА. ДА СИ ГЛЕДА НАФЕЛНОТО ШОУ. ТАМ НЕ МИ ПРЕЧИ.

106

живите мъртви

преди 1 година

Вчера гледах поздравлението му по повод 3 ти март ! Доста е зле визуално... Прилича на току що Здъвкан и изпл,ют! 'Белото' оказва влияние, няма как.Жалко за излъганите хора пред секциите в чужбина, на които тоя им се подигра и изплю в лицето.

105

Анонимен

преди 1 година

Славчо си въобразяваше,че българите в чужбина ще гласуват масово за него,затова увеличи секциите там.Първият път успя да ги излъже,но не и втория.За сметка на него и на другите,единствено ДПС увеличи подкрепата си.Затова Славчо не трябва дори субсидия да взема,камо ли парламент да помирише.

104

Щерю

преди 1 година

Сигурно на предишни избори много грешен Слави Трифонов е бил - затова...