57

Др. Антъни Маркучи

преди 1 година

Този нов, ужасяващ вирус, се получил в събота срещу неделя, в резултат на снoшeнието между ухански прилеп и тракийска кокошка, след посещение в кръчмата "Двата смока". Няма нищо общо с моите лаборатории.

56

Анонимен

преди 1 година

Всички конспиратори страдат от ефекта на Дънинг - Крюгер: толкова са глyпави, че даже не могат да осъзнаят колко са глyпави! Вярват във всякакви ала-балистики, и ги приемат за верни, като дори не могат да се замислят дали това не са пълни глупости

55

Значи трябва да

преди 1 година

унищожите всички диви и домашни птици, включително птичите ферми, и да произведете ваксини срещу грип при норки и тюлени. А ние ще се храним с брашно от насекоми и печени такива, докато грип не го налази и тях. Който оцелее после, ще мине на водорасли.

54

Анонимен

преди 1 година

1 починал на 1000 заразени, но само във ваксинираните държави бе България сега Омикрон са 15 починали на 1000 заразени.

53

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно - ще изкъртим 2-3 пейки и ще го преодолеем и него

52

Реалист

преди 1 година

В България от грип умираха по десетина човека на година. От Ковид-19 в началото умираха 5% от заразените, а сега с Омикрон и ваксините около 1,5%. Колко ще е смъртността в България от птичи грип само бъдещето ще покаже.

51

Отвратен

преди 1 година

Подлудяха отново!

50

до 34

преди 1 година

Голяма глупост си написал но явно това те прави от "готините" в квартала :)

49

Анонимен

преди 1 година

Така като чета коментарите явно тук хората се информират главно от днес бг защото това е новина която се развива още от миналата година с инцидент в Камбоджа където малко момиче умря от въпросния вирус и след изследвания се оказа, че вируса вече е бил в бозайници преди да зарази човек. За сега няма сведения за предаване от човек на човек но това го дели няколко мутации. Мен ми е ясно, че няма значение какво ще кажа вие както винаги знаете по-добре:) ай наздраве :)

48

ДО 48

преди 1 година

До АнонименТО ПЛЪЗНА вече ...КОВИД 19 КОВ Е

47

ДО 47

преди 1 година

До Луд конспираторПро***Ст СИ много ...самият факт че ГЕЙТС се меша в СЗО и говори за вирусите трябваше да ти светен лампаичката че нещо не е наред ...но кой да мисли българино , тъ***па нация сме и това си е . жалко за БГ

46

Анонимен

преди 1 година

Значи много искам да плъзне нещо много сериозно само за да ви гледам сеира на всичките многознайковци :)

45

Луд конспиратор

преди 1 година

Хахах, и пак старчока Гейтс им виновен на конспираторите... Че той Гейтс е на доизживяване, я избута още няколко годинки, я не, за какво му е да пуска вируси, да редуцира населението, и не знам си какви още ала-бализми, на които вярват само най-първобитните хора - т.е. вие конспираторите?!?

44

Ужасно Ужасена

преди 1 година

УжасТ!Ам'чи сИга вече се овъртяхме до подмишниците.......

43

Анонимен

преди 1 година

Той и ковида се предваше по котки и по водата от тоалетната. Смешни сте бе, трролове.

42

Анонимен

преди 1 година

Явно търсят повод да избият кокошките, че иначе кой ще им яде буболечките и червеите

41

bl

преди 1 година

Я, ами те са си го написали в прав текст: 2 на 1000 нормална смъртност, тоест 0.2%. И за да влезнат в бройката на останалите 59.8% им помагат да умрат в болницата.

40

Анонимен

преди 1 година

Ковид 300, маймунска шарка 2023, Ковид 19-20-2043, маймунски грип 500 и птичи грип 383. Господи, помагай!

39

бг смешки 2

преди 1 година

пускат вируси трепат хора а българина жули ракия и не му дреме за нищо ! жалко за БГ

38

анонимен

преди 1 година

Без човешка намеса, при тези вируси, не ми говорете. Животински хормони в растителния свят се инжектират отдавна, отделно разработка на биологични оръжия и.... изброяване до безкрай