19

Анонимен

преди 1 година

145 години заблуждение!!!

18

бай Наш

преди 1 година

На връх Националният празник на Р.България 3 март 2023 по Нова ТВ показаха поредният "шедьовър" на българското некадърно модерно кино "Диви и щастливи" с участието на Яна Маринова и Луиза Григорова в главните роли. Поредната посредствена имитация, този път на "Телма и Луиз" от връзкарската мафия от филма "Откраднат живот".Опит за модерен екшън, слаба актьорска игра, режисьорска и операторска немощ, жалко за средствата,които са вложени...

17

Анонимен

преди 1 година

По-голямата част от войниците за така нареченето освобождение на Княжество България и Источна Румелия са Сърби,Румънци и Черногорци(над 50%), Българите са под 3 %. От Руската империя са 45% като там има Руснаци,Украинци и Финландци. Пише че от Руската империя са най-много Украинци.Румънците са най-много от всички100 хиляди,а Българите са под 7500. Сърбите са 60 хиляди и Черногорците са 56 хиляди(Черна Гора е 300 хиляди тогава)

16

Анонимен

преди 1 година

Вчера бях на в. Шипка и установих, че паметника е започнал да се руши. Падат части от него и поради тази причина е с ограждения. Как не ни е срам всички българи, че допуснахме това свято място да е в такова състояние?Срамота!

15

Анонимен

преди 1 година

Имах нещастието за изслушам тези уж учени хора и да се убедя, че говорят общи и заучени фрази. Единият се омърсил вече в политиката, а другият не е по-различен. Добре е, че включих телевизора едва вечерта. Кой знае от сутринта колко такива са минали през студията и какви са ги дрънкали.

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя Михов е толкова корумпиран толкова и ***.За другия какво да кажеш.Празнословци.

13

Анонимен

преди 1 година

ДПС да кажат колко години имат мандати в НС

12

Запазихме ли го?

преди 1 година

145 години след Освобождението на България от ПЕТВЕКОВНО Османско иго плюем нашата православна и славянска Освободителка Русия и питаме - запазихме ли дyxa си чист и неопетнен??? Българският народ го запази, но продажните политици, които ни вкараха в НАТО и разградската десница, която плюе Русия, омърсиха и оскверниха българския дух. Да ни даде Господ час по-скоро да се избавим от тях!

11

пришълецът

преди 1 година

Вие тюфлеци освен г*з и дух ли имате?:))))

10

истината

преди 1 година

Спрете да убивате Украинци за оръжие и лични данни с цел данъчен кредит заради чистия дух. И ваксината за ковид в Англия не е отрова с която са отровени а са спасени. И Путин иска да живее на територията на Съветския съюз и за това се държи като със американски индианци с месното население...ако Вие в свободната Ви територия сложат ракети срещу вас как ще се чуствате- освободени?

9

Дедо Йоцо

преди 1 година

Глупостите са из целия нет. В главите на половината българи е пълна каша. Освободени от някого, ама дали е било за добро, ама защо, ама дали имало робство, ама дали не платил някой си за това, защо пък да сме длъжни на някого, вие москвичи карате ли? Абееее стегнете се, руснаците са наши братя, езикът е почти същия, наследството ни е общо! Не сте братчеди с бионсе и чарлс 3 !

8

Анонимен

преди 1 година

"Въпроса е Кой ни даде санстефанска България" --- Само дето такова понятие "санстефанска България" няма. В Санстефанския мирен, прелиминарен договор, не се споменава думата "България", а се казва "Заддунавски руски територии".

7

Анонимен

преди 1 година

Денят на освобождението от... нещо.

6

Анонимен

преди 1 година

Най-голямото престъпление на българските политици от последния половин век е, че, за разлика от други страни в източна Европа, те РАБОЛЕПНО и угоднически са следвали инструкциите и подчинявали на интересите на Москва (Кремъл), пренебрегвайки българските интереси. Така напр. по примера на Сталин и режима, у нас са били избити хиляди качествени хора - поети, интелектуалци, . Бог няма да им прости този съветски геноцид.

5

До 5

преди 1 година

И аз тъй. Цял ден гледам турския "Невинност" и "Голямата игра" по Първи канал на РТ. Отращава ме холивудската содомия в българската политика.

4

Ще го кажа

преди 1 година

Простичко! На връх 3 март се хващам, че гледам турски серияли. Руските фашисти и евроамериканските тарикати ме отвръщават. Телевизиите няма да ги споменавам. На 65 съм. Минах през годините до тук и това ме плаши. Някъде някой нещо бърка.

3

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е Кой ни даде санстефанска България - Русия . А кой ни я отне - Англия + Европа ни я отнеха и дадоха на Турция . Само Русия беше на наша страна . И Русия създаде санстефанска България а не Европа . Англия и Европа изтъргуваха български територии срещу Кипър .

2

И Колев

преди 1 година

Нито дума за героичната победа на българските войни победили руското нашествие на 03.03.1918 г. позорния брестки договор за капитулация на Русия от България.

1

Чорбаджи

преди 1 година

Хаджи Марко! 145 години от заробването!