179

Веселяк

преди 1 година

В Западен Крим са изкопали по 200 метра окопи с изглед към морето. Да не чакат Залужний да им дойде на гости за плажния сезон?

178

Веселяк

преди 1 година

В Западен Крим са изкопали по 200 метра окопи,с изглед към морето. Явно се готвят Валера Залужний да им гостува на плажа

177

Веселяк

преди 1 година

Украинците воюват за бъдещето на децата си,руснаците за миналото на управляващите гидъртаци

176

снайпера

преди 1 година

От опит глава не боли, та може още да се пробваш

175

Анонимен

преди 1 година

*** простия българин чака с нетърпение скучният банкет за да друса срамни кючеци и там да се мазни на шефа си за един пробит долар ! Жалка балканска картинка !

174

MaйMyнaтa

преди 1 година

Пyтин е като Дон Кихот, само че в модерен вариант. Жалим му успех

173

Анонимен

преди 1 година

Единственото обяснение за злобата на путинофилите, е че в реалния живот явно много ги напъват отзад и сайтове като този и американския фейсбук в който всички имат профили, са единствените места, където могат поне малко да осмислят жалкото си съществуване. Тъжно наистина, но факт.

172

Анонимен

преди 1 година

От страниците на вестниците на Петьо Блъсков и Валери Найденов начеваща червена звезда Суперстар Сергей Станишев имащ общ рожден ден с Карл Маркс и цска писал журналистически анализи че в Русия армията трябва да вземе цялата власт да патрулират с танковете по улиците и да стрелят на месо.......Шеф цесекар марксист на ПЕС украйнец бетер Вагнер Сергей Станишев

171

СКАПАНИ

преди 1 година

РУСОФИЛИ . Имам ВПН и ще ви слагам минуси цяла нощ. ХАХАХХА

170

Анонимен

преди 1 година

Някъде прочетох че като назначишпрезидент комик и управлението му е цирк

169

Голям кеф

преди 1 година

е да видиш как се гър4и краварската пропаганда и се опитва всячески да прогнозира и предвиди следващия ход на руснаците за да манипулира и изкълчи информацията до неузнаваемост! А Ройтерс все по-често ги изритват и игнорират на пресконференциите и ги третират също като нашите Медияплюл и Босфор тв... Цирк ЗеленскиЙ пък е нещо много тихичък в последните два дни,сигурно е свършил бЕлото и чака следващата доставка :)

168

Путин Къси отровител

преди 1 година

Никой не ме интересува. Аз съм велик и който не е съгласен ще го унищожа. Ще унищожа цялата земя..... Нима никой не разбира,че този психопат ще унищожи живота...НА ВСИЧКИ...ДОРИ И КОПЕЙКОВЦИТЕ...

167

Путин се изходи.

преди 1 година

Русия фалира. САЩ пак спечели. Кой сега е номер едно хахаха

166

Мммм

преди 1 година

Абе САЩ много много да не дразнят лъва че ще се чудят от къде им е дошло.Великата руска империя не може ей така да падне и да се даде.Точно Америка е големият агресор.

165

Анонимен

преди 1 година

Нещата наистина са зле за Русия. 10 хиляди бронирани машини унищожени за година от Украйна. Русия разполага с още толкова, но те всички са консервирани от времето на Хрушчов и Сталин и няма да свършат никаква работа.

164

Кремълски смешник

преди 1 година

Путин, да не би да ти свършиха железата? Каква е тая втора армия в света? Една ограничена СВО и руската армия остана без желязо.

163

Анонимен

преди 1 година

Америка само гледа сеир.

162

Анонимен

преди 1 година

До АНГЕЛ - Eй *** армията на генерал Власов е 1 000 000 руснаци , а флагът им е този който сега се вее над Кремъл . Къде постави украинците ,смучиш си от пръстите съчинения .

161

отец Нафърфорий

преди 1 година

На каквото и да минават " умрял кон не рита" .

160

Анонимен

преди 1 година

До АНГЕЛ Ангелчо, добре че беше американският лендлиз иначе нищо нямаше да остане от твоята Русия до днес.