86

учете и помнете

преди 1 година

На този ден празнуваме победата на българската армия над руската империя през 1918г.

85

Младите

преди 1 година

А вие ... Още ли празнувате този празник?

84

Петя

преди 1 година

Честит празник българи!"Свободата, Санчо, е едно от най-цените, блага, които Небесата даряват хората.."!

83

lll

преди 1 година

Честит 3 март, да не забравяме тези които си положиха живота за да сме свободни от турското иго завинаги.. А продажните управляващи винаги ще се дупят на всички..

82

Лъва и Мечока

преди 1 година

Честит празник на цяла България и всички българи!!! Вечна слава на българските опълченци и руската империя! И тази руска империя освободителката, няма нищо общо със СССР пък камоли с путинова Русия в момента!

81

Край

преди 1 година

Честит празник братя българи. Благодарим братушки - руснаци и украинци. Не се бийте за радост на янките.

80

Анонимен

преди 1 година

казано на *** език - санст.... мирен договор поделя територията/на бъдеща б-г/ на руска/княжество бг/ и турска/източна р0мелия/ гоуемото освобождение, срам - и това честваме за национален празник!

79

Анонимен

преди 1 година

Честит празник на всички истински българи!

78

Анонимен

преди 1 година

Вчера счупихте плочата на паметника на освободителите, а днес празнувате, че са ви освободили. Хем така, хем иначе, типичен робски народ. Хем така, хем иначе, като планктон, носещ се по вълните накъдето го завлече вятъра.

77

шмatka

преди 1 година

До ни са знай Ами как няма да ги канят като такива мизерии са най-удобните,иначе ако са други НИ СА ЗНАЙ какво ще кажат!

76

Анонимен

преди 1 година

Отворете Google и вижте какво ще ви излезе. Дори американците ни честитят празника. Нашите русомразци (кравофили), са по-американци от американците :D Какъв смях.

75

До Лора от Нова тв

преди 1 година

Няма ли да поканиш в студиото онзи индивид дето си бил купил чук и решил да троши наред...Защото бил с такива убеждения ?! И да се хилиш като краставица докато този пенсионер получил грант от Козяк за това геройство бръщолеви. Между другото и ти взимаш грантове от Америка срещу България...иначе едва ли ще бъдеш толкова ентусиазирана. Защо не отидете заедно с онзи в Париж да чупите Триумфалната Арка символ на диктатора на Европа Наполеон ? Или пък Райхстага в Берлин или Пирамидите...

74

Анонимен

преди 1 година

До 133:Какво ни пишете за Украйна?!Поне на националния ни празник спрете с тази укро пропаганда!!!Как не ви е срам поне малко?!Честит празник на всички българи!

73

Анонимен

преди 1 година

Честит празник на всички БЪЛГАРИ!

72

ни са знай

преди 1 година

Трябваше ли БНТ да канят такива мисловни отпадъци в студиото на празника?

71

Анонимен

преди 1 година

абе ако лятото английската флота не е транспортирала 30 000 армия на сюлейман войнаа е свършвала без боевеи на шипка- първите чакти на опълченци и руснаци са били вече в ямболско- да благодарим на англосаксите за възможноста да имаме героичен връх- може ипаметник да им направим там на шипка- доста миераклии да го строят ще се намерят

70

Анонимен

преди 1 година

не се свършват тия американски радиоточки бе - русия капитулирала пред българия 1918 година и българия загубила беломорието и част от македония-

69

абе

преди 1 година

стига с тая бандитска украйна, бе, поне на днешния ден не я споменавайте тая измишльотина! тя вече си отива....

68

Анонимен

преди 1 година

Честит 3-ти март!

67

Анонимен

преди 1 година

Както обикновено, на този ден ще спорим дали Русия наистина ни е освободила или не, дали национален праздник не трябва да е друга дата, дали Левски е казал каквото е казал и пр. Каквото и да говорим, дължим свободата си на героите на Шипка, опълченските дружини и двата руски полка. Не ги ли уважим, не уважаваме себе си и не можем да очаквамемуважение.