50

Анонимен

преди 1 година

Всичко на този свят е пари и врагове които трябва да елиминираш защото те ще те издебнат. Търново защо падна - защото не елиминирахме предателите и враговете си. Турците не са ни виновни.

49

Анонимен

преди 1 година

Американците, струпват военна техника в България ,през Александруполис.Трайте,идва и наш ред.Тогава ще ги видя със знамената на Украйна ,кой самолет ще хванат за Америка .

48

До 62

преди 1 година

Аз бих предпочел блондинка но няма , няма го и Варшавския договор , светът е друг и отдаденост и саможертва са останали закачени на бригадирското движение при Хаимбоаз.Светът се върти около парите както и нашите политици , едни крадат от еврофондове , а други чакат преводи от Кремъл а такива като тебе ще си останат хората с най ниски доходи в ЕС , ето това е разковничето.

47

Ама хубави

преди 1 година

съвети даваш Мдаа, само дето тук не е щатска собственост. Дедите ни са воювали с ингилизчетата ти. Без да са чували за Варшава. Любимците ти пък сринаха столицата. Ама как да не ги обичаш. Честно - бих предпочел Варшавския

46

Че като

преди 1 година

цъкате минуси, що не си признаете, че англетата тотално се провалиха в Южна Америка, в Африка и в Азия. Е поне успяха да избият коренното население в Северна, в Австралия и Нова Зеландия. Сладури.

45

Мдаа

преди 1 година

Геймър , я излез от варшавскиягъз на баща си , светът е друг и тук не е руска *** !

44

Геймър

преди 1 година

до геймъра на снимката. Йоанчето е надминала себе си този път. Ама щом засилват антируската пропаганда, значи нещо не са им наред нещата. Чакам изказването на зеления, че да си легна спокойно. Пък може и един Crysis да ударя, че там добрия натовец изтребва де що мърда

43

До 57

преди 1 година

Ами да отидат да протестират в Москва да спрат войната , да си изтеглят войските и всичко завършва с хепи енд, или вие предпочитате украинците да се предадат!?

42

Анонимен

преди 1 година

В Словакия е имало протести. В Германия тоже. Ама пресата сайтовете и електронните масмедии си мълчат.

41

Анонимен

преди 1 година

Lol

40

верваме ви силно

преди 1 година

Колко територия си върнаха геймърите и зелята тази година ?

39

Анонимен

преди 1 година

Даже и дроновете са против Русия!!!!!!! Давайте бързо Сибир на китайците, защото сте загинали!

38

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... "И никаква идея за мир! И като рекламна статия за войната и оръжията, браво!" ... ами мирът може да настъпи, когато агресора изтегли окупаторите от насилствено завзетите и анексирани украински територии, освен това военнопрестъпниците трябва да платят за разрушенията, убийствата, грабежите, изнасилванията и цялата си варварщина, а главните виновници за това да бъдат изправени пред съдът в Хага за престъпления с/у човечеството ... просто е товарищ ... !!!

37

Зелена сделка

преди 1 година

Холивуд ряпа да яде и да си води записки от прародината.

36

Анонимен

преди 1 година

И двете страни имат оръжия с насочена енергия - микровълнови "пушки" - насочваш го към дрона, натискаш спусъка и му изпържваш електрониката и дронът пада като круша. Каквото оцелее от падането може да се ползва за резервни части, но като цяло щетата е 70-80% Гражданските дронове се управляват по незащитени канали и много лесно противникът прихваща управлението и отвлича дрона. Затова ги връзват с корда на въдица от земята и ако им прихванат управлението въртят въдицата от земята и си ги прибират

35

Анонимен

преди 1 година

И никаква идея за мир! И като рекламна статия за войната и оръжията, браво! Едно време имаше книга за героя син който предал баща си в името на светлото бъдеще!

34

Анонимен

преди 1 година

Това означава ли, че в Украйна вече мобилизират и тинейджъри?

33

Анонимен

преди 1 година

малийййййййй тия ще мобилизират и началното училище където са най-добрите геймърчета, явно редовната войска яко е заминала при Бахмут

32

34

преди 1 година

Виждам Тома Неврни и несъгласни отново.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 - Да, ама те тоооолкова много са се развии батериите, че видиш ли - сега с Тесла S минаваш 630 км, а ппреди си можел само 500! 17% ръст за 6 години! Как го постигнахме! Ами от 300 кила батерия, вдигнахме батерията с 50 кила! ГЕНИЛНО!