240

681

преди 1 година

тоя риве на умрело щото парити за поръчките сега за възстановяването на урайна отиват в други ръце!

239

Анонимен

преди 1 година

Тоя не е ли в затвора вече..в Русия

238

Сахар

преди 1 година

Няма край руската мизерия!

237

Анонимен

преди 1 година

Този да избягва многоетажни хотели и болници, ще го подгони депресията и ще скочи.

236

dmx

преди 1 година

Да не остане Дерипаска с празна хазна. А както конфискуват активите на руските олигарси, ще се сетят ли да конфискуват и тези на източноевропейските, защото между едните и другите няма никаква разлика? Или ще чакат да избухне нещо като революция?

235

Анонимен

преди 1 година

До 303 Е кой ти е казал,че се работи за бутилка водка в Русия пък на теб.Или така ти изнася да твърдиш

234

Анонимен

преди 1 година

Чуждите инвеститори ще търсят печалба, демек ще вадят пари от Русия. Да, ще има работни места и някакво повишено потребление, но до там. Тази голяма държава с богати ресурси трябва да произвежда продукт с добавена стоност, а не колхозниците да пуснат една тръба и да казват, че оправили износа. Изнесения петрол се връща във вид на стоки със 1000% печалба. Нужно е инвестиции в ноу-хау, образование и да се вдигнат заплатите, а не да се работи за бутилка водка.

233

Анонимен

преди 1 година

Трагикомично е тези архикрадци като Дерипаска дето са изпразвали руската хазна сега да говорят как ще е празна. Тя ще е празна, защото войната изисква много средства.

232

Бaй Kypти

преди 1 година

Бpe, gego мy нa тoa naтkи ли e gpaл? Или gpyrи paбoти... Xи-xи...

231

Анонимен

преди 1 година

"Ако прочетете внимално историята на Русия ще проумеете, че тя е ..." ... писана от немци-лъжеисторици, наводнили Руската Империя по времето на ранните Романови. Колко се е борил с тях великият Ломоносов, така и не е успял да обори тяхната лъжеистория за руското царство. Колко се е борил с тях Карамзин ...

230

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

"Сега всички олигарси-предатели ще галят с антируски слова американски и европейски уши, за да си спасят авоарите по западни банки" _____________________________ Напазни са тяхните усилия. Всичко, което източиха от Русия за 35 години - парите, с които си купиха имения, клубове и яхти - са откраднати от "цивилизованите". Няма да спасят нищо.

229

098

преди 1 година

Дерипаска не е прав като говори на азиатско минало. И миналото и настоящето и бъдещето на Русия на азиатски. В Русия още се усеща наследството от Златната орда на монголците. Ако прочетете внимално историята на Русия ще проумеете, че тя е наследник на Златната орда и няма общо с Киевска Рус. Московското княжество се формира при разпада на Монголската империя и по късно е преименувано на Русия.

228

празна ти е главата

преди 1 година

като на всички заблудени залитащи по запада и измислените им ценности.

227

Анонимен

преди 1 година

Дерипаска е един послушник. В едно видео, Путин го накара като първолак да подпише договор, за да възстанови работата едно предприятие. Накрая си поиска и химикала. Оня слушаше и изпълняваше. Толкова за мнението на тоя ***.

226

Анонимен

преди 1 година

Мечтай се.Русия е била ВЕЛИКА и ще остане ВЕЛИКА.Русия е трън в *** на САЩ.

225

Анонимен

преди 1 година

След като укрите изненадаха руската армия със свойта воля за свобода, отрядите бабите на путин решиха да забранят украинските военни сили, че зорът е голем! Не е майтап, има такава статия!

224

2024г. ?

преди 1 година

Пак ще си говорим ? Запомнете годината ! Ама ако не се сбъднат Укро мечтите какво правим ? Тогава ще кажете че ставало дума за 3024г. ..

223

Интересно...

преди 1 година

....интервю с крадец на каишка. "Днес" пак ни забавлява.

222

Хичо

преди 1 година

Почват вече да реват.Деменцията пранилно каза,че ще направи от Русия парий.Имали достъп до огромен азиатски пазар?Но нали на този пазар трябва да се конкурират?С какво ще се конкурират, с Москвичи ли?Нема да ги купят даже в Индия да гледат кокошки в тях?Джуджето разби икономиката си...

221

монголоиди мрете

преди 1 година

тихо.