101

До Анонимен

преди 1 година

Левът е обвързан с еврото от 20 години, личи си всички коментиращи на какво ниво сте :D

100

Анонимен

преди 1 година

Мили пишещи български възрожденци и други бг левът е вече обвързан с курсът на еврото или по точно - 1,95583, това се случва краят на 1999 след трагичния край на марката, ясно е че не сте икономисти но поне придобийте обща култура та да не лъжат и да ви правят на ***, левът ни е толкова независим, колкото едно куче от стопанина си

99

До ПроСоТо

преди 1 година

И днес се вадят зъби и днес се раждат хора. Има си частно има си държавно.Демокрацията е неравномерно разпределение на благата, комунизма е равномерно разпределение на нищетата.

98

Анонимен

преди 1 година

Странно как така се обвързва българският независим лев с Русия и кому е изгодно това. Левът е българска независима валута и няма нищо общо с Русия, Германия, еврозона и който и да е, освен с България!

97

Анонимен

преди 1 година

Той спекулира с думата "национална валута " сякаш че ако България приеме еврото, ще се лиши от национален суверенитет. Абсолютна манипулация! Отдавна еврото е разплащателна валута в много страни в Европа и никого не е лишило от нац. идентичност. Ако приемем еврото като страна членка на ЕС, това само ще затвърди позицията на БГ в Еврозоната. Но ако Копейкин така неистово иска да запазим лева, значи е в интерес на Русия!

96

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПроСоТо...хм!...Приел си буквално споменаването на цените...За да се ориентираш какво имах предвид,*** си извади един зъб!..*** си оперирай апендикса!...Прати жена ти да ражда !..Запиши детето си във Вуз !..Да продължа ли?....Не можеш да пресечеш "Зебрата",ако немаш пачка "кеш"../това е "фигуративно казано",не се хващай !/.....ТУК ни информираха,че населението ДЪЛЖИ над 4 или 40 МИЛИАРДА беше като кредити от банките!!..Е ?!..Голема "свобода",нали?..И "просперитет"..

95

хахахах

преди 1 година

гледам мноо дЪБъ и пЪПъ кауни се развихрили тука , раздават правосъдие , арестуват... Нал сте радетели за демокраси , европейски ценности , *** поведението ви малце по-така , кат все едно дрът костовист ви води . Недейте тъй , тез фашистки подходи са далеко от уж демократичните ви идеи

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90-Същото си го мисля и аз, по същия начин. Народът не се усеща, че чрез Радев и Възраждане , Кремъл ни бута към гражданска война:( Ще стане като в Молдова.

93

Анонимен

преди 1 година

Това "същество" ако не бъде озаптено, е способно да събори държавата точно в най-неподходящ момент.Докато се подсмихваме...

92

До Анонимен

преди 1 година

И хипер инфлацията ли е суверенитет?

91

Анонимен

преди 1 година

От Възраждане се отиде до Решетников, та и Радев и Нинова стига глупости и интриги. Референдумът е за българския лев, да го има или не, да е независима България или да влезе в еврозоната /с всички последици от това/ и да не може да излезе, ако се наложи. Българинът си иска 150 год. лев, /една от най старите валути в света/, символ на свобода и суверенитет. Всеки български гражданин може да прецени минусите от новата валута за себе си. Хората не са просто стадо, а мислещи същества!

90

До ПроСоТо

преди 1 година

Правена е съпоставка вече и е доказано, че със сещагните пари можеш да си купиш много повече килограми сирене от парите с които си можел едно време да си купиш сирене, тъй че ако сиренето и тунджата са единствените които те интересуват, да сега си по-богат от ония времена

89

Анонимен

преди 1 година

последно когато лева беше български бяхме всички милионери падне ли борда без да сме приели еврото жална ни е майка.

88

Анонимен

преди 1 година

"Референдум ще има, и ще го спечелим, категоричен е той."------------- Това с Митрофанова ли е планирано, щом е сигурно, че ще спечелите?!

87

Ъъъ

преди 1 година

Благодарение на копейкин се взимат много лесно решения от гражданите в полза на демокрацията, просто въгледите ако са ви обратно на тези на копейкин, значи сте в правилна посока!!! Щом копейката неще евро, разбирай ние трябва да приемем еврото!

86

Анонимен

преди 1 година

Някой ,ако не знае : ПЛАНА " Решетников ' -участват РАДЕВ ,Нинова и КОПЕЙКИН !!! РАДЕВ провали Шенген и Еврозоната , умишлено ,по заръка на Кремъл, със служебните правителства КОПЕЙКИН иска референдум ,да не ходим при богатите държави ..Нинова - партенка по Решетников ,плаши българите с Истанбулската конвенция ...Преставяте ли си ,каква зловеща история ни подготвят тези Кремълски маши ...Люпете семки и блейте...

85

Праведен

преди 1 година

Малко са - вервайте !

84

Анонимен

преди 1 година

Недопустимо е ,че този из.род КОПЕЙКИН , е все още на свобода .Той дори не се крие и върши ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА пред очите на власта и Прокуратурата !!!!! България има Договори с НАТО И ЕС ,а този недодяланик ,тръгнал да я вади от тях ...УТРЕ ДА ГО АРЕСТУВАТ Е КЪСНО Станахме за резил ,пред Европа ...

83

Анонимен

преди 1 година

Ако щат и 1 милион подписа да съберат референдум няма да има защото не е допустим по такава тема. Друг е въпросът, че и да имаше, то на него би трябвало да гласуват само хора с икономическо образование. А аз един ден като гледах какво *** се подписваха... Много се съмнявам че разбират от финанси.

82

ПроСоТо

преди 1 година

До От 1988 година...240 лв?...Та зцаплатата на един "млад специалист" тогава беше толкова бре!...А сиренето беше 2.40..Тунджата-стотинки,тока-почти без пари,здравеопазването-безплатно,образованието-без пари....Така че не виждам как може да се прави "паралел" м/у сега и ония години,без да се нагазва в блатото на гнъсната провокативна истерия..