127

Анонимен

преди 1 година

До до 143 - Аааааааа каква била работата , боли те за сърбите . Специално тях малко ги биха за това което направиха в Босна , Хърватия и Словения . В Косово тръгнаха от къща на къща, гонеха хората като *** .

126

Анонимен

преди 1 година

Евротлантичеки паветници, колкото и да се пените биологичната война на сащисаните с Ковид 19 приключи с началото на военната операция в Украйна. На вашите третополови мозъчета оставям изводите

125

Анонимен

преди 1 година

Все едно чета за северна корея! русия отива на там!

124

до 143

преди 1 година

питай Виетнам,близкия изток,коренните жители на с.Америка,сърбите и безброй други кой се занимава с рекет и насилие

123

....

преди 1 година

Очаквайте скоро нови анимационни филмчета с безаналогови оръжия...

122

Анонимен

преди 1 година

Рашка се занимава само с рекет и насилие .Байдън ли каза че ние ще отидем в рая , а всички останали в ада и всичко това се изрече в продължение на година .Не става така, някой който не си е подредил двора да иска да управлява селото .

121

Анонимен

преди 1 година

До 136. Логиката ти наистина е крива. Трябва ли, поради фактите, които си изброил, Русия да се предаде на Запада, да даде безплатно природните си богатства, така презирани и така желани от западните страни?

120

до 138

преди 1 година

Съгласен съм с теб. Това са факти, не лъжи. Но моята идея да напиша това беше малко по-различна. Иначе славяните се отнасяме един с други като равни защото манталитета ни е по-различен, затова и според мен е срамно да се избиваме славянски държави или някой неславянска държава да се опитва да ни изкарат врагове с други, с които довечера сме яли хляб заедно.

119

139

преди 1 година

...Вярно дефицит на стоки имаше - но това е минало не може да се върне отново освен ако не си скаран с Китай имаш всичко - повече от 90% стоки е с надпис made in china

118

до 138

преди 1 година

ако погледнем историята е ясно ,ккато е ясно и когато едната страна е била с нас какво сме постигнали и сега около 30 години и другата.Въпроса е кои се отнасят с нас като с равни , и кои като с обслужващ персонал.Сравнете преди и сега- преди 3 пъти по голяма и въоръжена армия,ракети,самолети танкове,2 пъти повече блокове на аец,сега- самолети хартиени,армия в пъти по слаба,танкове и ракети - на скраб,тецове-не били еко -дай да затваряме

117

Анонимен

преди 1 година

Идеята не е да подкрепятя САЩ или Русия. Идеята е да видите керливите ризи и на едните и на другите и да знаете, че в пропагандния свят в който живеем, всеки е вършил някакво зло за да защити империята си. Тук въпроса опита коя империя е по-добра и заслужава да съществува и коя не. Иначе никой не е светец. Да заемате страни, според мен е глупаво защото винаги ще има за какво да обвините едните или другите. Затова молете се в България и около нас да има мир и да сме по-съдружни и незлобни

116

Анонимен

преди 1 година

По скоро САЩ ще се защитава от Изтока, Африка пък е вече цялата на Китайците. Дано няма войни, по-добре многополюсен и мирен свят. Но пък от друга страна ако някой е крал трябва рано или късно да се платят сметките.

115

Крива логика

преди 1 година

Защо парите на руските олигарси са в чужди банки? Защо децата им учат в омразния запад? Обградени със презрените западни стоки, каращи мощни западни автомобили и самолети. Всичките айфони, в които тамошния елит е влюбен. Ами компютрите, бялата и черна техника и т.н.? България дали е по-зле сега? Така нареченият 'преход' беше опит за наказание на искащите демокрация граждани. Къде са страните под шапката на РФ?

114

Китай и Иран

преди 1 година

са зад Путин! Само, да не изпусне сапунчето?!

113

Анонимен

преди 1 година

Дъртия използва зеленият наркоман Дъртия е доста хитър на един наркоман малко похвала и е в космоса

112

БСП активист

преди 1 година

Другаря Путин, защо търгува с вражеския, колективен запад?

111

до 126

преди 1 година

а преди да поевтиниее със стотинки скочи с левове помежду другото,"приятелите" ни от запад защо ни предлагат по вредни стоки от една и съща марка?дали защото ни смятат за 3 категория ?

110

Анонимен

преди 1 година

Моята жена защитава Украина два шамара и бих зад врата сега подкрепя Русия

109

Анонимен

преди 1 година

Санкции забрани ембарго боли го фара Путин браво Това е Президент.

108

Анонимен

преди 1 година

Какво се оказа САЩ стана първи доставчик на енергия в Европа Китай застана зад Русия Иран също *** кефа