17

Анонимен

преди 1 година

Е то вече нашите западни господари са определили резултатите. Няма нужда от ожесточена предизборна кампания и компромати.

16

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми вече от избори.

15

Анонимен

преди 1 година

Отказвам да гласувам за партиите на Козяк.

14

Анонимен

преди 1 година

таа е платен коментатор на ГЕРБ , то да е слушаш си е мъчение, а да я гледаш..пфу

13

Хе,Хе !

преди 1 година

Какви компромати ? Тези факти за Гнома показват какво котило на престъпни комунисти е превзело партийки като ДаЕба , Пълни простаци ( ПП ) ! И някакви пишман социолози им дават победа на избори !!!!!!!! Вместо в затвора , пишман социолозите ги пращат в парламента !!!!

12

ОФца

преди 1 година

Ежечасно излизат факти за "дейността" ( престъпленията) на разни лидери и дупетати , за които би трябвало да са в затвора за десетилетия , а никой не ги закача !!! Що за народ позволява да го е.ат насред площада ??? Що за българи сме като позволяваме публично да ни унижават с откровени простотии и да ни правят на хлебар.ки - тъпчат ни и ни размазват , а ние си траем !!! Що за народ !? Овча нация !

11

Анонимен

преди 1 година

За лоестия че има ли нещо ново, за асфалта е ясно, че е окрал за милиарди..

10

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Какво се готви? Отново излиза темата за депортираните евреи от лъжеосвободените през ВСВ Български земи в Северна Гърция и Македония.В същото време ромите в Македония крещят срещу нас "фашисти!".Паралелно се атакува от отявлен нацист Паметникът на Червената армия.ДПС гласи турчинът К.Костадинов,който да избълва удобен нацизъм,тъй-че най-сетне евреите да се завърнат в една подготвена им на тепсия България без Българи.ОТКАЗВАМ ДА ГЛАСУВАМ ! ЧАКАМ РУСИЯ!

9

пришълецът

преди 1 година

Секс с жени:)))

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 До кат арестуват Баце ще гласуваш. После не.

7

Анонимен

преди 1 година

От девет дерета "вода" носят радьо-путлерчетата, за да СЪСИПЯТ малкото от това, което ни остана в джоба и държавността след ***-преврата отперди две години.Е, ЩАСТЛИВИ ли сте най-после след "безобразието" на "модела *** ***" вече трета година?

6

099

преди 1 година

Интересното е, че който и да е във властта, срещу определен стимул...почва да прави това което е изгодно на тези които плащат. А тези които плащат имат енергийни интереси в България а други и колониални. Т.е. без значение кой ще говори по правоъгълният "съндък", той казва каквото са му казали да каже, не каквото е важно за хората които го гледат.

5

Анонимен

преди 1 година

Мижав интерес.

4

Експертин

преди 1 година

Политиците ни, за камък за зеле не стават. Въпреки дипломите си, са с нисък коефициент на интелигентност, неграмотни са и напълно некреативни. Единственият начин да убедят избиратели е, чрез компромати да очернят противниците си. Единствените, които се вързват на това са хора с много нисък коефициент на интелигентност. Избраните са пряко отражение на избирателите.

3

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

14 партии и 7 коалиции в борба за има - няма 30 процента гласоподаватели от малцинствата.Истината и само истината! Етническите Истински Българи не гласуваме ,защото сме наясно,че сме под османско робство.Ние вярваме в единственният избор,а той е Русия!Падне ли Одеса,Руската армия ще е у нас.

2

Бузаджиева каза !

преди 1 година

тая *** слуша ли я въобще някой

1

Анонимен

преди 1 година

Въобще не ме интересува. Отдавна разбрах, че който и да му гласувам ще изпълнява заповедите на дементния Байдън. Все тая.