30

Анонимен

преди 1 година

Теменужка е толкова елементарна и толкова оплетена в антибългарски престъпления, че животът и е мъчение

29

Анонимен

преди 1 година

Не ни показвайте престъпници и бъдещи затворници като лицето теменужка газпромова. Ще правим една година ревизии на роднините й и на приближените й като я вкараме в затвора по Великден

28

до 35

преди 1 година

На глупавият не му остава нищо друго, освен да се гордее с глупостта си. Той си има само нея.

27

34,

преди 1 година

Наказателен вот, ама за вас самите. Хубаво ще се застопорите в българското гето, та всички да ви видят. Дето казват, "Ще ми накривиш шапката."

26

Biden

преди 1 година

По-полека, г-жо Магнитски!

25

Анонимен

преди 1 година

ГРОБ, ПП, ДБ, ИТН, ДПС, БВ - всики са нацисти до един.

24

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо в тоя сайт гъмжи от разни примитивопитеци: русофили, антиваксъри, чалгари, кемтрейлси,антиевристи и всякакви ***. Всички те - "прът" в колелата на напредъка. Ако са представителна извадка на българския народ, горко му.

23

Анонимен

преди 1 година

Все тая, така или иначе участниците на тези избори са основно чужди слуги и комисионери, имащи единствено за цел лично забогатяване срещу комисионни. Уж основните политически противници са участвали множество пъти в управлението заедно. Разделението е само за пред народа. Направо четирите основни претендента ГЕРБ, ДБ, ПП и СДС да се бяха обединили, така или иначе са си кашлица на войната и заличаването на българската държавност и нация.

22

Бай Ставри

преди 1 година

В Софийския централен и в Сливенския- гарантирано ще са първа политическа сила ...барабар с Кешеф Натам отиват нещата Нушке като се докаже например как,къде и с кого са взимани решенията за Руско/Турския газопровод платен и подарен с нашите пари..питай Цецууу

21

КОКИ

преди 1 година

Теменужке не се обаждай *** де не ти е работа!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Преднината на ГЕРБ трябва да е с поне 5%. Да не позволим повече аматьори и продажни кариеристи да сэсипват държавата.

19

Майора

преди 1 година

Вие си личите *** , подкрепени от олигарсите които изнесоха парите на хората и се крият в чужбина , тънейки в разкош и лукс за сметка на обикновените хора! Но явно толкова ви е скъла в главите и за нищио не ставате мамини и таткови синчета!

18

И каква файда?

преди 1 година

След като опоскахте България и де що живо има иска да емигрира каква е ползата като ГЕРБ,или която и да е друга партийка,приятелски кръг или шайка спечели изборите?ЩЕ БЪДЕ СЪЩОТО!И ако не сте проумели,че трябва ПРОМЯНА,КОРЕННА ПРОМЯНА никаква полза от Вас,както и от такива дето са се накичили с тази ПРОМЯНА,а де факто променят само местоположението на едни пари - от общия в техния джоб!

17

До Майора

преди 1 година

Тъпите и неграмотни герберастки тpoлчета на pi ar sevi си личите от далеч! НИКОГА ПОВЕЧЕ ОПГ ГРОБ=ДПС ВЪВ ВЛАСТТА!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Кой каза, че ГЕРБ нямали програма? Имат, ама за крадене.

15

Майора

преди 1 година

До14Явно си доста заблуден и не виждаш правилно нещата! Да мои говориш за Харвардските мошеници Кирчо о Кокорчо и некадърното им и тотално провалило се за 7 месеца управление , фалирсли страната , изтеглили 20млд лв заеми от кото за 9 дни изхарчени 9 млд лв , двуцифрена инфлация , теойно по високи цени на газ и всичко останало , афери , неизгодни сделки , неспазаване на закони , доноси с цел прикриване олигарсите и тях и прочие е нормално , се лъжеш ! За нищо не ставатмсмините и таткови синчет

14

Анонимен

преди 1 година

Оттук нататък ГЕРБ ще падат, ППДБ ще вдигат резултата. След изборите тия, гласували за ГЕРБ, ще осъзнаят че са направили поредната си грешка в живота.

13

Коя е

преди 1 година

тая трътла, та да ни интересува мнението и.

12

NoirFire

преди 1 година

Градена години наред престъпна схема за източване пари от държавата, полиция + мутри организирана престъпна схема на върха на управлението, българите избират промяната, избират отново Кирил Петков.

11

Анонимен

преди 1 година

*** не ни трябват